nişanlımıyım,değilmiyim anlamıyorum yaa

cnm ben daha önce kadar çok hayal kırıklığı yaşadımki,bir defada çok yakın dostum olarak gördüğüm kişi,nişanımı bozdu..aramızı açtı nişanlımla..yanii hayatta insanlarada hayatada güvenemiyorum birtürlü

bir taraftanda çok yalnızım ve konuşacağım,gezeceğim birtek arkadaşım yok etrafımda..patlayacak duruma geliyorum bazen inan

canım öncelike mrba.s.
bak şimdi kimileri vardır gercekten çok konuşmayı sever ve zamanıda oluyodur olmasa yine ara cünkü yapısı böle ama bazılarıda vardır hiç konuşmayı sevmez yogunda olur...
seni sevmeseydi nişan olup evlenmeyi düşünürmüydü...
bende cok duygusalımdır böle konularda ama bak inanki benim eşimde polisss meslegi geregi çok yogun oluyodu ama eve ne gelince dinlenir yemegini yer odasına cekilir benle konusurdu....
hiç hem böle kötü düşüncelere kapılma bitanem benim bak bişiyi kırk kere sölersen olurmuş...
rahat ol o arayınca işim var felan de sen arama dayan sabret kendine oyalanıcak bişiler bul bakalım napıcak tatlım benim hiç üzülme rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhopuyorumnanaktan

yok canım yokkk ortalık hep sahte insanlar ve olmayan kişiliklerle dolu...
çok üzüldüm tatlım böle bi durumun oldugu için....
sende bundan sonra ben gibi kimseye güvenme sakın.....
umarım hersey yolunda gider kuzum benimopuyorumnanaktan

cnm benim yaa daha önceki konularmıda okursan o kadar kötü günler yaşadımki,depresyon tedavisini yeni bıraktım derken,yine böyle sıkıntılar,stresler etkiliyor..ne kadar samimi,içten ve güzel yazmışsın..kendimi koskoca dünyada yapayalnız hissettiğim şu zamanlarda,böyle yanımda olmanız,öylesine güç verdiki bana..ALLAH razı olsun hepinizden

kızlar bu knuyu açalı çk uzun zamn olmadı ve nişanlımın ilgiisizliğinden bahsetmiştim..ne yazıkki gelişmeler dahada kötüye gidiyor..bu konuyu açtığım zamanlar yine arıyormuş ona bile şükretmek lazımmış..şimdi akşam ancak arıyor ve az konuşuyoruz..günde knuşmamız en fazla 2 defa ve akşama kadar ses yok yaa...bende hiç sitem bile etmedim etmemde..çünkü önceden aramalarıyla bunaltırdı beni ve üstelik biz nişanlıyız..nasıl bir insan gün boyu sorumluluğunu unutur yaa..ben söyledikten sonra bazı şeylerin ne önemi var söylermisiniz..arasa bile benim zorumla olucak

aramaya odaklanirsan hep mutsuz olacaksin... benim 6 yillik sevgilim ve son bir yildir stresten, calismaktan sadece aksamlari ariyor, bazen bes dakika konusuyoruz bazen on bes dakika... muhim olan nicelik degil, nitelik... kirk dakika kavga edecegime bes dakika huzurlu konusurum, iyi oldugunu bilirim, cok mutlu olurum. ustelik ayri sehirlerdeyiz. inan bana uzun kavgalarla gecen gunler yasasan kisa ama guzel konusmasinin kiymetini daha iyi anlarsin...

Son düzenleme:
cnm akşama kadar hiçmi vakti olmaz bir insanın..üstelik son 1 haftadır böyle..yaa neden aramıyr neden böyle değişti anlamıyorum

ist.dasınız ama semt olarak uzaksınız, o zaman akşamları fazla buluşamazsınız belki de hafta içi hiç. tamam sen boş olduğun için fazla takıyor olabilirsin, ama eğer gün içi konuşmalar sorun olsaydı sadece. biz de erkek arkadaşımla gün içinde 1 -bazen o bile olamıyor yoğunluğumuzdan- defa konuşuruz genelde, ama akşam eve gidince arar yemekten önce olmazsa bir de biraz dinlendikten sonra bazen çok uzun bazen 10-15 dakika ama konuşuruz illa ki. gün içinde gerçekten çok imkanı olamayabiliyor insanın.

ancak eskiden bunaltıyordu demişsin konuşmalarıyla, acaba sen şikayet ettiğin için bilinçli oalrak yapıyor olabilir mi?

