- 14 Ağustos 2011
- 28.512
- 4.377
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
madem bu kadar bekletecekti neden nişanlandı ki..sorumsuz bir kişilik boş ver canım.
Evet güçlü duramadı.
Dicek birşey yok artık canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem bu kadar bekletecekti neden nişanlandı ki..sorumsuz bir kişilik boş ver canım.
Sen ne zaman nişan attın canım?
Sende ilk günlerde zorlandın mı? Psikolojik yardım alman gerektimi?
İnşallah canım Allah sabır versin.
Seninde karşına iyi biri çıksın benim de...
Ama öncelikle bu acıdan kurtulalım.
Istersen konumu oku canim cok sevinirim sende fikrini söylersen 2bucuk ay oldu atali.Benimki aileydi ama anliyorum asil sorun oydu lafini geciremedi yada isine gelmedi. Cok zorlandim 1 ayda 9 kilo verdim inan aglamaktan kirisikliklarim cikti.Psikolojik yardim aldim antidepresan verdi ama beni dahada kötü yapti biraktim simdi sinavlarim var onlara hazirlaniyorum biryandanda aglayip sizliyorum. Allaha siginiyorum sadece. Bazi günler cok iyi oluyorum bi hafta öyle aklima bile gelmedi tabi geldi ama okadar degil.sonra yine zorlandim cünki ayni ortamdayiz stessteyim kabullenemiyorum.
Inan hersey beyinde bitiyor önce kabullenecegiz ve bununla yasamayi ögrenecegiz sonra zamanla kayboluyormus.
Ama herseyden önce Allaha siginalim Rabbim büyük o kimsesizlerin kimsesi bizide kabul eder huzura feraha kavusturur.
Demekki hayirlisi buymus ne kadar sabretsek cabalasakta olmadi bu isler karsilikli zaten dogru ve sana uygun kisi olsaydi bunlari sana yasatmazdi öyle düsün canim.
Allah büyük de yoluna bakmaya calis günün birinde actigimiz konulari acip gülecegiz insallah biz bu hödükleremi agladik diyecegiz ve burda KK-Halkiyla insallah mutlulugumuzu paylasacagiz olumlu yorumlar yapip yüreklendirecegiz bizim gibi sansizliklar yasiyanlari!
Hersey gönlünce olsun canim, Rabbim herkesin dersine derman icine ferahlik ve mutluluk versin![]()
canım emin ol atlatacaksın gececek .
suan buna canının acısından ınanmıyorsun bıle ,ben de
ınanmazdım ama zamanla gectıgını anlıyorsun .
ben de 5ay once ılıskımı bıtırdım .ılk uc ay ınan canım
hep yandı .gece uyuması ayrı derttı -sabah uyanması ayrı dert.
hele sabah uyanmak oyle acı oluyordu kı ,gozunu acar
acmaz ıcınde ıgrenc bır acıyla gune merhaba dıyordum .
sımdı oyle degılım ,son 3 haftadır ınan artık hıc bırsey
hıssetmedımı hatta ofke bıle duymadıgımı farkettım .
artık huzurlu yatıp huzurlu kalkıyorum .rabbıme cok dua
ettım ama ben,ınan var yaa ıcımde kı o acı bırden
bıcak gıbı kesıldı .sabah gayet normal uyanıyorum
eskısı gıbıyım :) ama o 3ay boyunca o cektıgım
acıyı bır ben bılırım .olu gıbıydım resmen .ve hep oyle
kalıcak,o acı hıc bıtmeyecek sanardım .ozellıkle sabahları
uyandıgımda o ıcımdekı acıyla uyanmam kadar
ıgrenc bırsey yoktu .cok sukur kı artık oyle degılım :)
Canım, gerekiyorsa bu süreci atlatana kadar profesyonel destek alacaksın...
Kolay değil, çok zor ama unutma unutulmayan, geçmeyen hiç bir şey yok...
Kişisel gelişimle ilgilisin sanıyorum, lütfen tekniklerden de destek al...
Acını yaşa, yasını tut...Sen de biliyorsun geçecek...
Biz her zaman buradayız, seni sevenler de yanında olacak...
Gerekirse, tüm iletişimini kes, her şeyini değiştir...
O'nu gerçekten terkeden sen ol...
En iyisi olmuş,siz sakın üzülmeyin. Böyle bencil bir insanla bir ömür geçirseydiniz daha çok mutsuz olurdunuz ileride.. En iyisi yolun başından kurtulmuşsunuz, kat ve kat daha iyilerini hakediyorsunuz. Size değer veren biri karsınıza çıkar umarım :)
canım konunu şimdi gördüm çok üzüldüm.herkesin dediği gibi zaman en büyük ilaç lütfen kendini yıpratma bir insanda en dayanamadığım şey sorumsuzluktur bu yaşa gelmiş ama sorumluluk sahibi olamamış daha nereye kadar erteleyecekti ki.kendin için en doğru kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ayy canım inşallah ben de görücem o günleri.
