• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayrıldıkk...

Tuğçem onun sana söyleyemediği bişey daha var gibime geldi....ve sana en yakın zamanda anlatıcak....

kurtulduğuna sevinmelisin , ileride yani evlendikten sonra böyle sorumsuz davranması emin ol daha da katlanılmaz olucaktı snein için...

Konuyu ayrıntılarına kadar okudum ve sana söylemek istediklerim var Tuğçe Abla

Zor bir dönemden geçiyorsun , tamam . Ayrılığınızın üstünden kısa bir sürede geçmedi buna da okey . Ben senin hala bu ilişkiye bir umutla baktığını görüyorum yazdıklarından . Burada onu unuttum,artık olmaz desede , emin ol bu söylediklerinin ruhunu ferahlatmak için olduğunu sende biliyorsun . Durm bu noktaya geldiyse , eğer sende bıkmışsan bu zorluklarla savaşmaktan tamam de geç git .

Anlıyorum içini dökmek istiyorsun ablacım , bu en doğal hakkın . Ama burada sen konuştukça deşeleniyor mevzular . Ve bin bir akıldan bin bir tane fikir ve düşünce çıkıyor . Bunlarda az çok seni etkiliyor

Seni tanırım severim de . Ben senin nişanlından ayrıldığını , başka birinden öğrenmiştim . Yani buraya geldim geleli ''ne oldu abla niye ayrıldınız '' demedim . Diyemedim . Mevzuyu tekrar hatırlatıpta can sıkmak ve kafanı karıştırmak istemedim . Eğer böyle bir karar almışsa ,mutlaka haklı sebebleri vardır dedim ve sustum. Sadece seni gözlemledim .

Abinin attığı mesaja gelince , seni haklı bulduğum kadar abiyide haklı buluyorum . Empati kurmak lazım. Ben erkek olsam , ailemle ilgili bu kadar problem varken ,işimi gücümü daha yeni kurmuşken ,daha tam anlamıyla ferahlayamamışken evliliğie pek adım atmazdım. Çünkü sen ona haklı olarak , devamlı evlilik için ısrar ettin üsteledin ve ne zaman olacak diye üstüne üstüne gittin . Sıkılmış , bunalmış ,olabilir. Senin yaşın gelmiş 30'a , Ailen ve çevren belli ,nasıl bir kalitede hayat sürdüğün zaten belli .

Doğal olarak abi bey,seni en iyi şartlarda yaşatmak istiyor emin ol bunun içinde çabaladı.Sen bizden benden daha iyi biliyorsun bunu.Ailesiyle problemleri olmasına rağmen,işini kurdu etti.

Onu bu konuda haklı buluyorum.Benim başımda onca dert ve parasal yönden sıkıntı olsun emin ol sıkıntıya dahi gelemezdim .
Sen ona ben her koşulda yaşarım düşüncesini vermiş olsaydın belkide şuan ki durumunu çok daha farklı olabilirdi.

Yaşım 20 , haddim olmadan yorumda bulunuyorum fakat durum bence bundan ibaret. Belki beni iplemeyeniz bile olur sorun değil.

Keşke sen onu bu konuda (haklı olarak ) sıkıştırıp üzerinde baskı kurmasaydın ..

Keşke sen ona ben seninle koşulumuz ne olursa olsun birlikte olacağım duygusunu hissettirebilseydin ..

Karşı tarafı suçlamakta bir yere kadar . Seninde kendine göre hataların vardır.
Senin ondan daha güçlü ve sabırlı olman gerekirdi.Zaten sabrettin sabredeceğin kadar.Olayların bu noktaya gelmemesi için biraz daha sabır,inanç,güç gerekliydi ama olmadı..

Hayırlısı buymuş , seni seviyorum ve üzme artık kendini. Kapat şu defteri ,kafanda ve kalbinde kapatabildiysen ..
:34:

Canım çok yeni olaylar olduğu için burda dertleşmek iyi geliyor aslında.
Ben beklerim 2014 e kadar dedim.
O benim yaşam tarzımı bildiği için mutsuz olurum diye düşünmüş olabilir.
Genede güçlü bir erkek olmadığını düşünüyorum.
Zaten sadece maddiyat değil bana karşı olan aksi tavırları ve eleştiri huyu vardı.
Yani parasızlıktan bitmeseydi belki bu konudan bitebilirdi.
Bende seni seviyorum teşekkürler.

