Nişanlımla ayrılma aşamasındayız belki o haklı ama bende suçlu değilim ya.. ne yapacağımı bilmiyorum

Bu konuda Anlayış göstermedi gerekiyor bir öğle yemeğine çağır durumu açıkla

gunde bir iki saat de konusamiyormusunuz gununuzun 2 saatini de ona ayirin

Valla istediğiniz kadar yoğun olun günde bi yarım saat konuşabilirsiniz bence.
Sabahları da güzel bi günaydın mesaji atabilirsiniz.
Öğle arası yemek yedikten sonra arayın 10 dk konuşun yetmez mi ?
10 dk da yolda giderken konuşun işter ayakta ister otururken takın kulakligi konuşun yani .
E bi 10 dk da uyumadan önce tamam yani bitti gitti.
Gün de 3 tane mesaj falan da atarsınız herhalde.
Bu kadarını yapamam derseniz nisanliniz haklı.
Ha ama derseniz ki ben bu kadarını yapıyorum zaten ama nisanlim tatmin olmuyor o zaman da siz haklısınız derim.
Ergen gibi sürekli ilgi beklemesi yanlış.

Resmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyor :KK43: git gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var
Anlayisli olmasi lazim cook zor bir sürec cunku. Bi kac yil once biriyle gorusmustum ilgisizsin deyip duruyordu bana. Kpss calisiyordum ben de. Bi ara onu cok onemseyip daha dogrusu onceligimi degistirip onunla cok ilgilendim. Sonra bana niye ders calismiyorsun, atanamazsan evlenmeyiz demisti ş...siz. sok olmustum aninda terk etmistim. Siz siz olun geleceginizden ödün vermeyin. Onceliginiz hep kpss olsun

Bence hakli adam. Isteseniz günde kac kere arayacak firsat bulursunuz, bircok uye hangi aralarda arayabileceginizi yazmis zaten. Bence de caba göstermiyorsunuz. Ha eger bu önerileri yaptiginiz halde hala sorun çıkarıyorsa o haksiz.

Eşimle flört dönemimizde eşim eğitimde idi 6-8 ay kadar sürdü. Gün içinde telefon yasak sabahları mutlaka günaydın mesajı atar giderdi eğitime , akşam çıktığı saatte mesaj atar spora geçerdi ve yatmadan sadece 10-15 dk kadar konuşurduk , çok yorgun olduğu için uzatmazdım konuşmayı. Hiç şikayetim olmadı o dönem, keyfi değildi bir amacı vardı çünkü.

Bu yüzden nişanlın yaptığının ciddiyetini farketmeli ve yanında olmalı bu süreçte. Sınav geçsin sabaha kadar konuşun isterse

Resmen ilişkide ben ilgisiz erkek oda kız oldu. Ama hiç bilerek yaptığım bişey değil ya. Bu sene dershanem aksam 8de bitiyor yol 1 saat sürüyor kpssye hazırlanıyorum en sıkı dershaneyi seçtim. Telefon yasak zaten aklımız elimiz gitmesin diye. Sadece öğlen yazabiliyorum 1 saat onda da çok aç oluyorum. Neyse eve gelince de 9 oluyor ben o kadar yoruluyorum ki başım ağrıyor gözlerim yanıyor üzerine hasta oluyorum zor yazıyorum konuşmaya mecalim kalmıyor bana diyor ki önceden böyle değildin sahiplenirdin umursardın sanki benimle boş kaldıkca konusuyormuşsun gibi hissediyorum diyor :KK43: git gel telefona mesaj yok böyle mi olacaktı bana reva gördüğün bu muydu modunda bide çok seviyorum gerçekten.. ama mesleğimden geleceğimden vazgeçemem ki çok eksigim var
Olaya çok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Adamın sitemini geleceğimden vazgeçemem noktasına getirmişsiniz. Adam arada mesaj at bu kadar seyrek olmasın diyor siz de mesaj atarsam sınavı kazanamam diye bakıyorsunuz. Biz de sınava hazırlandık hiç böyle davranmadık tmm sabaha kadar konuşma yoktu ama 3 msjla da gün geçmez bence sizin gidişatta sıkıntı var bu kafa ile yakında ayrılırsınız zaten

