• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımınki para hırsı değil başkasıymış

k88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
160
4
26
Ankara
merhaba arkadaşlar uzunca bir süre giriş yapmadım açıkcası sevdiğim adama bu dediklerimi konduramadım(eski konum)forma girip başkalarının yaşadıklarını okuyordum hep.. ama bugün yeniden foruma giriş yapma gereği duydum çünkü evet nişanlım beni aldatıyor şu an bunu öğrendim çom mutsuzum..titriyorum..evleneceğim dediğin kişinin başkası ile olması çok çok kötü bişeymiş..nasıl olduğunuda söyleyim ben aramassam beni aramıyordu bugün yani bi saat önce aradım meşguldü yarım saat boyunca aradım ama hep meşguldü sonra mesaj attı aşkım ne yapıyorsun diye neyse tekrar aradım açtı kimle konuşuyordun dedim..kim ne konuşması dedi inkar etti sonra da ben bastırınca bi hemşire var burdan sürüldü dertlenmiş mesaj attı onla konuştum dedi kim dedim bana senden küçük 19 yaşında dedi ben de bu arada 21 yaşındayım şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam kızlar kimsem yok dert yanacak annem zaten doktor paralı diye evlendirmek için can atıyor o da biliyor bunu..şu an gerçekten çok üzgünüm çok mutsuzum :(

bu sizi aldattığı anlamına gelmez bence.bi erkek arkadaşının adını veripte yalanda söyleyebilirdi. sorun çıkar diye inkar etmiş sonrada gerçeği söylemiş diye düşünüyorum

Belki isleri yogun oldugundan aramiyordur kiskanirsin diyede anlatma geregi duymamistir belki Telefonla konustugunu :-/ insallah yaniliyorsun ve bosuna üzüyorsundur kendini :-(

inşallah dediğiniz gibidir ama kadın hisseder ya çok değişti çok..:(

siz çalışıyor musunuz. ayrı şehirlerde misiniz. ve ne zaman evleneceksiniz :)
telefonda nasıl yakın mı konuştu

Diger konunada baktim ordada ayni konu neden bu kadar karamsarsinki bacim hersey zamana birak insallah herseyin hayirlisi olur bu arada simdi ayni sehirdemisiniz ?

ben ankaradayım okuyorum on gün sonra mezun olacağım o zorunlu görevde doğuda :( o doktor ben öğretmen.. ve hemşirelerine yemek ısmarlamıştı geçen ayda kredi kartı ekstresinde vardı ben dışarda yemek yemeye bile kıyamazdım evlenmek için para biriktiriyor diye ama o masada ki doktor bendim ondan ödedim demişti şimdi de bu kadınla saat 23 den 23.30 a kadar konuşması gece gece şüphenlim arkadaşlar

yaşında çok gençmiş....
benm kuzenimin eşide drdu ve hemşirelerle çok işli dışlılardı ne mi oldu bi kaçıyla ilişkisi oldu ve kuzenimde boşandı...
aynı yerde görev yapıyorlar diye neden bu kadar içli dışlılar anlayamadım

Birazcık zamana bırak bakalım şuan söylediğin şey aldatma olmayabilir, rahat biridir umursamadan konuşmuş sanada canın sıkılmasın diye söylemek istememiştir hala devam ederse alıp karşına konuşursun.

Arkadaşım haklısın gece gece konuşması hoş değil fakat sende söyle hoşlanmadıgını.Hem iş ortamında bazen olur böyle şeyler yemeğe gidilmesi gerekebilir.Bi öğlen hep beraber yemek yemiş olabilirler.Tutupda Alman usulü olsun herkez kendi ödesin diyemezki.Hem doktor bile olmasa masada erkek oysa erkekler her zaman bunu yapar.Sana bi örnek vereyim mesala biz lise arkadaşlarımızla buluştuk geçenlerde 5 kız 1 erkek.Erkek olan arkadaşımızda nişanlı ve nişanlısınında haberi var.Belki o kızda rahatsız olmuştur hep bayanız diye ama hiç birimiz o arkadaşımıza kötü niyetle yaklaşacak insanlar değiliz gittik çay içtik yanında pastalarımızı yedik kalkıyoruz.Biz hepimiz ödemeye hazırdık fakat bize ödetmedi sağolsun.Yani böyle düşün başka seferde de biz ona ödetmeyiz olur yani bunlar bu kadar büyütülecek şeyler değil.

bende hemşireyim bu doktor hemşire muhabbeti her zaman o anlayacağınızz turden değil ha aradan çürük elmalar çıkmıyor değil o hemşire arkadaşta gecenin bi vakti dertleeşecek başka birini bulamamışmıda aramış bizimde doktorumuz vardı tayin oldu gitti bizi arar geçenlerde yine görüştük ama o bayandı konuştuğumuz 5 dakika geçmemiştir . kızlar öyle bişe yoksa bile aklına sokma adamın gizliden araştırma yap derim sana ama hergün iç içe olğun için mecburen muhabbetin oluyor doktorlar günde 3 defa vizite gelir hastaya birşey olsa gecenin kaçı olursa olsun aranır ordan bi muhabbet olur ama tedbiride elden bırakma sonuçta hangi meslek grubundan olursa olsun karşındaki kadın ateşle barut yan yana durmaz

