• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldıkk...

AngelHeart

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
28.507
4.369
448
İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.

canım haklısın bu kararı vermekte 1.5 sene nisanlılık icin bile uzun bir donemken hala seni 2-3 yıl daha bekletmeye calısması sacmalık bunca zamanda ailesi olsun o olsun hicmi birikim yapamadı bekletilmez bu kadar..8 gun cok olmamıs pişmanlıgı yasayıp doner diye sanıyorum..

tuğçecim biliyorum cok zor ama belkide senın için hayırlı olan buydu 2-3 sene ne demek zaten uzun bi süredir nişanlıymışsınız..bu kişi sorumluluklarını bilmeyen hatta kaçan birisi bence. böyle durumlarda ben ne diyeceğimi pek bilemem çünkü canının nekadar acıdığını az cok tahmin edebiliyorum ve insana bu zamanlarında kim ne derse boş geliyor.ailesinede ayrı bi kızdım hemen arayıp ne oldu neden böyle oldu diye sorup belkide çözüm yolları aramaları gerekirdi :19:

İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.

Canım benim gözlerim doldu inan... hani hep derler ya klasik ben seni haketmiyorum diye,Senin ilişkinde doğru bu eminim seni haketmiyordur... Seni tanımıyorum ama uzaktan yorumlarını okuyordum,ve bence sen en güzelini hakeden türde bir insansın..Eminim böylesi senin için daha hayırlı olur.. Belkide onun yüzünden karşına çıkan hayattaki güzellikleri farkedemiyordun... Senden bu kadar kolay vazgeçen bir insan inan üzülmeye bile değmez... Geçen zamana verdiğin emeğe karşı gösterdiği tavır elbette seni incitir ama o güzel yüreğini ruhunu üzmeye değmez... Umarım hayat sana bundan sonra hakettiğin gibi en güzelini sunar ve hiç olmadığın kadar mutlu olursun..Dualarım seninle...

soz ola kese savasi soz ola kestire basi diye
bekle demeninde bir usulu adabi var
bekler misin der insan. bence hic uzulme dedigin gibi evlilik yuku kalkti ustunden onun icin aramiyor
belkide baska biri var senin sinirlarini zorlayip bitiren tarafin sen olmasini istiyor
bilmiyorum altin vs. bir sey taktilar mi? belkide onlari almak icin seninle konusmak istiyor ailesi helallesmek bahane

canım çok üzüldüm, insanın evlilik hayalleri kurarken birden bire böyle bişeyin olması kabus gibi olmalı..insan böyle durumlarda en çok geçirdiği zamana ve verdiği emeğe yanıyo..ama şöyle düşün, belki yine onca zaman bekleyecektin ve sonunda olmayacaktı.zaten nişan süresinin bu kadar uzaması pek normal bi durum değil.belli ki karşındaki sorumsuz ve gamsız bi adammış, seni şimdiden yarı yolda bırakan birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence..

Vay be bu kadar basitleşti mi bu işler?
Ne zaman evleniriz bilemem ama nerden baksan 2-3 sene beklemelisin beklemiyorsan ailem helalleşmek için arayacak seni.. Allah razı olsun..!! Aramasınlar kardeşim heleki 8 gün sonra.. Bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık yazıklar olsun ya..
Senin karşında bir insan var bari bunun hatırına biraz sende insan ol..
Canım Allah sana sabır versin inşallah.. Sen iyi bir insansın tanıdığım kadarıyla, bence bu kişi senin sırtındaki kamburundu ve sen o kamburdan kurtulmak için en önemli adımı attın, mutlu olma ihtimalin daha fazla bence bundan sonra.. :)

1,5 yıl nısanlılık bırde 2-3 yıl daha bekletılmek sınır bozar hakkaten yanı bırde yas 30 a gelınce...
haklısın yerden göğe.. amenna der gıbı aramamaları da ekstra sınır bozucu.
hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün her ıhtımalı degerlendır karamsarlıga da kapılma aıle byuklerının fıkırlerını al hakkında hayırlısı olsun

canım haklısın bu kararı vermekte 1.5 sene nisanlılık icin bile uzun bir donemken hala seni 2-3 yıl daha bekletmeye calısması sacmalık bunca zamanda ailesi olsun o olsun hicmi birikim yapamadı bekletilmez bu kadar..8 gun cok olmamıs pişmanlıgı yasayıp doner diye sanıyorum..

