+1
Benim de ailem destek oldu sağ olsunlar ama bizim dediğimizi yapmak zorundasın tavrı hiç olmadı, ne münasebet. Bu kafa yapısıyla alakalı tamamen; konu sahibinin ailesi had bilmez ve kaos sever insanlar belli ki. Maddi destekte bulunmasalar bile karışıp yönetmeye çalışacaklardı.
Yaşınız genç konu sahibi, sınırlarınızı çizip korumazsanız hayatınız boyunca ailenizin müdahale ve manipülasyonları yüzünden mutsuz olursunuz. Kavga dövüş olmasına gerek yok sınır çizmek için. Size ve eşinize saygı duymak zorundalar. Size saygı duymadıkları için oluyor zaten bunlar. Bu tarz insanların her dediğini yaparak huzuru sağlayamazsınız, çünkü bu isteklerin sonu yok. Nişanlınızdan eminseniz kurduğunuz çekirdek aileye odaklanın ve ikinizin makul istek ve kararlarını mutlaka önde tut
+1
Benim de ailem destek oldu sağ olsunlar ama bizim dediğimizi yapmak zorundasın tavrı hiç olmadı, ne münasebet. Bu kafa yapısıyla alakalı tamamen; konu sahibinin ailesi had bilmez ve kaos sever insanlar belli ki. Maddi destekte bulunmasalar bile karışıp yönetmeye çalışacaklardı.
Yaşınız genç konu sahibi, sınırlarınızı çizip korumazsanız hayatınız boyunca ailenizin müdahale ve manipülasyonları yüzünden mutsuz olursunuz. Kavga dövüş olmasına gerek yok sınır çizmek için. Size ve eşinize saygı duymak zorundalar. Size saygı duymadıkları için oluyor zaten bunlar. Bu tarz insanların her dediğini yaparak huzuru sağlayamazsınız, çünkü bu isteklerin sonu yok. Nişanlınızdan eminseniz kurduğunuz çekirdek aileye odaklanın ve ikinizin makul istek ve kararlarını mutlaka önde tutun. Bir de, ailenizin saçmalıklarını nişanlınıza fazla yansıtmayın.
Bizde sınır = kavga dövüş :/ bir de en büyük çocuk ve tek kız olmak eklenince manevi anlamda yıprandım. Maddi her şeyim oluyor bir şekilde sağ olsunlar ama böyle hep uyum sağlayarak arada kalarak malesef ki