Benim de bı flörtüm vardı bu sene , Tübitakta çalışıyordu, çooook yoğundu-telefona bakmazdı bile
İş çıkışı haftanın 3 günü yüksek lisansa giderdi, diğer günler de genelde ödevi falan olurdu. Kafası da çok yoğun olduğu için öyle arayayım geyik muhabbeti edeyim falan diyemezdim. Zaten işyeri kampüsü Kocaeli sınırında. Saat 6 olmadan uyanırdı, haliyle gece 11 olmadan yatardı.

Sonuç olarak bıraktım gitti tabii,onunla mi uğraşıcam:KK31:

Çalisan kişi ne kadar yoğun olsa da karşı taraf için yıpratıcı bir süreç. Ben nişanliniza hak verdim. Bari ara ara şebek fotolar atın whatsapptan, hiç yoktan aklınıza geldiğini bilsin

Olaya bakış açınızda eksiklik var gibi.
Nisanliniz mesaj sayınızı yeterli görmüyor, siz atarsam kazanamam diyorsunuz. Bence aradaki dengeyi kurmada sıkıntı var. Benim çok arkadaşım nişanlı ve ya daha zoru evli çocuklu hazırlandı, ama başardı. Yolda eve giderken arayın, yatmadan yarim saat evel arayın, ders arasında sevgi mesajı atın, yani fırsatı siz kullanacaksınız. Bu noktada fedakarlık göstermeniz gerek. Oda kendince haklı, yoğun temponuzda unutulmaktan korkuyor, kendince de hakli.

Bana kpss çalışma sisteminizde sorun var gibi geldi. Ben de çok iyi bi dershaneye yazılmıştım zamanında bi ay sonunda parasını da vererek bıraktım. Önemli olan test tekniğini çözmek ve test çözerken öğrenmek. Dershanedeki arkadaşlar kazanamadı ben baya yüksek kazanarak atandım hem de 9 aylık çocukla. İyi düşünün bence hem sizin için hem de nişanlınız için.

Şu 'mesaj atmak için vakit bulamıyorum' bahaneleri çok gereksiz geliyor bana. İnsan seviyorsa her şekilde zaman yaratır.

bana da "mesaj atacak zamanım yok" olayı bahane gelir.
köpek gibi çalışıyorum, gazeteciyim kimi zaman patlama, kimi zaman ölüm bazen basın toplantısı.
sevgilim saat 7'de işbaşı yapıyor, akşam 8'de işi bitiriyor iyi ihtimalle.

sabah günaydın mesajımı atar, ben uyanınca veya evden koştur koştur çıkarken yazarım.
ara ara sevgi dolu mesajlar atarız. çok yoğunum ama aklımdasın gibi. birkaç dakika boşluk olursa ararız.
biz böyle yaşıyoruz ya. yani şey değil, siz diyorsunuz ya, "vaktim olmaz, mecalim olmaz" bizim ilk iş bu oluyor.

o yüzden bence nişanlınız haklı.
bazı insanlar iki işi aynı anda yapamaz ama sanmıyorum öyle olduğunuzu.

Seni tebrik ediyorum keşke zamanında ben de aynısını yapabilseydim iş karın doyuruyor adam değil bravoo

Dershane nasil izin vermiyor telefona? Kocaman insanlarsiniz. Sinav sorumlulugu alirsaniz kazanirsiniz. Koyun degilsiniz ki guder gibi telefon yasakliyorlar.

Nisanliniza da hak veriyorum. 1 gun 2 gunluk bi durum degil bu. 1 yil niye katlansin ki buna? Zaten 1 yilin sonunda ayni adami bulmaniz imkansiz. Butun gununuzu sinava ayirdiginizda siz mutlu oluyor musunuz?

Tuvalete gittiğinizde bir mesaj atabilirsiniz. Herkesin namaz, çay, sigara vs... İçin verdiği on dakikalık aralar vardır. Onun bir dakikasını ayırın.

Back
X