Son düzenleme:
Canım çok yeni olaylar olduğu için burda dertleşmek iyi geliyor aslında.
Ben beklerim 2014 e kadar dedim.
O benim yaşam tarzımı bildiği için mutsuz olurum diye düşünmüş olabilir.
Genede güçlü bir erkek olmadığını düşünüyorum.
Zaten sadece maddiyat değil bana karşı olan aksi tavırları ve eleştiri huyu vardı.
Yani parasızlıktan bitmeseydi belki bu konudan bitebilirdi.
Bende seni seviyorum teşekkürler.

Bitecek gözüyle bakıyordun yani ? Bunu önceden hissettiğin anda bitirseydin keşke..

Bitecek gözüyle bakıyordun yani ? Bunu önceden hissettiğin anda bitirseydin keşke..

Birkaç kez ayrılmaya kalkıştım ilişki içinde ama sevgim ağır basmıştı.
Aslında hep iyi olucağına dair umudum vardı ama bir yanım da korkuyordu.
İleride bana böyle davranırsa ne yaparım diye korkuyordum da.

kurtulduğuna sevinmelisin , ileride yani evlendikten sonra böyle sorumsuz davranması emin ol daha da katlanılmaz olucaktı snein için...

Haklısın canım.
Evlilikte dönüş eminim çok daha zor olurdu.
Belkide vazgeçemezdim ve hayatım bu şekilde stres içinde geçerdi.
Çünkü yapısındada gergin ve karamsar bir insan.
Benim yanımda bile annesini azarlıyordu.

bilmiyorum nie ama barışacaksınız gibime geliyo öle bir his işte benmkisi :31: sıkma canını ne olur .bilmiyorum neden ama ben kötü hissetmedim bu çocuğu yani şöyleki
evet zayıf bri olabilir güçlü değil telaşları düşüncesi çok....hele maddi açıdan....bilmiyorum iyi niyetli geldi bana
ailesi de belki aranıza girmek istememiştir hani gençler hal etsinde olurda barışırlarsa biz kötü olmayalım düşüncesi oluşmuştur..
ne diyim hayırlısı...

bilmiyorum nie ama barışacaksınız gibime geliyo öle bir his işte benmkisi :31: sıkma canını ne olur .bilmiyorum neden ama ben kötü hissetmedim bu çocuğu yani şöyleki
evet zayıf bri olabilir güçlü değil telaşları düşüncesi çok....hele maddi açıdan....bilmiyorum iyi niyetli geldi bana
ailesi de belki aranıza girmek istememiştir hani gençler hal etsinde olurda barışırlarsa biz kötü olmayalım düşüncesi oluşmuştur..
ne diyim hayırlısı...

Belki iyidir özünde ama sevgi yürek ister canım.
Eğer beni dediği gibi çok seviyorsa bırakmayı istermiydi?
Bilmiyorum.

sende haklısın aslında....dediğin gibi babası onu çok eziyosa kişilik sorunu da başlamıştır ama ben onun sana olan sevgisinden eminim...benim eşimin babası da öleymiş hep eşimi babasının istediği okullarda okutmuş hep burnunu sokmuş hayatına al şimdi ne oldu zerre kadar saygısı sevgisi yok babasına ....seninki de baş kaldırcak bigün....umarım seni kaybettiğine çok yanar...

sende haklısın aslında....dediğin gibi babası onu çok eziyosa kişilik sorunu da başlamıştır ama ben onun sana olan sevgisinden eminim...benim eşimin babası da öleymiş hep eşimi babasının istediği okullarda okutmuş hep burnunu sokmuş hayatına al şimdi ne oldu zerre kadar saygısı sevgisi yok babasına ....seninki de baş kaldırcak bigün....umarım seni kaybettiğine çok yanar...

Zaten başkaldırdı babasına canım.
Babasıyla nişandan önce yollarını ayırdı.
Ama beni kaybetmek ona şimdi rahatlatıcı geliyor ama daha sonra öyle olmadığını görücek.

Herkees yanımda olduğu için, destekleriniz için teşekkür ederim.
İnanın anlatmak sizi dinlemek iyi geldi.
İnşallah ileride burdan mutluluk haberlerimi de veririm.

Son düzenleme:
Tugcecan ben senin icn hayilisi oldugunu dusundum yazdiklarini okuyunca. Evlilik omur boyu surdurule ek diye dusunursen hergun uzulup yipranmaktansa simdi uzulup onune bakmak daha iyi diye dusunuyorum. Allah karsİna hayirli insan cikarsin ins. Bence evlilikde ailede cok onemli. Sonucta ne olur olsun yetİstirildigi ortamin etkileri suruyor kisinin hayatinda. Uzerinden atabilen kisi de yasadiklarini kismen atar. Sorunlu ebeveyn iliskili ise yaptigi aksintavri onlarsan kaynaklİdir.
İns hayirli ailenin hayirli cocugu nasip olur inss.