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. bu saate kadar uyumaya çalıştım sinirim geçsin mantıklı düşüneyim diye..ama ne düşüneceğimi bilmiyorum artık 3 aydır sadece tus için ankaraya geldi onun dışında beni görmeye gelmedi işi yoğundur dedim gelemiyordum dedim ama geçen tusu kazandı mezuniyet belgesi ankaradaydı uçağa bindi geldi belgeyi aldı ve gitti yani son 3 aydır yalnızca kendi için geldi ve gitti onun öncesinde 3 gün olsun izin alıp gelirdi..garip davranıyordu telini gelince inceledim bu yaptığım doğru değil ama..arama kayıtları hep silinmişti ona da belki hafıza doldu ondandır dedim hep iyiye yordum ama sabah öğle akşam bazı zamanlar yerli yersiz aradım çoğunluklar meşguldu teli babamla konuşuyorum felan derdi 26 yaşında babası ile gece gündüz ne konuşuyorsa artık..dün de sabah neden gelmiyorsun diye biraz üstüne gittim daha da mesafeli oldu bana akşamda tesadüfen aradım meşgul çıktı kim diyince hemşire felan dedi yine bi yere kadar anlarım ama ilk kimle konuşuyorsun diyince ne konuşması kim konuşmuş diye dalga geçer gibi cevap verdi bana :( o göreve gitmeden önce çok iyiydik ayakkabımı bile bağlardı bir sürü güzel günlerimiz oldu ama araya mesefa girince unuttu herhalde..inanın çok üzgünüm telimi kapattım bakalım şimdi rapor alıp izin alıp gelecek mi yanıma yoksa hiç umursamayacak mı :( bi de bu yaz evlenelim derdi tüm hayallerim yıkıldı bi enkaz gibiyim

Yaa söyle söyleyim bi erkek bir kadını istemiyorsa devam etmez bunu aklından çıkartma.Sen istersen kırk takla aç gene devam etmez.İlişkinin ayrıntılarını geçmişi ve şimdiyi sen daha iyi bilir ve değerlendirirsin muhakkak ama yemek mevzusunu falan sıkıntı yapma.Bu yaz yada sonrası için hala evlilikten bahsediyomu bu adam?Seni kaybetmekten korkuyo mu?Nişanlı oldugunuza göre annesi falan senle ilgileniyo mu bunlarda önemli mevzular.Benim kayınvalidem heycanla alışveriş ypıyo seninkindede var mı mesela?Birde siz çocugu şişirmişsininz anlaşılan doktor diye bu ülkede sadece doktorlar para kazanmıyo yada diğer mesleklerden çoook bi üstünlikleri yok bence bu kadar şişirmeyin sonra başa çıkamazsınız.

annesi beni istemedi hiç görmedi beni ama nedense istemedi face de fotoğrafımı görmüş bu kız açık ben kapalı kız istiyorum demiş nişanlımda ikna etmeye çalıştı psikologa gittiler ama nafile kadın benle bir kez bile konuşmadı istemeye de halası ve babası geldi bu arada anne ve babası ayrı..babası da pek aramaz sormaz düğün için de yardım etmiyor benim borçlarım var zamanla alırsınız herşeyi dedi bizimki de izin mi almıyor yoksa alamıyor mu nedir hiç bir hazırlığımız yok düğün için malesef...

ben ankaradayım okuyorum on gün sonra mezun olacağım o zorunlu görevde doğuda :( o doktor ben öğretmen.. Ve hemşirelerine yemek ısmarlamıştı geçen ayda kredi kartı ekstresinde vardı ben dışarda yemek yemeye bile kıyamazdım evlenmek için para biriktiriyor diye ama o masada ki doktor bendim ondan ödedim demişti şimdi de bu kadınla saat 23 den 23.30 a kadar konuşması gece gece şüphenlim arkadaşlar