Yeni iş açtı borçları falan vardı işte en son.
Bana göre korktu.
Pişmanlığı şuan yaşamıycak belki ama ileride eminim birgün pişman olucak.

tuğçecim biliyorum cok zor ama belkide senın için hayırlı olan buydu 2-3 sene ne demek zaten uzun bi süredir nişanlıymışsınız..bu kişi sorumluluklarını bilmeyen hatta kaçan birisi bence. böyle durumlarda ben ne diyeceğimi pek bilemem çünkü canının nekadar acıdığını az cok tahmin edebiliyorum ve insana bu zamanlarında kim ne derse boş geliyor.ailesinede ayrı bi kızdım hemen arayıp ne oldu neden böyle oldu diye sorup belkide çözüm yolları aramaları gerekirdi :19:

İnşallah canım hayırlısı olur.
Evet canım çok acıyor. Korkaktı başka açıklaması yok.
Ailesinin de işine geldi demekki.

Tuğçecim merhaba.
öncelikle hem çok üzüldüm ama hem de üzülmedim diyebilirim sana.
daha önceleri de konuşmuştuk biliyorsun bende nişan atmıştım.
uzun bi süredir sancılıydı zaten ilişkiniz diye hatırlıyorum ama belli ki bu sancılar nişanlının seni pes ettirme zamanlarıymış diye düşünüyorum.
aynı yaştayız biliyorsun.zaten bana yorum yaparken hep bu yaşta bu kararı almak daha zor olur demiştin bana.
inan bana çok çok zor oldu bu kararı almak ama emin ol bitirdikten sonraki süreç çok daha kolay oldu.zamanla tabi.
sakın hayattan vazgeçme sen çok değerli bir insansın.
hani 30 yaş deyip duruyoruz ya ben anladım ki çok güzel bir yaştayız biz.ne istediğimizi ne yapabileceğimizi ya da yapamayacağımızı çok iyi biliyoruz ki artık eskisine nazaran duygularımızı yönetmekte profesyonelleştik diyebilirim.
yıllarım heba oldu diye üzülme tecrübe oldu bu bizim için.ve benim içim o kadar rahat ki çünkü yaptıklarından dolayı ne kadar pişman olduğunu adım gibi biliyorum.sen bu kadar süre içinde birşeyler hissettin de o hissetme mi ?insan değil mi O?
dün doğup bugün gelinmiyor 30 yaşa.artık yaşamadığımız duygu kalmadı gibi.ve insanoğlu hangi durumda ne hissederi biz çok iyi biliyoruz.
sana daha bekarken bu değeri vermeyen insanın gözünde bir imzayla mı değerlenecektik biz? ben değerimi bilen bir insanın mutlaka karşımıza çıkacağını çok iyi biliyorum,dahası çok inanıyorum buna.
evlilik bizden daha değerli bir kurum değil,biz bekarken de değerliyiz!

Canım benim gözlerim doldu inan... hani hep derler ya klasik ben seni haketmiyorum diye,Senin ilişkinde doğru bu eminim seni haketmiyordur... Seni tanımıyorum ama uzaktan yorumlarını okuyordum,ve bence sen en güzelini hakeden türde bir insansın..Eminim böylesi senin için daha hayırlı olur.. Belkide onun yüzünden karşına çıkan hayattaki güzellikleri farkedemiyordun... Senden bu kadar kolay vazgeçen bir insan inan üzülmeye bile değmez... Geçen zamana verdiğin emeğe karşı gösterdiği tavır elbette seni incitir ama o güzel yüreğini ruhunu üzmeye değmez... Umarım hayat sana bundan sonra hakettiğin gibi en güzelini sunar ve hiç olmadığın kadar mutlu olursun..Dualarım seninle...

