• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldıkk...

bu konuda çok haklısın.başkasını sevemeyecekmiş gibi geliyor evet.ve ben bunu da yaşadım.
o başkasının yüzünü dahi görmek istemedim.ama sanırım O'nunla kendi içimdeki hesaplaşmam bitmediği için böyle hissediyorum.yoksa sonsuza dek aşksız sevgisiz yaşamak mümkün müdür?
ama ben biliyorum ki ben O'nun suretine aşıktım,gerisi de benim inanmak şeyden ibaretti.
gün geldi o gerçeği gördüm ve bitirdim :( :)

Haklısın canım.
İnşallah karşımıza bizi mutlu edicek insnaalr çıkar ileride.
Bakma dediğin gibi çok kızgın ve kırgınım.
Bu kadar kolay mı?
Kolaymış demekki.

Allah sevdiği kullarına dert verirmiş. sakın öyle düşünme niye yaşadım bunları neden başıma geldi diye. emin ol yaşamak gerekiyor. beni de 1 ay sonra istemeye geleceklerdi. herşeyimizi almıştık. artık herkes biliyordu kaç sene bekledim ama olmadı bitti. düşünüyorum kimse benden önemli değil. bu herkes için geçerli . sen çok değerlisin sakın onun yüzünden kendini değersiz hissetme. Allah ım büyük daha neleri çıkacak karşımıza. sakın üzülme sadece biraz zaman gerekli zaman herşeyin ilacı adama niye kızdığını bile unutuyosun. bi süre sonra nefret bile etmiyosun . hiç bir duygu kalmıyor içinde . yaşandı bitti iyi de olsa kötü de olsa . ama sakın neden neden diye sorma kendine zamana bırak . göreceksin daha iyileri girecek hayatına. yaş 30 olsa ne olmuş. benim ablam 9 sene bekledi. 9 sene sonra ayrıldı ömrünün en güzel yıllarını ona harcadı şu an o da 30 yaşında ama hiç 30 yaşındayım falan demiyor. iyi ki yaşamışım tecrübe oldu diyor. sende öyle de. Rabbim bütün güzellikleri mutlulukları versin sana ama sakın harab edip üzme kendini... :16::16::16:

Çok sağol canımm...
Allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın ablanın da inşallahh...
Elbet benim de öyle diyeceğim günler gelicektir.
Ama dediğin gibi zamana ihtiyacım var sanırım.

Çok sağol canımm...
Allah senin de karşına iyi insanlar çıkarsın ablanın da inşallahh...
Elbet benim de öyle diyeceğim günler gelicektir.
Ama dediğin gibi zamana ihtiyacım var sanırım.

evet canım zaman... neredeyse bir ay oldu içim buruk hala ama onsuzda yaşanıyor yani. halimden de memnunum. sosyalleştim artık oysa onlayken herkesden ne kadar soyutlamışım kendimi..

Zaman her şeyin ilacıdır canım.
Şu an üzülüyorsun mutsuzsun belki de.
Fakat zaman sana ne gibi mutluluklar yenilikler getirecek bilemeyiz.
Akışına bırak her şeyi kendini de üzmemeye çalış.
Şu an zor ama yine de her şeyin düzeleceğine zamanı gelince mutlu olacağına inan sadece.

Çok sağol canım inşallah düzelir en kısa zamanda.
Allah sabrını verir umarım.

konuyu en ince detayina kadar bilmedigim icin, elimizde olan az bilgiyle yaptigim yorumlar sizi azcik bile incittiyse özürü bir borc bilirim arkadasim.:29:

Yok canım estağfurullah olur mu öyle şey.
Kırılmam ben hiçkimseye.
FaRklı bakış açıları önemlidir.
Ben sadece ona kızgınım şuanda.

evet canım zaman... neredeyse bir ay oldu içim buruk hala ama onsuzda yaşanıyor yani. halimden de memnunum. sosyalleştim artık oysa onlayken herkesden ne kadar soyutlamışım kendimi..

Bende sosyalleşirim inşallah canım...
Elimden geldiğince dışarı atıcam kendimi.

Canım sen çok iyi birisin ve elinden geleni yaptın. Aynı benim eski sözlümün ailesi gibilermiş demek ki onlar da beni ne aradı ne sordular. Hayırlısı böyleymiş demekki sakın üzülme. Karşına seni hakedecek daha iyileri çıkıcak ve bu iş bunun için bitti inan buna...

Hepinize bu sıkıntılı gecemde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.
Eve gelince bi hışımla yatakodamdaki resmini yırttım
Herşeyini babama verdim kaldırması için.
Artık tek isteğim şey Allahtan sabır.

