Nisanlimin yeni cikan hayalleri...

İnsan sevdiği insan için inşallah kazanamaz diye nasıl düşünür anlamıyorum. Belki gerçekten kazanacak veya kazanamayacak önemli olan sizin tavrınız. 2. Sınıfsınız daha askerlik yok ortada diyosunuz nişanlınız için.

ay yorumları resmen "ee yuh bu kadar da değil" diyerek okudum. İnsanları küçümsemeyi ne çok seviyoruz topluca.

kendimden bir örnek vereyim lise hayatım boyunca okuldan kaçtım,Ankaranın en büyük dershanesine yazıldım,sembol dershanesi bilenler vardır,sonra ordan atıldım,sigara içtim babamı her gün okula çağırdılar,şuan e okul denilen zımbırtıya girip baksak notlarım hep 50 nin altındadır hep sözlülerle geçtim.

ee sonunda noldu? tm yani eşit ağırlık öğrencisiyken bir anda kararımı değiştirdim,mühendis olucam dedim. Afedersiniz it gibi çalıştım. tıpçılardan daha yüksek sıralama yaptım.

ki konu sahibinin nişanlısı üniversite okuyor,kendince bir çalışma düzeni vardır. bence bu süreci iyi yönetirse hacettepe tıp değil belki ama küçük bir anadolu şehrinde kazanabilir. resmen adamı tiye almışsınız "ekiekeike zaten kazanamaz" diyerek. Sınav sistemini bilmiyor musunuz acaba? ygs kimya dediğinizi kafasına koyan adam 1 ayda bitirir. olmayacak bir şey göremiyorum ben eğer kararlı bir insansa.

konu sahibi sizi de az çok biliyorum bencilsiniz,buradaki cevaplarınızdan da belli ters birisiniz. adamı rahat bırakın bence kimsenin hayatında alacağı kararlara karışmaya hakkınız yok.

ygs kimya bitirmek kolay da peki lys matematik? :)

Neden nişan yaptınız ki gereksiz yere aileleri işin içine soktunuz. Ben olsam saygı duyardım ama önce sizinle paylaşsa daha iyi olurdu

1 ay once ayrildik demistim. Senin gibi magazinci hanimlarin oldugunu nerden biliyim.. tek sen ciktin bilen zaten. Bu arada cok terbiyesizsin ne demek baskasiyla evlenir sen bunu ne hadle soyluyosun? Eminim evlisindir insallah senin kocanda seni aldatir ee boyle fesat bi insan ya terkedilir ya aldatilir yazik bi bayanin bu sekilde dusunmesi yazik :) ama uzuluyorum ne bos insanlar var en azindan biz universite okuyoruz :)
Üniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben :sampiyon:

Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...

Bence boşuna üzülmeyin edebiyat okuyorsa bi sene çalışıp tıp kazanması zor.
Siz yine destek olun hevesini kırmayın ama gerçekten zor olacak.

Lisede sayısal mıydı? Temeli varsa belki olabilir ama diğer türlü imkansız olabilir.

Üniversite okumayanlar boş insanlar mı oluyor o zaman? Mübarek öyle bi göğsünü gere gere üniversite okuyorum demişsin ki bi an tıpta doktora yapıyon sandım. Neyse ki çocuk gelişimiymiş. Onu da okumayanı dövüyolar zaten. Not: üniversite okudum ama ben :sampiyon:
:KK70: :KK70:aynen okumayani dövüyorlar.

Nisanlim edebiyat okuyor son sinif daha askerlik yok ortada babam askerlik olmadan evlendirmem demisti bide. 2 bucuk 3 yildir beraberiz. Bende cocuk gelisimi okuyorum bitmesine 2 sene biz 2 sene sonra evleniriz okulum bitince demistik. Dun avmye gittim kendine biyoloji ygs kitabi aldi hayirdir dedim bana ben seneye ygsye giricem kafaya taktim tip kazanicam bi arkadasim isletme okuyodu okulu birakip dis hekimligi kazandi benim ne eksigim var dedi dalgami geciyosun 6 yil okucakmisin dedim evet nolucak okumak ayipmi dedi ne zaman evlenicez 10 yil sonrami dedim ya hayir ayrica 10 yil sonrada evleniriz nolucak ogretmen olsam atanamicam nasil gecinicez doktor olsam hemen atanirim dedi. Bende bisey demedim ama sacmalik nasil davraniyim sizce arkasindami durayim yoksa napiyim yani seviyorum kendisinide kafam cok karisik bazen insallah kazanamaz diyorum ama ulkemizdede ogretmenlere atama yok oda hakli bilmiyorum...
Okul bile bitmeden bu nişan işine nasıl girdiniz

ben de konu açacaktım kendime iyi ki açmamışım buraya yazayım :super::KK48:

ben sınıf öğretmeniyim mebde, 2.üniversite sosyoloji bitirdim ve şimdi tekrar ygsye hazırlanıyorum pdr okumak için yaşım 28 ve kızlar Allah nasip kısmet eder de kazanırsam muaf olduğum bir sürü ders var 2 yılda bitireceğim pdr yi...

sizce insan hayallerinin peşinden koşmalı mı,hayata bir kez geliyoruz bence değer üstelik evliyim,eşim de kazanırsan oku diyor çocuk yokken çevrem saçma olduğunu düşünüyor,ne gerek var 3.diplomaya işin var çocuk yap diyor ama benim tek hayalim pdr bitirip bunun üzerine kendimi geliştirmek....

sanırım kulaklarımı tıkayıp,hedefe kilitleneceğim,hayatın bir tekrarı daha yok...

bırakın nişanlınız da hayalini gerçeğe dönüştürmek için çabalasın,olur veya olmaz siz destek olun,benim eşim bana destek çok şükür:KK5:

bence su siralar bir sey deme olmayinca seni suclamaz hic degilse heves etmis belliki . olmayinca belki vazgecer hevesinden.

Hahahaha komik sey seni kiyamam en azindan okuyorum dedim biseyler yapiyorum.. ama sen cok bossun cik biraz siteden beynin okjisen alsin disari gez kitap oku cok bossun cok

Hadi sizi dinledi edebiyat bitirdi nasıl geçineceksiniz?
Evlilik evlilik diye tutturmuşsunuz. Sanki evlenince rızk gökten yağıyor.
Bu seni ilgilendirmez evlenmek isteyebilirim istemeyebilirim ben konuyu sordum sadece. Ayrica benimde meslegim var. Demekki gecinebilmeyi dusunuyorum dimi

Back
X