Allah razı olsun canım duaların için.
Dualara o kadar ihtiyacım var ki şu dönemde.
O kadar kırıldıki kalbim anlatamam.
8 GÜNDÜR sabırla belki arar ailesinden biri diye bekledim.
Canım umutlarımı çaldığı için diğer dünyada iki elim yakasında olucak.

Ailesinin yeni haberi olmuş olabilir mi ,aranızda halletmeniz için size zaman tanımış olabilirler mi? Belki de düzeltmek için geliyor olma ihtimalleri var mı sizce?

Çünkü helalleşmek için gelmek ne demek anlamıyorum,Neyin helalleşmesi bizim oğlumuz 1.5 sene nişanlı olmanıza rağmen 2-3 sene daha evlenmek istemiyor napalım hakkını helal et demek için gelcek olmaları aklıma yatmıyor?!!

Ayrılık içinse tabıkı de cok zor,hiç kolay değil ama umarım hayırlısı budur...

soz ola kese savasi soz ola kestire basi diye
bekle demeninde bir usulu adabi var
bekler misin der insan. bence hic uzulme dedigin gibi evlilik yuku kalkti ustunden onun icin aramiyor
belkide baska biri var senin sinirlarini zorlayip bitiren tarafin sen olmasini istiyor
bilmiyorum altin vs. bir sey taktilar mi? belkide onlari almak icin seninle konusmak istiyor ailesi helallesmek bahane

Evet altın taktılar canım. Yollıycam tüm takılarını da zaten.
Benim ailem ona çok sabırlı ve iyi niyetli davrandı ben de öyle.
Ama hepsini bir gün ödiycek elbet.

canım çok üzüldüm, insanın evlilik hayalleri kurarken birden bire böyle bişeyin olması kabus gibi olmalı..insan böyle durumlarda en çok geçirdiği zamana ve verdiği emeğe yanıyo..ama şöyle düşün, belki yine onca zaman bekleyecektin ve sonunda olmayacaktı.zaten nişan süresinin bu kadar uzaması pek normal bi durum değil.belli ki karşındaki sorumsuz ve gamsız bi adammış, seni şimdiden yarı yolda bırakan birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence..

Haklısın canım bugün ailem de öyle dedi.
Seni 3 sene daha bekletip de sonra bitseydi çok daha kötü olucaktı dediler.

Öncelikle Allah icine rahatlik versin.
Gönlünde olani hakkinda hayirli, hakkinda hayirli olani gönlünde razi eylesin Mevlam.

Arkadaslar cogumuzun düsündügü seyleri yazmislar fakat ben konuyu biraz daha irdelemek istiyorum izninle.
Nisanlin belkide kendi ayaklari üzerinde durmaktan ve geciminizi saglayamamaktan korkuyordur.
Hani evlenince seni diledigi gibi yasatamayacagi gözünden düsecegi korkusu vardir belki.
Bu maddi sorunlar erkekleri cok etkiler bunu biliyorum.
Belkide ben seninle herseye varim, sana herzaman destek olacagim gibi yaklassaydin daha cok güvenirdi kendine.
Maddi skntilardan dolayi olabilir belkide arkadasim, olabilirmi sence?

Vay be bu kadar basitleşti mi bu işler?
Ne zaman evleniriz bilemem ama nerden baksan 2-3 sene beklemelisin beklemiyorsan ailem helalleşmek için arayacak seni.. Allah razı olsun..!! Aramasınlar kardeşim heleki 8 gün sonra.. Bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık yazıklar olsun ya..
Senin karşında bir insan var bari bunun hatırına biraz sende insan ol..
Canım Allah sana sabır versin inşallah.. Sen iyi bir insansın tanıdığım kadarıyla, bence bu kişi senin sırtındaki kamburundu ve sen o kamburdan kurtulmak için en önemli adımı attın, mutlu olma ihtimalin daha fazla bence bundan sonra.. :)

Sağolasın canım. Hislerime derman oldun.
Allah sabrını verir inşallah.
Belkide kamburumdan kurtuldum haklısın.
Arasınlar bakalım anneme ne dicek annesi çok merak ediyorum.
Annem de helal etmiycek hakkını. Bizim sinirimizin geçmesini beklediler bana göre.

Back
X