Nisanlimla ayrildik...

sibelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
31
2
1
33
nisanlimla ayrildik...

Bizim iyi giden bir iliskimiz vardi 1,5 ay önce. Sonra ne olduysa ondan sonra oldu...

Biz birbirimizi daha cok iyi tanimadan evlenme telaslari cikti. Cok fazla anlasmazliklar oldu aramizda.
Bazen o bazen ben ofkemizi kontrol edemiyorduk...
Sonra sonra nisanlim ayrilmak istedigini soyledi. Ben hayir yapmiyalim birdaha deniyelim dedim.
O hep sorunlarimizi ailesine anlatmis. Ben hic anlatmazdim. Ama en son olan olayda bende anlattim herseyi.
O kadar dolmustumki hepsini anlattim.

gelinligimi buldugumu nisanlim biliyordu. Ve anneme soyledim dedi. Sonra beni cagirdilar evlerine ve nisanlim annem sana sorar felan dedi.
Sonra gittim hic sormadilar..
Arabada geri donerken annem sirdumu dedi. Bende yok hayir sormadi dedim. Ve ben anneme diyecem anneni arar dedim.
Oda tmm dedi.

Ben tabi orda olan biten herseyi anlattim aileme bana biraz tuhaf davrandilar. Nisanlim bazi huylarimi gitti ailesinin yaninda dedi..

Neyse annem annesini aradi ve benim gelinlikten haberim yok dedi.
Ve oglu sey demis ben onunla anlasamiyom ayrilcm zaten demis.

Ailem bu lafa cok kizdi!!!

Bana her kavga ettigimizde ben senden ayrilcam ben herseyi anneme anlaticam derdi. Bunlar normal seylermi?

Ben gelinligimi begendim dedim o gelinlik olmasin diye direndiler resmen.. Yok neymis onlarin adetinde oyle kiz kendi kafasina gore gidip gelinlik bakamazmis. Her defasında nisanlim hep senin istedigin oluyor diyordu.
Ev konusunda nisanlim bana boyle dedi: galiba senin istedigin yerler bu renk duvalar soyle mobilya boyle felan istiyorun dedi. bana hep ayamızı yorganina gore uzatalim dedi. Bende tabi oyle yapalim dedim niye oyle diyorsun dediğimde, oyle hissediyorum dedi...

Benim soz hakkim yok gibi geldi bu iliskide...

Neyse bunlar ailecek bize geldiler. Oglanlarini sucladilar. Cunku oglanlari kararsizmiz evlenmekte.
Bunu bir ablasi var cok konusuyor birden agladi.
Ve eski nisanlim kalkti yuzugu birakti gitti..

Sonra ben bunu aradim uzgundum.. Konustuk bir hafta once. Guya babasina agir konusmus babam ve ablasi agladigi icin kalkmis gitmis. Ve biraz konusmiyalim dedi. Benimde uzgun oldugumu biliyor. Sen kafani rahat tut dedi.. Ve 5 gun oldu daha hic yazmadi.

Her devasinda ben yazdim ben aradim. Artik aramak istemiyorum gorurum yerle bir oldu. Simdi napmam gerekiyor.

Canım çok fazla olmuş anlaşmazlıklar evlenince kapanacağına daha da büyürdü. O zaman boşanmak daha zor. İyi olmuş diyeceğim, hayırlısı olsun.

Her olayda ayrılalım dıyen bır ınsan evlendıgı zaman her olayda bosanalım da der. Aılesı o boyle yaptıkca akıl vermek gerektıgı yerde anlasılan vermemısler. Evlendıkten sonra o evde sen yasayacaksın tabıkıde en dogal hakkın esyaları senın secmen. Gelınlık gıyecek olan yıne sensın her genc kız gelıklık gıymek ıster secımde sana bırakılmalı elbette. En nefret ettıgım erkek tıpı trıplere gırıp ayrılalım kelımesını agzından dusurmeyenler. O aramıyorsa sen nıye arayasın kı arama bırak o arasın, cabalasın ama gorulen o kı evlılıgın cıddıyetının farkında degıl boyle ınsanlarla bır omur surmez. Hakkında hayırlısı olsun.

Yaşı kaçtı?
Görücü usulü müydü?
Kaç ay nişanlı kaldınız?
Bitmesi cok hayırlı olmuş bence. Seni istese her türlü nazini çeker ne yapar ne eder evlenirdi emin ol. Zor gelmiş düğün falan haspam. Boyundan büyük işlere girmiş

Yaşı kaçtı?
Görücü usulü müydü?
Kaç ay nişanlı kaldınız?
Bitmesi cok hayırlı olmuş bence. Seni istese her türlü nazini çeker ne yapar ne eder evlenirdi emin ol. Zor gelmiş düğün falan haspam. Boyundan büyük işlere girmiş

29 yasinda.. Hayir biz tanistik. 3 ay nisanlin kaldik.

Her olayda ayrılalım dıyen bır ınsan evlendıgı zaman her olayda bosanalım da der. Aılesı o boyle yaptıkca akıl vermek gerektıgı yerde anlasılan vermemısler. Evlendıkten sonra o evde sen yasayacaksın tabıkıde en dogal hakkın esyaları senın secmen. Gelınlık gıyecek olan yıne sensın her genc kız gelıklık gıymek ıster secımde sana bırakılmalı elbette. En nefret ettıgım erkek tıpı trıplere gırıp ayrılalım kelımesını agzından dusurmeyenler. O aramıyorsa sen nıye arayasın kı arama bırak o arasın, cabalasın ama gorulen o kı evlılıgın cıddıyetının farkında degıl boyle ınsanlarla bır omur surmez. Hakkında hayırlısı olsun.
Bende oyle dusunuyorum. Seven insan surekli arar diyorum. Ama benim hatamda var cunku hep ben aradim. O alisti galiba benim ariyacagimi dusunuyor. Hep kararsiz evlensemmi evlenmesemmi diye. Hep beni yargiliyor sen ev kadini olabilirmisin bilmiyorum evi cekip cevirebilirmisin ise gitmiyorsun haylassin fln fln. Bunlar denirmi bir nisanlina???

Bundan sonra arama kı ısın cıddıyetını anlasın vazgectıgını dusunsun. Ama evlılık ıcın adım attıgı kadına bunları soyluyorsa dıyecek bır sey bulamıyorum. Uzme kendını hatta tesekkur et ona kendı yuzunu evlenmeden gosterdıgı ıcın cunku ınan kı evlılık nısanlılık donemıne benzemıyor. Evlıyım bu yuzden bu kadar emın konusuyorum. Nısan bozmak nıkah bozmaktan ıyıdır canım.

Back
X