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Bu saate kadar uyumaya çalıştım sinirim geçsin mantıklı düşüneyim diye..ama ne düşüneceğimi bilmiyorum artık 3 aydır sadece tus için ankaraya geldi onun dışında beni görmeye gelmedi işi yoğundur dedim gelemiyordum dedim ama geçen tusu kazandı mezuniyet belgesi ankaradaydı uçağa bindi geldi belgeyi aldı ve gitti yani son 3 aydır yalnızca kendi için geldi ve gitti onun öncesinde 3 gün olsun izin alıp gelirdi..garip davranıyordu telini gelince inceledim bu yaptığım doğru değil ama..arama kayıtları hep silinmişti ona da belki hafıza doldu ondandır dedim hep iyiye yordum ama sabah öğle akşam bazı zamanlar yerli yersiz aradım çoğunluklar meşguldu teli babamla konuşuyorum felan derdi 26 yaşında babası ile gece gündüz ne konuşuyorsa artık..dün de sabah neden gelmiyorsun diye biraz üstüne gittim daha da mesafeli oldu bana akşamda tesadüfen aradım meşgul çıktı kim diyince hemşire felan dedi yine bi yere kadar anlarım ama ilk kimle konuşuyorsun diyince ne konuşması kim konuşmuş diye dalga geçer gibi cevap verdi bana :( o göreve gitmeden önce çok iyiydik ayakkabımı bile bağlardı bir sürü güzel günlerimiz oldu ama araya mesefa girince unuttu herhalde..inanın çok üzgünüm telimi kapattım bakalım şimdi rapor alıp izin alıp gelecek mi yanıma yoksa hiç umursamayacak mı :( bi de bu yaz evlenelim derdi tüm hayallerim yıkıldı bi enkaz gibiyim

canım öncelikle hakkında haırlısı olsun inşaallah
aklını bulandırmak istemem ama anlattıkların biraz tuhaf geldi açıkçası
hem bu hemşirenin başka konuşacak kimsesi yokmu anacım elin nişanlı erkeğinle ne konuşur ki insan çekinir utanır .bu kıza dikkat et derim nişanlının aklını karıştırmak için yapıyor olabilir...birde gelmiyor diyorsun ve sırf kendisi için diyotrsun bence bunları bir sorgula...neden böyle yapıyor diye...26 yaşındaki adam babası ile sürekli telde ne görüşür ki bence pis kokular aldım.ama günahınıda almak istemem ...

sen öğretmensen ve çalışıyorsan evlenmekte acele etme,ankaraya tayin istemede faydan oluyormu ona bilemedim? bütün bir ömür böyle geçmez,iyice tanımadığın için güvensizsin,iyice tanı öyle yap düğününü...yaşında genç herşeyi oluruna bırak kısmetınse olur...

şubatta benzer bir konu daha açmışsınız nişanlınızla ilgili,
neden bu kadar zorluyorsunuz anlamadım?
tamam seviyorsunuz ama adamda ta şubattan veri garip değişimler var,
ve sizi haklı çıkarma ihtimali yüksek olan şüpheleriniz.
ortada nişanlı olduğu halde,nişanlısıyla konuşmadığı kadar başka kızlarla-konu ne olursa olsun-konuşan bir adam,
sizi görmeden istemeyecek bir önyargıya sahip kayınvalide var?
ve yaşınız daha 21.
resti çekmek için neden bekliyorsunuz.
siz onun derdiyle yanıp tutuşacağınıza o tutuşsun.
o aramıyor mu?siz hiç aramayın.
herşey olacağına varır,bırakın inceldiği yerden kopsun,
yeterki siz kendinizden ödün vermeyin.

şubatta benzer bir konu daha açmışsınız nişanlınızla ilgili,
neden bu kadar zorluyorsunuz anlamadım?
tamam seviyorsunuz ama adamda ta şubattan beri garip değişimler var,
ve sizi haklı çıkarma ihtimali yüksek olan şüpheleriniz.
ortada nişanlı olduğu halde,nişanlısıyla konuşmadığı kadar başka kızlarla-konu ne olursa olsun-konuşan bir adam,
sizi görmeden istemeyecek bir önyargıya sahip kayınvalide var?
ve yaşınız daha 21.
resti çekmek için neden bekliyorsunuz.
siz onun derdiyle yanıp tutuşacağınıza o tutuşsun.
o aramıyor mu?siz hiç aramayın.
herşey olacağına varır,bırakın inceldiği yerden kopsun,
yeterki siz kendinizden ödün vermeyin.

Arkadasım Allah yardımcın olsun ...Bak sunu unutma erkek ıstemelelı ustune dusmelı bıraz ...ya sen gel ıdye dıretme anladınmı gelmezsede kendısı kaybeder ...agırlıgını koymalısın ..Doktor olsa ne yazar bulunmaz hınt kuması degıl ya ...bırde aileler i ılk etapta onemsemezsın ama evlenınce nekadar onemlı olduklarını anlarsın ...aile yuvayı yaparda yıkarda...bırde nısanlında sıkıntı var ..ne olursa olsun birerkek yabancı bır bayanla yarın saat konusması normal deıl .. ya bısıy vardır kesın demıyorum ama normal degıl anladınmı cnm ...Birde ne acelen var ya ...yaza dugun falan .. agırdan al ..omrunu hebamı edıceksın ..adamı anla bı tanı ondan sonra gerekenı yaparsın ...Bırde nısanlıyım ben evlenmek zornundayım vs ..psıkolojıyede gırme ...daha evlı degılsın ..bu adam senın suan kanunen hıcbısıyın degıl anladınmı :)dusun tasın ..

Back
X