Nişanlımla ailem arasında kalmaktan yoruldum

Fazlasıyla yoruldum ve işittiğim hakaretler canımı yakıyor ne kadar düşünmemeye çalışsam da sözler unutulmuyor
Benim yakın kız arkadaşım benzer şeyleri yaşadı, evlilik süreci burnundan geldi, durduk yerde sürekli sorun çıkardılar sırf ego tatmini için, eşi de dünya iyisi bir insandır, fırsat buldukça adama ve ailesine sataşmaya kalkıştılar, her şeyi de erkek evi ödüyordu ve son derece görgülü, iyi insanlar. Alttan aldılar, idare ettiler ama yok, arkadaşımın ailesi kudurmuş gibi çirkinliklere devam ettiği için sonuç olarak kızlarını kaybettiler, arkadaşım şimdi hiçbiriyle görüşmüyor.

Şeytan böyle hayırlı olaylar arifesinde insanlara vesvese verip ortaya fitne salıyor
Sakin kalın geçecek diye içinizden tekrar edin şu an size öyle gelmiyor olabilir ama inanın en güzel zamanlarınız yani bilmiyorum bizim öyleydi ay

+1
Benim de ailem destek oldu sağ olsunlar ama bizim dediğimizi yapmak zorundasın tavrı hiç olmadı, ne münasebet. Bu kafa yapısıyla alakalı tamamen; konu sahibinin ailesi had bilmez ve kaos sever insanlar belli ki. Maddi destekte bulunmasalar bile karışıp yönetmeye çalışacaklardı.
Yaşınız genç konu sahibi, sınırlarınızı çizip korumazsanız hayatınız boyunca ailenizin müdahale ve manipülasyonları yüzünden mutsuz olursunuz. Kavga dövüş olmasına gerek yok sınır çizmek için. Size ve eşinize saygı duymak zorundalar. Size saygı duymadıkları için oluyor zaten bunlar. Bu tarz insanların her dediğini yaparak huzuru sağlayamazsınız, çünkü bu isteklerin sonu yok. Nişanlınızdan eminseniz kurduğunuz çekirdek aileye odaklanın ve ikinizin makul istek ve kararlarını mutlaka önde tut

Şeytan böyle hayırlı olaylar arifesinde insanlara vesvese verip ortaya fitne salıyor
Sakin kalın geçecek diye içinizden tekrar edin şu an size öyle gelmiyor olabilir ama inanın en güzel zamanlarınız yani bilmiyorum bizim öyleydi ay
Haklısınız. Güzel geçirmeye odaklanmam gerekiyor

Benim yakın kız arkadaşım benzer şeyleri yaşadı, evlilik süreci burnundan geldi, durduk yerde sürekli sorun çıkardılar sırf ego tatmini için, eşi de dünya iyisi bir insandır, fırsat buldukça adama ve ailesine sataşmaya kalkıştılar, her şeyi de erkek evi ödüyordu ve son derece görgülü, iyi insanlar. Alttan aldılar, idare ettiler ama yok, arkadaşımın ailesi kudurmuş gibi çirkinliklere devam ettiği için sonuç olarak kızlarını kaybettiler, arkadaşım şimdi hiçbiriyle görüşmüyor.
Yani bariz bir çirkinlik yok yüzlerine karşı ama arkadan denilenleri ben biliyorum. Aynı şeyi nişanlımın ailesi yapsaydı yönetmeye kalksalardı ben çok kızardım ve kabul edemezdim bu durumu. Kendi ailemin huyunu biliyorum sürecin böyle olacağını da tahmin edebiliyordum aslında ama yine de fazla geliyor insana

