Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. veya 3. mesajin musait olunca aricam. dersteyiz olsun :)Hahahah çok güzel düşünmüşsünüz teşekkür ederim bu sefer de der ki bişey söyledin devamını getir
Anlayisli olmasi lazim cook zor bir sürec cunku. Bi kac yil once biriyle gorusmustum ilgisizsin deyip duruyordu bana. Kpss calisiyordum ben de. Bi ara onu cok onemseyip daha dogrusu onceligimi degistirip onunla cok ilgilendim. Sonra bana niye ders calismiyorsun, atanamazsan evlenmeyiz demisti ş...siz. sok olmustum aninda terk etmistim. Siz siz olun geleceginizden ödün vermeyin. Onceliginiz hep kpss olsunResmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyorgit gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var
Yolda dolmuşa biniyorum ayakta değilsem yazabiliyorum![]()
Olaya çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Adamın sitemini geleceğimden vazgeçemem noktasına getirmişsiniz. Adam arada mesaj at bu kadar seyrek olmasın diyor siz de mesaj atarsam sınavı kazanamam diye bakıyorsunuz. Biz de sınava hazırlandık hiç böyle davranmadık tmm sabaha kadar konuşma yoktu ama 3 msjla da gün geçmez bence sizin gidişatta sıkıntı var bu kafa ile yakında ayrılırsınız zatenResmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyorgit gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var