• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla aramı düzeltmek istiyorum

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Saçma sapan bişey yüzünden gecen Haft nişan attım önceki konumu okuyan bilir i kısaca çok yoğun çalışıyor son zamanlar benimle eskisi gibi ilgilenemiyor diye sorun ettim,
Meger ne çok severmişim ben onu ayrı kaldığımız bir hafta bana bir yıl gibi geldi her gece onu kaybettiğimi onun düğününde olduğumu gördüm ağlayarak uyandım.
Benim için yaptığın onca güzellikleri unutup sadece bir olumsuzluğa kapılıp bunu yaptığım için çok pişmanım
Sonra aileler Araya girdi tekrardan takıldı yüzükler bu nişan atma meselesi daha önce de tekrarlanmıştı..
Ama şimdi nişanlım sevgime güvenmiyor seni seviyorum diyorum gerçektenmi diyor morali çok bozuk sürekli düşünceli ve sessiz ve soğuk davranıyor bana ben ikimiz için cabalarken nasıl yapabildin diyor. Onu tekrar kazanmak bana güvenmesini istiyorum ne yapabiliriz

Yüzük bir kez git çık durumuna alışınca devamı geliyor...
Sizde de böyle olmuş...
Bence nişanlın haklı. Kara kara düşünmesinin sebebi de bu...
Sen böyle tehditvari tak çıkar yapıp aileleri araya sokup sürekli gerginlik yaratırsan bir gün o adam bir çıkarır yüzdüğü bir daha dünya birleşse takmaz parmağına...
Erkekler böyledir,
Güveni tazelemek içinse çok seveceksin ama daha da öncesi saygı göstereceksin ve zamana bırakacaksın... su akar yolunu bulur.
İkiniz için de hayırlısı olsun

Çocuk oyuncağı mı bu nişanı at, barış, tekrar at, tekrar barış?
Sizin evliliğinizi düşünemiyorum.
En ufak şeyde ben boşanıyorum diyecekseniz ilişkinizi bir gözden geçirmelisiniz bence.
Şimdi eski konunuza da baktım ilişkinizdeki ilgisizlik sorunu düzelecek gibi görünmüyor açıkçası.
Adam bıkmış çünkü aynı kısır döngü içinde dolanıp durmaktan.
Nişan atmak ciddi bir olay bunun farkına varın.
İliskinizi yıpratmışsınız fevri ve çocuksu tavırlarınızla.
Üzgünüm ama sanırım devam etseniz de bu boyle gider.

Ona daha fazla ilgi göster. Pişmanlığını belli edecek derecede onu sevdiğini söyle.
Çok fevri davranıp hata yapmışsınız. Öylece affetmesini beklemeyin bence bu 3-5 günde geçecek bir şey değil. Adama biraz nefes aldırın kavga etmekten kapris yapmaktan mümkünse kaçının.
Evlenince zaten ilgiden boğulacak ve eskisi gibi özlem duymayacaksınız. Bu kadar ufak şeyleri sorun ettiğiniz için kendinize gülecek ve pişmanlık duyacaksınız.
O yüzden kasmayın adamı yormayın bence. Sonuçta çalışıyor keyfinden değil...
Biraz serbest bırakın mesela. Üstüne gitmeyin yumuşak başlı anlayışlı olun. Doğru yerde ve zamanda sevdiğinizi de dile getirirseniz düzelecektir.

Yüzük bir kez git çık durumuna alışınca devamı geliyor...
Sizde de böyle olmuş...
Bence nişanlın haklı. Kara kara düşünmesinin sebebi de bu...
Sen böyle tehditvari tak çıkar yapıp aileleri araya sokup sürekli gerginlik yaratırsan bir gün o adam bir çıkarır yüzdüğü bir daha dünya birleşse takmaz parmağına...
Erkekler böyledir,
Güveni tazelemek içinse çok seveceksin ama daha da öncesi saygı göstereceksin ve zamana bırakacaksın... su akar yolunu bulur.
İkiniz için de hayırlısı olsun
Bilmiyorum cok hataliyim her türlü elestiriye acigim yaptığım cok cirkin bsy ama bunu telafi etmek istiyorum ama nasil

Bilmiyorum cok hataliyim her türlü elestiriye acigim yaptığım cok cirkin bsy ama bunu telafi etmek istiyorum ama nasil
Açık konuşayım, kırılma... Bence zaten ayrılmayı kafasına koymuş bu adam...
Nasıl iyiye döner diyorsan tavsiyem üzerine düşme kendimi affettireceğim diye, bu sefer hepten ters teper çünkü adamın mizacı belli, seviyeli... bu hep böyle devam edecek...
Sen belli ki bıcır bıcır kendin gibi muhabbetli olsun istiyorsun ama bu adam asla böyle olmayacak... evleninceye tv karşısında geçirecek akşamlarını ya da arkadaşlarıyla...
Ona kendini affettirmeye çalışmak yerine bence asıl sen kendine sor, sevgi aşk mı bu adama duyduğun yoksa alışkanlık mı?
Bu adamla bu şekilde ilgisizken bir ömür geçirebilir misin onunla?
20-30 sene sonra adamla muhabbet edip ruhunu doyurup hala bir şeyler paylaşabilecek misin zevkle tatile gidebilecek misin yoksa koca göbekli tv kumandası eline yapışmış bir adam tv karşısında horultuyla pineklerken hayatının pişmanlığını mı yaşayacaksın?
Kendine dürüst ol önce...
Ve eğer devam edeceğim bu aşk diyorsan, düşme üzerine, bu adamın mizacı bu, kabul et...ve bir daha o yüzdüğü çıkartma parmağından, çünkü emin ol adamın kara kara düşündüğü bu işi nasıl bitirsem kısmı şu an

Back
X