+1
Benim de ailem destek oldu sağ olsunlar ama bizim dediğimizi yapmak zorundasın tavrı hiç olmadı, ne münasebet. Bu kafa yapısıyla alakalı tamamen; konu sahibinin ailesi had bilmez ve kaos sever insanlar belli ki. Maddi destekte bulunmasalar bile karışıp yönetmeye çalışacaklardı.
Yaşınız genç konu sahibi, sınırlarınızı çizip korumazsanız hayatınız boyunca ailenizin müdahale ve manipülasyonları yüzünden mutsuz olursunuz. Kavga dövüş olmasına gerek yok sınır çizmek için. Size ve eşinize saygı duymak zorundalar. Size saygı duymadıkları için oluyor zaten bunlar. Bu tarz insanların her dediğini yaparak huzuru sağlayamazsınız, çünkü bu isteklerin sonu yok. Nişanlınızdan eminseniz kurduğunuz çekirdek aileye odaklanın ve ikinizin makul istek ve kararlarını mutlaka önde tut
+1
Yaşınız genç konu sahibi, sınırlarınızı çizip korumazsanız hayatınız boyunca ailenizin müdahale ve manipülasyonları yüzünden mutsuz olursunuz. Kavga dövüş olmasına gerek yok sınır çizmek için. Size ve eşinize saygı duymak zorundalar. Size saygı duymadıkları için oluyor zaten bunlar. Bu tarz insanların her dediğini yaparak huzuru sağlayamazsınız, çünkü bu isteklerin sonu yok. Nişanlınızdan eminseniz kurduğunuz çekirdek aileye odaklanın ve ikinizin makul istek ve kararlarını mutlaka önde tutun. Bir de, ailenizin saçmalıklarını nişanlınıza fazla yansıtmayın.
Bizde sınır = kavga dövüş :/ bir de en büyük çocuk ve tek kız olmak eklenince manevi anlamda yıprandım. Maddi her şeyim oluyor bir şekilde sağ olsunlar ama böyle hep uyum sağlayarak arada kalarak malesef ki

İş yerlerine başka şehirde yaşayacağınızı söylemeyin.

Detaylarıda bu yalana göre belirleyip ayarlayıp işlere girebilirsiniz.

Onlar iş kanunu çiğneyip kanunsuzluk yapınca iyi hoşta biz yalan söyleyince mi tüü kaka.

Zincir markete bile girseniz bir ayda bir adet beyaz eşya alırsınız 20 yıl kullanılacak.

söz konusu aile olunca parayı veren düdüğü çalar işlememeli diye düşünüyorum. ailede herkesin bir görevi var. burada para bir yaptırım değil yanındayız hissini vermeli. ben para verdim hükmederim burada olmamalı. senelerce ailemin evinin kirasını ödedim bu bana onların üzerinde söz hakkı vermedi veremezdi.

Düşüncelerın, ısteklerın uzerınde tahakkum kurmamalılar. Kesınlıkle gero adım atmayın. Butceyı zorlamadan ıstedıgınız gıbı yapın. Bu evlılıgın baş rolu sen ve sevgılın. Dıgerlerı ancak destekcın olabılır. Ve evet 4 yıldır sevgılıymıssınız. Cıddı ılerleyen bır ılıskınız varken bır yere gırıp para bırıktırmeye baslamadınız mı? Keske bıraz bırıkım yapsaymıssınız bu surede.

Yani bariz bir çirkinlik yok yüzlerine karşı ama arkadan denilenleri ben biliyorum. Aynı şeyi nişanlımın ailesi yapsaydı yönetmeye kalksalardı ben çok kızardım ve kabul edemezdim bu durumu. Kendi ailemin huyunu biliyorum sürecin böyle olacağını da tahmin edebiliyordum aslında ama yine de fazla geliyor insana
Onlar da yüzlerine yapmıyordu ama arkadaşımı yiyip bitiriyorlardı.
Mümkün mertebe çizin sınırı. Devam ederlerse sizi kaybedeceklerini bilmeliler.
Ha ben düzeleceklerini sanmıyorum ama siz kendinizi koruyun elinizden geldiğince.

Back
X