nişanlımla başım dertte fikir verin Allah aşkına

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....:KK43:

evlendikten bi süre sonra eşimle başım dertte bıktım bu huyundan diye konu açacaksın belkide daha beter bi konu olcak şimdi bile izin al diyen evlenince seni ailene bile yollamaz intikam vari şeyler oluyo bide kavgalar dayak yemezssin inşallah ne deyebilirizki ayrılmam diyorsun ne diyelim değiştiremezsin hiçbir huyunu inan bana daha kotu olurda iyi olmaz

Sorun bu işte. Azıcık gitme korkusu yaşattırın,telefonu yüzünüze kapattığında aramayın.
''Gitmez'' dedirtmeyin bir de böyle deneyin.
sorun bu evet .bunu yapamıyorum işte dayanamıyorum ..bide ben bunu yapınca sen beni sevmiyosun madem sen böyle yaptın dahada ben seni aramam seklinde bi konuya dönüşüyo.yani benim geri aramama alışmış oldugundan aramadıgımda sevmediğimi sanıp inatlaşıyo

huylu huyundan vazgecmez... hele evlenince iyice zivanadan cikar...yeni cekilmez hayatinda sana bol bollll sabir diliyorum eee ne demisler "kendi dusen aglamaz"

Yapabileceğiniz tek şey "Bu kadar yeter" deyip ayaklarının altına serilmekten vazgeçmek. Eğer bunu yapamam diyorsanız yapılacak bir şey yok ne yazık ki.

Yapabileceğiniz tek şey "Bu kadar yeter" deyip ayaklarının altına serilmekten vazgeçmek. Eğer bunu yapamam diyorsanız yapılacak bir şey yok ne yazık ki.
yaparım yaptımda.ardından oda asıl sana yeter dediği oldu.bunun üstüne sanki ben sucluymuşum havası yaratıldı ve ben savunmaya gecmekten o dediğinizi yapıp kenara cekilemedim

Ya canım ben de böyleydim.Ailesiyle bize tanışmaya geleceklerdi,bir gün öncesinde öyle bi kavga ettik ki,sakın gelmeyin dedim.İstemiyorum seni de aileni de dedim.O güne kadar tartıştığımızda beni aramayan adam mum oldu.Kapattım telefonu,aramalarını meşgule verdim.Mesaj attım,ben eşyalarımı topladım,telefonu kapatıyorum ve başımı alıp gidiyorum diye.Deli divane oldu görsen,ağlamalar,yalvarmalar..Aslında bir kez dayansan da aramasan nerden geldiğini şaşırır o..

Ya canım ben de böyleydim.Ailesiyle bize tanışmaya geleceklerdi,bir gün öncesinde öyle bi kavga ettik ki,sakın gelmeyin dedim.İstemiyorum seni de aileni de dedim.O güne kadar tartıştığımızda beni aramayan adam mum oldu.Kapattım telefonu,aramalarını meşgule verdim.Mesaj attım,ben eşyalarımı topladım,telefonu kapatıyorum ve başımı alıp gidiyorum diye.Deli divane oldu görsen,ağlamalar,yalvarmalar..Aslında bir kez dayansan da aramasan nerden geldiğini şaşırır o..
ben başımı alıp gidiyorum desem daha fena olur sen nasıl gidersin nereye gidicen der :KK70: yani çıkmazdayım ne olacak böyle bilmiyorum onun sevdigini biliiyorum bende seviyorum ama kavgasız bir günümüz gecmiyo.sürekli intihar etmek istedigimden beni ciddiye almıyo bile artık.cünkü bazen yaşama istegim kalmıyo bu kadar kavgadan.oda intiharcı diyip kenara cekiliyo.arayıp sormuyo .deliricem.inat ne kötü bişeymiş.

Sen bu kafayla gidersen ayrılmaz tabi normal olan hicbir kadın boyle tip bir erkeği çekmez çünkü ,biliyor sana ne yapsada ayrılmayacağını yapar tabi kaybetme korkusu yok ki adamın, ne yani dünyada tek numunelikleri bulup başınıza dert aciyorsunuz adam gibi biriyle gorusseniz olmaz mi bu sevgi filan degil dupeduz güvensizlik anneniz babanız yapsa kıyameti koparirsiniz koca kızım ne yaptığımı bilmeyecekmiyim diye Allah akil fikir versin ne diyeyim.

yazdıklarının içinde saklı hataların.

Asla ayrılmam, nikahımda var zaten ayrılık söz konusu değil ne demek.

Adam seni mutlu etmiyorsa ayrılırsın tabi, çile çekmek için mi evlenir insan.

Ne eziyet edersem edeyim bu kız benim avcumda diyo nişanlın, kendi egolarını seninle okşuyo, tüm sinirini stresini sende atıyo. Oh sende ağlayarak geri ara. Allah sana bu canı, millete peşkeş çek diye verdi çünkü.

Saygı, saygı, saygı..

Canına, sağlığına, sevgine saygısı olsa yapmaz bu eziyeti sana.

ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....:KK43:

Yaslariniz kac acaba?

İnsan sevdiğini bu derece bunaltmaya nasıl cesaret eder sence? Hoşuna gitmeyen bir şey varsa adam gibi konuşur seninle, orta yolu bulup çözersiniz. Ama bu kişi hiç öyle yapmayacak gibi duruyor. Kendi doğrusu neyse, onu sana dayatacak her zaman, her problemde. Otur iyice düşün, kendi doğrularına sahip çık. Kendini kanitlamaya çalıştıkça üstüne gelirler. Sınırını çizip, kenara çekilecekin.

Böyle hayat geçmez.

Asla ayrılamazsan,tavır da koyamazsan ne istiyorsun ki bizden.Çekiyorsun zaten gönüllü.Değişmeyecek çünkü hatta katlanarak devam edecek.Geçmiş olsun.

Çok yüz vermişsin, o hatalıyken sen niye özür diliyorsun ki
Böyle gider, değişmesini bekleme, onu bırakamayacağını biliyor
Peşinden gideceğini biliyor

Kendinizi onun yoluna bu kadar feda etmeseydiniz keşke, daha değerli olacağınızı mı sandınız ki? Evlenince değişeceğini sanıyorsan yanılıyorsun, hatta daha kötüsü bile olabilir.

değişmez canım. çünkü sen değişemezsin.
bu arada beyimiz koç burcu mu?

X