• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla aşamadigimiz sorunumuz..

O zaman Allah kavuştursun demek düşüyor bize :)

kpss konusunu anlat bence ders çalışamadığını...vs
Cezaevinde olmasa çoktan derdim ama orası anlatılamaz bi yer dört duvar arasında her gün güvenilen kimse yok Allah kimsenin başına vermesin an ancak yaşayan bilir gerçekten o oradayken diyemem çünkü hemen psikolojisi bozulur çok duygusal o da eşya vs konusunu takıyor kafasına hasta okuyor diyemem o yüzden
Bu ara da illa baban diyelim c.evini diyo bende olmaz diyorum babama da diyemiyorum ki gidip görüyum zaten evlenmeden göndermezler babam
Artı ayrılırken sorunlu ayrildik babam hiç sevmez kötü olsunlar istemiyorum
Yani ailesi ve ben oradayken herşeyi diyemiyoruz
Geçen gardiyanlar canlarını sıkıyormuş müdüre şikayet etmislerdi bi arkadaşına ağza gelmeyecek şeyler söylediklerinde arkadaşı sinir krizi falan geçirip koğuşunu değiştirmişlerdi
C.evinde diye babami geçtim kimse diyemiyorum teyzem annem biliyor
Ptt ye her hafta mektup atarken insanların bakışları beni sinir ediyor bizim insanlar hemen yanlış anlıyor adam oldurdu sanıyor
Yani ben de onunla birlikte dışarıda mahkumum
Allah razı olsun cnm bu arada teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kpss ye senin gireceğini anladım da onun üni mezunu olmaması sorunu hala devam ediyor aileni nasıl ikna edebileceksin diye sormuştum. Bence taviz verme ne yapalım yani kpssden atanamazsan boşuna mı okumuş olacaksın o kadar yıl :31:
Cnm ailem razı artık annem falan sever nişanlımı artık bilir c.evinde olduğunu teyze,de bilir ama?babam ve diğer hiç kimse bilmez
Ben ilerde nasılsa ıkna ederim diye tmm demiştim cnm malesef devlete bile zor izin verdi c.evinde diye
Cnm şimdi onunla bu konuları hassas bi şekilde konuşmam lazım o yüzden boşuna miokudum diyemiyorum üzülüp kafasına takar orda yoksa geçen o da bu olaylara üzüldüğü için ev eşya meselesine kafasında yaralar çıkmış oynamış falan balık burcu o kadar hassas ki çok duygusal
Orada zaten millet isyan ediyor benimki oradakilere göre daha bilinçli davraniyor, isyan etmiyor,ibadetlerini yapıyor ama ışte bazen psikolojisi bozuluveriyor ben yazıyla pek ifade edemiyorum :(

Son düzenleme:
Cnm ailem razı artık annem falan sever nişanlımı artık bilir c.evinde olduğunu teyze,de bilir ama?babam ve diğer hiç kimse bilmez
Ben ilerde nasılsa ıkna ederim diye tmm demiştim cnm malesef devlete bile zor izin verdi c.evinde diye
Cnm şimdi onunla bu konuları hassas bi şekilde konuşmam lazım o yüzden boşuna ikimizin diyemiyorum üzülüp kafasına takar orda yoksa geçen o da bu olaylara üzüldüğü için ev eşya meselesine kafasında yaralar çıkmış oynamış falan balık burcu o kadar hassas ki çok duygusal
Orada zaten millet isyan ediyor benimki oradakilere göre daha bilinçli davraniyor, isyan etmiyor,ibadetlerini yapıyor ama ışte bazen psikolojisi bozuluveriyor ben yazıyla pek ifade edemiyorum :(

Anladım canım kazanamazsan eğer güzel dille anlatmaya çalışırsın hem çalışır hem hazırlanırım seni görmeye rahat gelirim bizim biraz sabretmek lazım ikimiz de taşın altına elimizi koyacağız falan filan diye anlatırsın :/ Hakkınızda hayırlısı olsun

Anladım canım kazanamazsan eğer güzel dille anlatmaya çalışırsın hem çalışır hem hazırlanırım seni görmeye rahat gelirim bizim biraz sabretmek lazım ikimiz de taşın altına elimizi koyacağız falan filan diye anlatırsın :/ Hakkınızda hayırlısı olsun

Inşallah amin teşekkür ederim
Açığa geçince inşallah bende tatlı dille anlatcam tekrar kaç kere denedim c.evinden önce ama inş basarabilirim bu sefer
Bana evlenince anlicak gibi geliyor artik

Inşallah amin teşekkür ederim
Açığa geçince inşallah bende tatlı dille anlatcam tekrar kaç kere denedim c.evinden önce ama inş basarabilirim bu sefer
Bana evlenince anlicak gibi geliyor artik

Bende eğer sonuçlar olumsuz olursa anlayacak gibi geliyor o kadar yılın emeğini görmezden gelmez umarım.. Gönlünce olsun her şey :) bu arada Allah kavuştursun :16:

