ay yorumları resmen "ee yuh bu kadar da değil" diyerek okudum. İnsanları küçümsemeyi ne çok seviyoruz topluca.
kendimden bir örnek vereyim lise hayatım boyunca okuldan kaçtım,Ankaranın en büyük dershanesine yazıldım,sembol dershanesi bilenler vardır,sonra ordan atıldım,sigara içtim babamı her gün okula çağırdılar,şuan e okul denilen zımbırtıya girip baksak notlarım hep 50 nin altındadır hep sözlülerle geçtim.
ee sonunda noldu? tm yani eşit ağırlık öğrencisiyken bir anda kararımı değiştirdim,mühendis olucam dedim. Afedersiniz it gibi çalıştım. tıpçılardan daha yüksek sıralama yaptım.
ki konu sahibinin nişanlısı üniversite okuyor,kendince bir çalışma düzeni vardır. bence bu süreci iyi yönetirse hacettepe tıp değil belki ama küçük bir anadolu şehrinde kazanabilir. resmen adamı tiye almışsınız "ekiekeike zaten kazanamaz" diyerek. Sınav sistemini bilmiyor musunuz acaba? ygs kimya dediğinizi kafasına koyan adam 1 ayda bitirir. olmayacak bir şey göremiyorum ben eğer kararlı bir insansa.
konu sahibi sizi de az çok biliyorum bencilsiniz,buradaki cevaplarınızdan da belli ters birisiniz. adamı rahat bırakın bence kimsenin hayatında alacağı kararlara karışmaya hakkınız yok.