Aslında henüz bitti diye konuşmak için erken belki bir şekilde barışırsınız şuan kızgın ve kırgınsın çok da doğal ama asıl önemli olan gerçekten ileride bir evlilik düşünüyor musun bu kişiyle yaşanılanlardan sonra?Gerçekten istediğin kesinlikle maddi anlamda değil manevi olarak istediğin hayatı,düzeni huzuru saygıyı o kişi sana verebilecek mi?Bunun kararını şuan vermek bu yoğunlukla zor,duygusallık tabiki de ağır basıyor ama bir yandan da yeni başlayacak olan hayatın söz konusu bir ömür boyu hem de...
Yaşın 30 bence gayet normal bir yaş şimdi evlenip mutsuz olmaktansa 5 sene sonra evlenip mutlu huzurlu bır hayatım olmasını tercih ederim.
Belli alışkanlıklar ve yeni biriyle tanışma süreci,başka birine alışmak çok zor peki geri kalan hayatını mutsuz geçirmek???!!
Hayatta senden ve ailenden(keşke o da ailen olabilseydi) daha önemli hiçbirşey yok.Sen kendine değer verip,iyileştirdikçe,kendine bakıp,kendine zaman ayırdıkça tüm güzellikler seni buluyor sen farketmeden,çabalamadan...
Genel olarak konuşuyorum başta da dediğim gibi henüz çok erken bitti demek için ama şuan ki duruma,anlattıklarına göre kendi tavsiyem şu kabullenemediğimiz ve hep bildiğimiz gerçekle biran önce yüzleşip evet ben bu insana güveniyorum,hayatımın sonuna kadar benim yanımda ve bana sahip çıkabilecek ailem olabilecek diyebiliyor musun bunu en iyi sen bilebilirsin önemli olan bu...