• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımınki para hırsı değil başkasıymış

annesi beni istemedi hiç görmedi beni ama nedense istemedi face de fotoğrafımı görmüş bu kız açık ben kapalı kız istiyorum demiş nişanlımda ikna etmeye çalıştı psikologa gittiler ama nafile kadın benle bir kez bile konuşmadı istemeye de halası ve babası geldi bu arada anne ve babası ayrı..babası da pek aramaz sormaz düğün için de yardım etmiyor benim borçlarım var zamanla alırsınız herşeyi dedi bizimki de izin mi almıyor yoksa alamıyor mu nedir hiç bir hazırlığımız yok düğün için malesef...

bak canım burada babası da pek aramaz sormaz diyorsun, bir de önceki mesajlarında telefonu uzun süre meşgul olduğunda babası ile konuştuğunu söylemişsin. bunda bir çelişki yok mu sence? hem sen neden sürekli onu arıyorsun ki? sen böyle yaptıkça kendini daha çok bişey sanıp kaçar senden. tut kendini ve onu arama. isterse o seni arar emin ol. sen ona muhtaç mısın ki? ve bu süre zarfında da kendini mutlu edecek şeyler yapmaya çalış. kendine odaklan ve şımart kendini. evlilik olayını da askıya al. gelsin o seni ikna etsin madem ... kendine değer verdiğin kadar değerlisin bunu unutma

bana kalırsa evlenmeden once br daha dusun derim.cnku ailesi seni istemyrsa esinin seni savunması,arkanda durması gerekecek.sana baglı deglse br sure snra sıkılacak ve ailesini dnleyp seni suclamaya baslıycaktır.ve o saatte yarm saat boyunca hemsreyle konusması da kesnlkle mantıklı degl.ustune de dusmedgne gore sen evlilik isini bekletmeli ve kendi kariyerine yoluna bakmalısın.o istiyorsa zten bunu dile getirecektr.

kızlar gelişmeleri buradan yazayım dedim benimki yanıma geldi mezuniyetim için bende bir güzel sıkıştırdım bunu ..bu arada bu hemşire ile son 3 aydır gece gündüz konuşuyormuş onu da söyledi..kız buna mesaj atıyormuş o da uzatmasın diye arıyormuş öyle söyledi tabi bende kişilik olarak çok sinirliyim malesef kavga çıkarttım annem geldi sesimize..oğlum benim kızım diye demiyorum eğer başka biri varsa tercihini yap olur da onla iyi anlaşmışsındır git öyleyse dedi nişanlımda yok öyle bir şey deyip durdu..bu kavganın gündüzünde kızı ara yanımda konuş konuşma şeklinizi hitap şeklininizi merak ediyorum dedim aradı 3 kere kız açmadı nedense..3 aydır sürekli arayan konuşan mesajlaşan arkadaşlar benimki ankarya geldi geleli hiç konuşmadılar ..kızlar bilemiyorum nişanlıma güveniyorum ama bi yandan da bu yaptıklarına anlam veremiyorum

Back
X