İnan ki unutursun. İnsan neleri unutmak zorunda kalıyor. Allah korusun annelerimizi babalarımızı kaybediyoruz, ona rağmen yaşamaya devam ediyoruz. Tek anne babamız var ama erkek sürüyle... biri olmazsa başkası olur. Hem hayırsız biri olacağına hiç olmasın daha iyi.
Bu kişiyle devam edip etmeyeceğini bilmiyorum ama artık taviz verme lütfen. Dik dur. Ekonomik özgürlüğünden, karakterinden taviz verme. Ben böyle istiyorum, yapıcam de. Seni seviyorsa, sana değer veriyorsa biraz da o sana uysun. Bırak o peşinden gelsin. O sana ayak uyduramazsa bir uyduran illa ki bulunur.
Kendini hayal et, 10 yıl geçmiş, evlisiniz, iki evladın var. Hayatın eve hapsolmuş. çocuklarla ilgilenmekten dışarı çıkmaya mecalin yok. Kocanın eline bakıyorsun. Çocuk gibi harçlık istiyorsun. Nerelere harcayacağının hesabını veriyorsun. Sana büyüklük taslıyor, el ucuyla para veriyor. Onun ailesinin yanında boynun eğik. ne deseler sineye çekersin çünkü parayı kocan kazanıyor. Artık eski aşk da kalmamış. Kocan parasını istediği gibi harcıyor, özgürlüğü tam. gidip seni aldatsa bile ne yapabilirsin? Boynun bükük oturur sineye çekersin ya da baba evine dönersin. Ama şimdiki gibi değil, boşanmış olarak ve iki çocukla... hiç güzel değil, değil mi? Ezdirme kendini lütfen. Allah doğru olanı yapman için güç versin inşallah.