Bıçak gibi kesilsin acılarım.
Regliyim şuan birde onun da duygusallığı var.
Kendimi dışarı atıcam iyileşince evde oturdukça bunalıyorum çünkü.
Zaman en iyi ilaçtır diye boşuna dememişler tabi.
Allah kabul etsin dualarımızı.
göreceksın cnm .cok klişe gelıyordur bu sozler sana sımdı
ama ınan zamanla farkedıyorsun kı gecıyor .bana da arkadaslarım
hep gececek bıtecek derdı ben dınlemezdım bıleyasamayana
kolay gelıyor derdım ,ınsanın yuregındekı acıyı ınsan bılıyor
mılletde bos bos konusuyo derdımtum arkadaslarıma anlatırdım
yasadıklarımı ,boyle yaptı soyle ettı soyle oldu dıye .zavallılar
3ay boyunca dınledıler benı :) bırısı "aa sashamıa artık lutfen unut
sunu ama olmaz kı boyle tatlım "dedı dıye hemen trıbe gırerdım
ne bıcım arkadassın sen dınlemıyorsun tabı sen ne anlayacaksın dıye
sıtem ederdım :d ınsan gercekten o surecte tam bır dengesız oluyor .
her ne kadar nefret etsen bıle pısman olup donecegı gunu beklıyorsun hep .
emin ol kı terkedenler hep dönuyor .zaten dönduklerı zaman da
anlıyorsun kı bu adamdan bı halt olacagı yok deyıp hayatına yön vermeye
bakıyorsun . benım de eskı sevgılım ayrılık surecınde bır kac kere tekrar adım
attı bana .ılk adımlarında ofkemden dolayı hıc cevap vermedım .
en son adım atısında artık ; "sashamıa yalvarırım bırsey soyle ,kufur et argo konus
hakaret et ama n'olur susma bı cevap ver ıcını olsun kus "dedı .ben de saydım sayıstıdım
o gun bugundur bır rahatım anlatamam .cunku anladım kı bu adamdan bı halt olmaz .
tamamen ınancımı yıtırdım .o muhabbetten 3-4 gun sonra da normal ınsana dondum :)
ne acı ne bırsey hıc bırsey yoktu .sankı Allah tarafından bır ısaret gıbı bırden kesıldı acım ya .
yanı sımdı soyle donup bakıyorum da gecmısıme ,ofke bıle nefret bıle edemıyorum .
ne varsa sılındı gıttı hafızamdan .ınan hıc boyle olacagını sanmıyordum omur boyu onu
severek geberıp gıdecem sanıyordum benama oyle degılmıs valla.
Çok doğru yazmışsın canım.
Vicdanını rahatlatmış.
Bende veda maili yazdım. Ve helal etmediğimi hakkımı ve onda yürek olmadığını yazdım.
Bundan sonra mutlu olucağımı ve onun üzülüp üzülmemesinin beni ilgilendirmediğini de yazdım canım.
canım konunun tamamını okuyamadım ama başlık ve yaşadıkların beni vurdu gerçekten Allah yardımcın olsun..
mail attım demişsin ya nokta. bundan sonra ne telefonu aç ne msj at ne mail.. çünkü bundan sonra attığın her adım sadece yaranı deşiyor iyileşmeni geciktiriyor. boşverrr bi çocukla berabermişsin belli ki. benim öngörüm max bikaç haftaya sana yalvar yakar döneceği şeklinde ama inşallah dönmesin bile...yok olsun bitsin gitsin! bu yaptığı tam bi "şerefsizlik"
Rabbim sana iç ferahlığı versin huzur versin...hiç kimsenin yanına kalmaz yaptığı için rahat olsun bi yandan da onun bunun bedelini ödeyeceği bile umrunda olmasın inşallah.. kendine acına zaman ver hemen toparlanmayı bekleme de sabırla bekle güzel yarınları![]()
canım öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına ve nişanlına bir o kadar da kızdım.arkadaşların da tahmin ettiği gibi güçsüz korkakca arkasını dönüp gitmiş, sadece kendince bahaneler üretmiş ve bunlara senin ayrılmana zemin hazırlamış. allahım her zaman hayırlısını versin, güzel insanla çıkarsın karşımıza. sen de seni hak edebilecek senin her ne olursa olsun arkanda durabilecek bi insana aşık olursun bundan sonra umarım. yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum çünkü benzer durumları ben de yaşadım 2 sene önce ama olmayınca olmuyo. şimdi iyi ki de olmamıs diyorum çünkü 1 yılı aşkın suredir çok guzel bi ilişkim var. her gun gercekten seven erkek böyle olurmus işte deyp şükrediyorum allaha ki onu karsıma çıkardığı için. unutma ki hersey bir vesile ve bu yasadığın acı da ileri de çok çok mutlu olman için bir vesile olduğunu anlıycaksın canım.
![]()