Nişanlımla ayrılma aşamasındayız belki o haklı ama bende suçlu değilim ya.. ne yapacağımı bilmiyorum

mrsinanc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
24
5
1
31
Resmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyor :( git gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var

Nişanlın çalışmıyor mu? Sonuçta keyfinden değil yoğun tempoda hazırlanıyormuşsun, anlayışlı olması gerek.

Resmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyor :KK43: git gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var
Bence bu konuda anlayışlı olması gerekir kpss kolay kazanilmiyor senin mesleğin söz konusu bencil davranmaması gerekir

Erkek ilgilenmiyor diye konu açılsaydı,atmasın,bir dk boş vakit bulup mesaj atabilir ,derdik,diyorum.
Ya çok haklısınız tıpatıp aynısını düşündüm bende çünkü bir sürü konu okudum gecmiste neler neler söyleniyordu erkek olunca

Yolda arasanız onunda gönlü olsa nasıl olur. Yoruluyorsunuz tamam ama insanda sevdiğini özler.Bu yüzden hak verdim nişanliniza:KK66:
Zaten yazıyorum da çabuk uyumak zorunda kalıyorum çok erken kalkmak zorundayım onunla konuşmuyor değilim yani :( mesela öğlen ara olduğunu biliyor kızıyor hemen ama yemek yerken zor oluyor yağlı yağlı telefon :( sonra bide dün hastaydım üzerine 9a kadar çalışmışım, üzerine ödev var soru çözümü neyi yapacağımı şaşırdım hem soru çözüm hem cevap atmaya çalışıyorum yine tepki.. yani hiç birini kasıtlı yapmadım ben geçen sene 13 saniyedir yazmıyorsun diyodum ya neden değişiyim ki anlamıyor

Hahahah çok güzel düşünmüşsünüz teşekkür ederim bu sefer de der ki bişey söyledin devamını getir
Ama bunu belirtceksin :)
Mesela "aşkım şu an dersteyim ama aklım sende♡ bu mesajı otomatik ayarladım saatinde sana göndericek telefonum:) şu an yüzündeki tebessüme sarılasım var.. hep böyle gül:)" gibi gibi :D

Bencede yolda yazismayin konusun
Ben calisirjen yemek molasinda bi elimde telefon bi elimde kasik oyle yemek yerdim ah ne gunlerdi :)
Molada hemen telefon
Isyerinde telefona yapisik derdi herkes
Bos kaldığınızda arayin nisanlinizi mesaj yazmak cevap beklemek uzun is

Konuyu okuyunca bir sırıtma geldi yüzüme istemsiz. Ohh olsun hep bizmi üzüleceğiz onların ilgisizligi yüzünden. Ayrıca çok takdir ettim sizi. Geleceğinizi herşeyin , herkesin önüne koymuşsunuz.

Back
X