Aslında henüz bitti diye konuşmak için erken belki bir şekilde barışırsınız şuan kızgın ve kırgınsın çok da doğal ama asıl önemli olan gerçekten ileride bir evlilik düşünüyor musun bu kişiyle yaşanılanlardan sonra?Gerçekten istediğin kesinlikle maddi anlamda değil manevi olarak istediğin hayatı,düzeni huzuru saygıyı o kişi sana verebilecek mi?Bunun kararını şuan vermek bu yoğunlukla zor,duygusallık tabiki de ağır basıyor ama bir yandan da yeni başlayacak olan hayatın söz konusu bir ömür boyu hem de...

Yaşın 30 bence gayet normal bir yaş şimdi evlenip mutsuz olmaktansa 5 sene sonra evlenip mutlu huzurlu bır hayatım olmasını tercih ederim.

Belli alışkanlıklar ve yeni biriyle tanışma süreci,başka birine alışmak çok zor peki geri kalan hayatını mutsuz geçirmek???!!

Hayatta senden ve ailenden(keşke o da ailen olabilseydi) daha önemli hiçbirşey yok.Sen kendine değer verip,iyileştirdikçe,kendine bakıp,kendine zaman ayırdıkça tüm güzellikler seni buluyor sen farketmeden,çabalamadan...

Genel olarak konuşuyorum başta da dediğim gibi henüz çok erken bitti demek için ama şuan ki duruma,anlattıklarına göre kendi tavsiyem şu kabullenemediğimiz ve hep bildiğimiz gerçekle biran önce yüzleşip evet ben bu insana güveniyorum,hayatımın sonuna kadar benim yanımda ve bana sahip çıkabilecek ailem olabilecek diyebiliyor musun bunu en iyi sen bilebilirsin önemli olan bu...

Canım sen çok iyi birisin ve elinden geleni yaptın. Aynı benim eski sözlümün ailesi gibilermiş demek ki onlar da beni ne aradı ne sordular. Hayırlısı böyleymiş demekki sakın üzülme. Karşına seni hakedecek daha iyileri çıkıcak ve bu iş bunun için bitti inan buna...

İnşallah canım benim.
Sen ayrıldığında nasıl bir durumdaydın?

kötü bir dönem ama hep böyle gitmiyor önce buna inan canım.
Allah sana önce sabır versin sonra da hakkettiğin tüm güzellikleri :)

Üzücü bir durum, ALLAH kolaylik versin, en kisa zamanda atlatmanizi umuyorum.

Yasadiklariniz biz kadinlara bir kez daha gösteriyor ki, erkekler aslinda iliskilerini kendi iclerinde bitirmis olmalarina ragmen son noktayi koymaktan kaciniyorlar. Belli ki senin bitirmeni beklemis, böyle bir teklif gelincede baliklama atlamis.

Bence parasi, mali mülkü falan hikaye canim. Seven adam ne yapar eder hayatini sevdigi kadinla ama borcla ama borcsuz birlestirir. Seninki yüzü kizarmadan daha uzun bir süre daha seni bekletecegini söyleyebilecek kadar gamsiz ve size karsi sevgisiz biriymis besbelli.
Bugün yarin kendine göre birini buldugunda sip diye evlenir, agzin acik bakarsin arkasindan. Tabi sana yasattiklarindan sonra mutlu olabilir mi, orasi ayri...

Onunla bütün iletisimini kesmeni ve kendi hayatina, ailene, arkadaslarina odaklanmani tavsiye ediyorum. Icinde en ufak bir umut kirintisi dahi birakma. Bu adamla evlenseydin sana yazik olacakti besbelli...

Aslında henüz bitti diye konuşmak için erken belki bir şekilde barışırsınız şuan kızgın ve kırgınsın çok da doğal ama asıl önemli olan gerçekten ileride bir evlilik düşünüyor musun bu kişiyle yaşanılanlardan sonra?Gerçekten istediğin kesinlikle maddi anlamda değil manevi olarak istediğin hayatı,düzeni huzuru saygıyı o kişi sana verebilecek mi?Bunun kararını şuan vermek bu yoğunlukla zor,duygusallık tabiki de ağır basıyor ama bir yandan da yeni başlayacak olan hayatın söz konusu bir ömür boyu hem de...

Yaşın 30 bence gayet normal bir yaş şimdi evlenip mutsuz olmaktansa 5 sene sonra evlenip mutlu huzurlu bır hayatım olmasını tercih ederim.

Belli alışkanlıklar ve yeni biriyle tanışma süreci,başka birine alışmak çok zor peki geri kalan hayatını mutsuz geçirmek???!!

