• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla anlaşamıyorum yardımm:((

Bir insanı asla değiştiremezsiniz diyen arkadaşlar, doğru söylüyorsunuz. DEĞİŞTİREMEDİM.. Çok denedim olmadı, iyi söyledim, kötü söyledim, nişan attım olmadı.. Son konuşmamızda içimde kalan, geceleri beni uyutmayan, sabaha kadar ağlamama sebep olan ve psikolojimi bozan yanlarını şak şak söyledim, sonunda SENİ SEVMİYORUM, SOĞUTTUN KENDİNDEN bile dedim. Sonuç: 3 gündür görüşmüyoruz. Yani konuşmamızdan bu yana görüşmüyoruz.. Sonucu ne olacak bende merak ediyorum. Hayırlısı diyorum..

allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun. ben de 18 ocak 2013 nişanlandım bizim kavgalarımızda hep benim işim ve iş ortamındaki arkadaşlarım tedaşta calısıyorum ve 26 erkek 2 bayanız ortak yemek yemege cıksak bile sorun oluo onun için hatta d
ün ya bir fotograf cekindik inanın samimi bir poz olmamsna ragmen yok sen cok yüz veriyosun herkes sen gibi temiz düşünmez ıvır zıvır sen benim hayallerimi yıkıyosun yani nişanlanmadan önce bunlar bile sorun diyildi şimdi napsam suc onun için müşteriyle cok labali oluyomusum ben bile bıktım artıkkkkkk arkadaslar banada yardım edin nişanı atmayı düşünüyorum :((((( ya diyorum polis hep emir altında strest anlamaya calsıyıorum ama gereksiz seyler yüzünden kavga edince inanaın içimden bir şey gelmio sürekli teknisyenleri bas yetkilileri kıskanır hale geldi ki hepsi büyük ve evli insanlar ofis hayatını bilrisiniz az cok ben zaten samimi bi insan diyilim ama gel görki bunu ona anlattttt :(((( 2 gün önce ayrılma kararı aldık yüzükleri gönderioduk yrı şehirlerde oldugumuz için ben gene durdurdumm hep o karsı koyarken ilk defa ben bırakma dedim şimdi ise kararımdan emin diyilimmmmmm bu nişanlılık ne kadar zor ve agırmıs annem hep derdiki kızım nişanlıların arasına şeytan girer gercekten öleymiş dügünü erkene de alamayoruz benim tayinim kabul edilmio onunkide napıcagımı sasırdımmm :(

Back