Tugcecan ben senin icn hayilisi oldugunu dusundum yazdiklarini okuyunca. Evlilik omur boyu surdurule ek diye dusunursen hergun uzulup yipranmaktansa simdi uzulup onune bakmak daha iyi diye dusunuyorum. Allah karsİna hayirli insan cikarsin ins. Bence evlilikde ailede cok onemli. Sonucta ne olur olsun yetİstirildigi ortamin etkileri suruyor kisinin hayatinda. Uzerinden atabilen kisi de yasadiklarini kismen atar. Sorunlu ebeveyn iliskili ise yaptigi aksintavri onlarsan kaynaklİdir.
İns hayirli ailenin hayirli cocugu nasip olur inss.

Sağolasın canım...
Evet ailesinden gelen sorunlar bunada yansımış.
Belki sonra nefretim azalıcak ama o güne daha zaman var.
Senin hakkındada hayırlısı olsun canım benim hakkımdada ve diğer herkes için.
Her gün ölmektense bir kez öldüm.

canım oncelıkle gecmıs olsun ,kendını yadırgayıp uzme , yasımızın cok genc olması nedenıyle evlılıgın erken oldugunu soylerler ,arkadaslar vs.,yasın olgunlugunda ılıskılerın daha ılerı omurlu olacagını ınanırlar ,ben fızıksel yasta degıl akıl yasında ılerıye bakanlardanım acıkcası ,fıkrımce nısanlın bır sorumluluk ustlenmekten korkuyor ,zaman vermelısın ustune gıtme ,şayet zorlarsan buda ona onay verırse ilişkiniz evlılıkle sonuclarınırsa uzun omurlu olmaz ,akısınma bırak canım senın ıcın hayrılsısı olsun

canım oncelıkle gecmıs olsun ,kendını yadırgayıp uzme , yasımızın cok genc olması nedenıyle evlılıgın erken oldugunu soylerler ,arkadaslar vs.,yasın olgunlugunda ılıskılerın daha ılerı omurlu olacagını ınanırlar ,ben fızıksel yasta degıl akıl yasında ılerıye bakanlardanım acıkcası ,fıkrımce nısanlın bır sorumluluk ustlenmekten korkuyor ,zaman vermelısın ustune gıtme ,şayet zorlarsan buda ona onay verırse ilişkiniz evlılıkle sonuclarınırsa uzun omurlu olmaz ,akısınma bırak canım senın ıcın hayrılsısı olsun

Evet zamana bıraktım herşeyi kendim için.
Hayırlısı neyse o olsun hakkımda canım.

Yolladığı mesajı okuyup bir fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Ama bu mesaj beni hiç etkilemedi.

okudum.klişe türk filmi cümleleri kurmuş, sana layık değilmiş sana istediğin hayatı yaşatamazmış bu kötülüğü sana yapamazmış mış mış:63: seven erkek var ya, isterse çulsuzluktan ölüyor olsun sevdiği kadını öyle bir alır ki gözü dünyayı görmez. öyle artistik cümlelerle kimseyi kandırmasın:63:

daha önceki topikte az çok hakimdim meselene üzüldüm ama hakkında hayırlısı. insanın nefsine ağır gelen hakkında hayırlıdır. belki daha güzel bir birliktelik yolundaki ilk engelini kaldırdın. dua ve zamana ihtiyacın var rabbim yardımcın olsun.

okudum.klişe türk filmi cümleleri kurmuş, sana layık değilmiş sana istediğin hayatı yaşatamazmış bu kötülüğü sana yapamazmış mış mış:63: seven erkek var ya, isterse çulsuzluktan ölüyor olsun sevdiği kadını öyle bir alır ki gözü dünyayı görmez. öyle artistik cümlelerle kimseyi kandırmasın:63:

Evet canım bencede.
Tamam belki durumu öyledir böyledir bilmemne.
Ama çok umutsuz ve karamsar bir yapısı var.
Bilmiyorum artık ne yapmaya çalıştığını.

tuğçem malesef msjına cvp yazamıorum malum 10 dakika olayı ...zamanla zaten herşey unutulur...ben ileriki günlerde başka haberlelre geleceğini umuyorum..:3:

Back
X