Bende eğer sonuçlar olumsuz olursa anlayacak gibi geliyor o kadar yılın emeğini görmezden gelmez umarım.. Gönlünce olsun her şey :) bu arada Allah kavuştursun :16:
Amin inşallah Allah razı olsun
Malesef bu konuda çok düşüncesiz en büyük tartismalarimiz bundan kaynaklanıyor zaten ınş hallolur aslinda büyük sorun değildi ama c.evi olayı çıkana kadar

Son düzenleme:
Amin inşallah Allah razı olsun
Malesef bu konuda çok düşüncesiz en büyük tartismalarimiz bundan kaynaklanıyor zaten ınş hallolur aslinda büyük sorun değildi ama c.evi olayı çıkana kadar

farklı bir psikolojidir yaşamayan bilemez tabi hiç olmadı çıktıktan sonra uzun uzadıya konuşursunuz hallolmayacak sorun değil çalışacağın yeride görmüş olur içi rahat eder

farklı bir psikolojidir yaşamayan bilemez tabi hiç olmadı çıktıktan sonra uzun uzadıya konuşursunuz hallolmayacak sorun değil çalışacağın yeride görmüş olur içi rahat eder
Aynen acayip bişey bazen paranoyaklasiyo ilk zamanlar onu bırakacağımı düşündü kendi kendine hatta sürekli ailemle konuş falan derdi konuşuyoruz zaten ama daha çok hassaslasmisti benimkinin suçu yüzkızartıcı suç değil ama kim bilir kimlerle kalıyor bilmiyorum kafayı yicekgibi oluyorum zaten o da herşeyi anlatamıyor dinleniyoruz çünkü telden konuşurken
Ah bi evet dese zaten özele bende dicem zaten bi deneyelim gel gör görüşmeye seninle gidelim dicem ama şimdi diyemem
Ilginç için teşekkür ederim hayırlı geceler :1:

Aynen acayip bişey bazen paranoyaklasiyo ilk zamanlar onu bırakacağımı düşündü kendi kendine hatta sürekli ailemle konuş falan derdi konuşuyoruz zaten ama daha çok hassaslasmisti benimkinin suçu yüzkızartıcı suç değil ama kim bilir kimlerle kalıyor bilmiyorum kafayı yicekgibi oluyorum zaten o da herşeyi anlatamıyor dinleniyoruz çünkü telden konuşurken
Ah bi evet dese zaten özele bende dicem zaten bi deneyelim gel gör görüşmeye seninle gidelim dicem ama şimdi diyemem
Ilginç için teşekkür ederim hayırlı geceler :1:

Zordur tabi ya düşününce bile zor geliyor yaşaması bin kat zordur Allah sabır versin nişanlınıza. Çıktıktan sonra halledersiniz en olmadı :)

Rica ederim sizede :16:

Bu konuda başka değişik fikirleri olan arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi
En etkili bi şekilde nasıl ıkna edebileceğimle ilgili ?????

Cezaevinde olmasa çoktan derdim ama orası anlatılamaz bi yer dört duvar arasında her gün güvenilen kimse yok Allah kimsenin başına vermesin an ancak yaşayan bilir gerçekten o oradayken diyemem çünkü hemen psikolojisi bozulur çok duygusal o da eşya vs konusunu takıyor kafasına hasta okuyor diyemem o yüzden
Bu ara da illa baban diyelim c.evini diyo bende olmaz diyorum babama da diyemiyorum ki gidip görüyum zaten evlenmeden göndermezler babam
Artı ayrılırken sorunlu ayrildik babam hiç sevmez kötü olsunlar istemiyorum
Yani ailesi ve ben oradayken herşeyi diyemiyoruz
Geçen gardiyanlar canlarını sıkıyormuş müdüre şikayet etmislerdi bi arkadaşına ağza gelmeyecek şeyler söylediklerinde arkadaşı sinir krizi falan geçirip koğuşunu değiştirmişlerdi
C.evinde diye babami geçtim kimse diyemiyorum teyzem annem biliyor
Ptt ye her hafta mektup atarken insanların bakışları beni sinir ediyor bizim insanlar hemen yanlış anlıyor adam oldurdu sanıyor
Yani ben de onunla birlikte dışarıda mahkumum
Allah razı olsun cnm bu arada teşekkür ederim

Yüz kızartıcı suç işleyenle diğer suçluları(eski eşinin durumunda olanları) aynı kefeye koymaları çok üzüyodur seni eminim
Bu günleri bile gülerek hatırlarsın inşallah ilerde.

Yüz kızartıcı suç işleyenle diğer suçluları(eski eşinin durumunda olanları) aynı kefeye koymaları çok üzüyodur seni eminim
Bu günleri bile gülerek hatırlarsın inşallah ilerde.
aynen cok uzuyor bu durum beni onuda cok.uzuyor
mesela gecenlerde hasta olmustu hastaneye giderken yaninda jandarmalarla gorenler hep bakmislar aglamamak icin kendisini zor tutmus :'(
Insallah ama aglayarak hatirlariz gulmekten ziyade gibi :)

Back
X