- 14 Ağustos 2011
- 28.507
- 4.370
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
İlişkimiz hep sorunluydu.
Ailesinde hep sorun vardı. Onun da bence psikolojik problemleri vardı.
Çünkü garip davranışları vardı. Beni bir anda terslerdi v.s
1,5 yıldır nişanlıydım beni bilen bilir.
Babasıyla işlerini ayırdı bekledim.
Askerde bekledim.
İş bulcak diye bekledim. Şimdi iş açtı onun borçları varmış ben ne kadar süre seni bekletirim bilmiyorum belki 2 belki 3 yıl dedi.
Ben 30 yaşındayım bu arada.
Ve en sonunda sinirlendim bitsin dedim 8 gün önce.
Ama açık kapıda bıraktım biraz. Aramadı bile neden mi?
Çünkü işine geldi.
Üstünden evlilik sorumluluğu kalktı. Bugün ben msj attım bir konu için.
Yakında ailesi beni arayıp hellaleşicekmiş benimle. 8 gün sonra yani...
Ben hakkımı helal etmiyorum ve kimseyle konuşmıycam. Çünkü kızım ne oldu diye bir kez aramadılar ki ben saygımı eksik etmedim kimseye. Çevremde herzaman beğenilen, sevilen biri oldum. Bilmiyorum. Bana biraz destek olurmusunuz? Şuan ruh gibiyim.
canım haklısın bu kararı vermekte 1.5 sene nisanlılık icin bile uzun bir donemken hala seni 2-3 yıl daha bekletmeye calısması sacmalık bunca zamanda ailesi olsun o olsun hicmi birikim yapamadı bekletilmez bu kadar..8 gun cok olmamıs pişmanlıgı yasayıp doner diye sanıyorum..
Daha ne kadar bekleyecektin ki.. Haklısın sonuna kadar .. Geçicek bu dönemlerin
tuğçecim biliyorum cok zor ama belkide senın için hayırlı olan buydu 2-3 sene ne demek zaten uzun bi süredir nişanlıymışsınız..bu kişi sorumluluklarını bilmeyen hatta kaçan birisi bence. böyle durumlarda ben ne diyeceğimi pek bilemem çünkü canının nekadar acıdığını az cok tahmin edebiliyorum ve insana bu zamanlarında kim ne derse boş geliyor.ailesinede ayrı bi kızdım hemen arayıp ne oldu neden böyle oldu diye sorup belkide çözüm yolları aramaları gerekirdi
Canım benim gözlerim doldu inan... hani hep derler ya klasik ben seni haketmiyorum diye,Senin ilişkinde doğru bu eminim seni haketmiyordur... Seni tanımıyorum ama uzaktan yorumlarını okuyordum,ve bence sen en güzelini hakeden türde bir insansın..Eminim böylesi senin için daha hayırlı olur.. Belkide onun yüzünden karşına çıkan hayattaki güzellikleri farkedemiyordun... Senden bu kadar kolay vazgeçen bir insan inan üzülmeye bile değmez... Geçen zamana verdiğin emeğe karşı gösterdiği tavır elbette seni incitir ama o güzel yüreğini ruhunu üzmeye değmez... Umarım hayat sana bundan sonra hakettiğin gibi en güzelini sunar ve hiç olmadığın kadar mutlu olursun..Dualarım seninle...
soz ola kese savasi soz ola kestire basi diye
bekle demeninde bir usulu adabi var
bekler misin der insan. bence hic uzulme dedigin gibi evlilik yuku kalkti ustunden onun icin aramiyor
belkide baska biri var senin sinirlarini zorlayip bitiren tarafin sen olmasini istiyor
bilmiyorum altin vs. bir sey taktilar mi? belkide onlari almak icin seninle konusmak istiyor ailesi helallesmek bahane
canım çok üzüldüm, insanın evlilik hayalleri kurarken birden bire böyle bişeyin olması kabus gibi olmalı..insan böyle durumlarda en çok geçirdiği zamana ve verdiği emeğe yanıyo..ama şöyle düşün, belki yine onca zaman bekleyecektin ve sonunda olmayacaktı.zaten nişan süresinin bu kadar uzaması pek normal bi durum değil.belli ki karşındaki sorumsuz ve gamsız bi adammış, seni şimdiden yarı yolda bırakan birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence..
Vay be bu kadar basitleşti mi bu işler?
Ne zaman evleniriz bilemem ama nerden baksan 2-3 sene beklemelisin beklemiyorsan ailem helalleşmek için arayacak seni.. Allah razı olsun..!! Aramasınlar kardeşim heleki 8 gün sonra.. Bu ne sorumsuzluk ne vurdumduymazlık yazıklar olsun ya..
Senin karşında bir insan var bari bunun hatırına biraz sende insan ol..
Canım Allah sana sabır versin inşallah.. Sen iyi bir insansın tanıdığım kadarıyla, bence bu kişi senin sırtındaki kamburundu ve sen o kamburdan kurtulmak için en önemli adımı attın, mutlu olma ihtimalin daha fazla bence bundan sonra.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?