Hayatta senden ve ailenden(keşke o da ailen olabilseydi) daha önemli hiçbirşey yok.Sen kendine değer verip,iyileştirdikçe,kendine bakıp,kendine zaman ayırdıkça tüm güzellikler seni buluyor sen farketmeden,çabalamadan...

Genel olarak konuşuyorum başta da dediğim gibi henüz çok erken bitti demek için ama şuan ki duruma,anlattıklarına göre kendi tavsiyem şu kabullenemediğimiz ve hep bildiğimiz gerçekle biran önce yüzleşip evet ben bu insana güveniyorum,hayatımın sonuna kadar benim yanımda ve bana sahip çıkabilecek ailem olabilecek diyebiliyor musun bunu en iyi sen bilebilirsin önemli olan bu...

Canım şuan tamamiyle bittiğini düşündüğüm için bu durumdayım Açıkçası.
Bir umut varmış demekki içimde.
O umutta yerle bir oldu.
Zor bir insandı açıkçası. İyi yönleride vardı elbet.
Ama aksilikleri de çok fazlaydı.
Ve saygısızlıkları da vardı son zamanlarda.

kötü bir dönem ama hep böyle gitmiyor önce buna inan canım.
Allah sana önce sabır versin sonra da hakkettiğin tüm güzellikleri :)

Ruh gibiyim şuan.
Son umudumda bitti.
Aminn inşallahh...
İnşallah güzellikler beni bulur.
Ve herkesi bulsun.

Üzücü bir durum, ALLAH kolaylik versin, en kisa zamanda atlatmanizi umuyorum.

Yasadiklariniz biz kadinlara bir kez daha gösteriyor ki, erkekler aslinda iliskilerini kendi iclerinde bitirmis olmalarina ragmen son noktayi koymaktan kaciniyorlar. Belli ki senin bitirmeni beklemis, böyle bir teklif gelincede baliklama atlamis.

Bence parasi, mali mülkü falan hikaye canim. Seven adam ne yapar eder hayatini sevdigi kadinla ama borcla ama borcsuz birlestirir. Seninki yüzü kizarmadan daha uzun bir süre daha seni bekletecegini söyleyebilecek kadar gamsiz ve size karsi sevgisiz biriymis besbelli.
Bugün yarin kendine göre birini buldugunda sip diye evlenir, agzin acik bakarsin arkasindan. Tabi sana yasattiklarindan sonra mutlu olabilir mi, orasi ayri...

Onunla bütün iletisimini kesmeni ve kendi hayatina, ailene, arkadaslarina odaklanmani tavsiye ediyorum. Icinde en ufak bir umut kirintisi dahi birakma. Bu adamla evlenseydin sana yazik olacakti besbelli...

Canım açıkçası ben onun bu hayatta evlenebileceğini düşünmüyorum.
Ya da zor...
Ama OLAcaksada mutlu olur mu benim bu gözyaşlarımın üstüne bilinmez dediğin gibi.
Allah bilsin görsün.

belki ayrılmak istediğiniz için size kırılmış ve kızgındır bu yüzden aramıyordur. ailesi de kendi aranızda halledersiniz diye karışmamıştır. umudunuzu tüketen ne oldu nasıl bu kadar eminsiniz? erkekler ilişki ciddiyken ayrılma kelimesinden nefret ediyorlar belki burnunuzu sürtmek istemiştir?

Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor...Allah hayırlısı neyse onu yazsın sana,herkese...

Tüm güzellikler seni bulsun,çok mutlu,huzurlu bir hayatın olsun inşallah...

belki ayrılmak istediğiniz için size kırılmış ve kızgındır bu yüzden aramıyordur. ailesi de kendi aranızda halledersiniz diye karışmamıştır. umudunuzu tüketen ne oldu nasıl bu kadar eminsiniz? erkekler ilişki ciddiyken ayrılma kelimesinden nefret ediyorlar belki burnunuzu sürtmek istemiştir?

Ben dedim ki ona mesajda beni üzen senin hiç sevmemiş olman dedim.
O da demişki;
Ben seni çok sevdim ama sonradan gelişen bu durum benim elimi ayağımı bağladı.
Bundan sonra umarım çok çok mutlu olursun.
İstediğin şeyler bir an önce gerçek olur demiş.
Ben de dedim ben bekliyordum zaten seni. Ama sen hep karamsardın v.s yazdım.
Ama birşey yazmadı bir daha.
Yani bitişini yapmış oldu.
Bende hakkımı helal etmediğimi yazdım.

Back
X