Eski sevgilisini görmüş kafası karışmış olabilir, yeni biriyle tanışmış olabilir, senden soğumuş olabilir. Her şey olabilir, her ihtimali değerlendir. Buluştuğun bi gün al karşına adam akıllı konuş. Yolunda gitmeyen bir şeyler mi var, ben öyle hissediyorum de. Nişanlandık diye benimle olmak zorunda değilsin, açık açık neden benden uzaklaştığını söylersen 1 kez üzülürüm biter, böyle daha çok üzülüyorum de.

Benim sevgilim 2 gündür aradığında soğuk soğuk konuşuyodu. Aşkım bile demiyodu hiç. Canın mı sıkkın dedim, hayır dedi. O zaman kesin benden soğudu dedim, ben de ilgisiz davrandım bilinçli. Sonra baktım olmıycak, açık açık konuştum. (Ayrı şehirlerdeyiz malesef telefonda konuştum yoksa mutlaka buluşurdum) Aynen sana önerdiğim gibi konuştuğumda, benim bir sözüme alınmış olduğunu ondan böyle davrandığını öğrendim. Düşünerek asla bulamayacağım bişeydi. Ve dün sorunumuzu hallettik artık iyiyiz.... Böyle. Kendini yiyip bitirme boşuna.

sen onu sevmiyordun ve artık onu düşünmeye merak etmeye başladın bu bir gelişmedir işte..belki senn onu sevmediğini hissetmiştir ve aramama ve merak ettirme yoluna başvurmuştur

aynen soğğuduğunu düşünüyorum..facesine gizliden baktım nişan resmimiz vardı kaldırmış bugün şimdi gördüm..nişanlı olduğumuz içinmi söyleyemiyor acaba

yaa ben ne yaptımki benden soğucak böyle cnm acıyor hazmedemiyorum..baba beni sevdiğini söylerdi söylemiyrda..ve facede resmimizi kaldırması çok gücüme gitti çok..nişanlı yazıyor ama resim yk kaldırmış

Tatlım bence sana karşı soğuk.Telefonda az konuşmanız bana bunu düşündürttü.günde 1 saatten az konuşulmamalı bnce.Ha çok yoğun olur o günler az konuşabilirsin.Ama ben yoğunluğu falan kabul edemem Ki siz nişanlısınız bunlar en güzel günleriniz.Sen demeden onun araması gerekir...

cnm işte bu yüzden üzülüyorum..günde en fazla 2 yada 3 defa konuşuyoruz..ben söyleyince ramasının zaten anlamı yokki ama bu kezde söylemesem çok fazla soğukluk girecek araya ve iki yabancı olacağız diye korkuyorum..ne yapmalıyım sence..benmi arayayım onu hiç bişey olmamış gibi,yada zamanamı bırakayım

RABBİM bazı şeyleri insanın kalpten hissetmesini sağlar eğer bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyosan tekrar düşün taşın sonuçta bu evliliğe giden yol

Aynı şehirdeymişsiniz.Yanyanayken de telefondaki gibi soğuksa durum vahim.Telefonla konuşmaktan çok yüzyüze görüşün bence o işten uygun bi saatte çıktığında orta noktada buluşun mesela.Mesela biz sevgilimle hergün eminönünde buluşurduk ben üsküdar'dan gelirdim.O gaziosmanpaşa'dan.Görüşme işi olmassa bence sen hiç ilgilenme,yoğunmuş gibi işler üret kendine.Baktın ona da hava böyle hoş o zaman sana sevgisi azalmış demektir.1 hafta böyle yap.Belki seni kaybedeceğini zannedip tavırlarına çeki düzen verir.Belki de senin yokluğun,ilgisiz tavırların seni ne kadar çok sevdiğini hatırlatır ona.Sarılır telefona:dance:

yanyana iken gayet iyiyiz ama dediğim gb önceden aramadan duramazdı cnm yaa(aramıyorsun dediğmde yoğundum diyr..bir taraftanda nisanda düğün var onun içnmi rahat acaba dyorum..mesela sabah arıyor akşama kadar ses yok bazen sabah aramadan direk akşam arıyor

cnm önceden çk sık arardı...yaa koskoca gün nasıl aramaz bir insan dyorum..belkide ben tüm gün evdeyim onun için farkediyorum aramadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…