Nisanlimla buyuk sorunlarim var yardim edin :(

Melek325

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
15
0
28
Arkadaslar oncelikle merhaba. Benim 5 yildir devam eden bir iliskim var. 5 yilin sonunda artik ciddiyete varmak icin aileler arasinda soz taktik. Yalniz gecmiste yapilan bir hata yuzunden cok buyuk sorunlar yasiyorum.:KK61:
Olayi ozetlemek gerekirse, bir gun sevgilimin telefonunda bir kizla konusmasini yakaladim ve asiri derecede sinirlendim kavga ettiksonra eve geldim ona olan hirsimdan bende gittim baskasiyla konustum. Sadece 2 3 gun. Sonra yaptigima pisman oldum konustugum kisiyi engelledim ve numarami degistirdim . nisanlanmadan once olmustu bu olay. Sonra nisanlim numarayi telefonumu kurcalarken biyerlerden buldu ve o kisiyle benim agzimdan mesajlasti mesajlari okutmadi ama yalan yanls seyler oldugu belli. Konustuktan sonra bana annemin yaninda tokat atti hakaretler etti. Biliyorum hirsindanofkesinden yapti. Ama annem seni kesinlikle ona vermem diyor yuzugu cikarttirdi onunla evlenemezsin diyor. Ne yapmaliyim lutfen akil verin arkadaslar..:KK61::KK61:

Arkadaslar oncelikle merhaba. Benim 5 yildir devam eden bir iliskim var. 5 yilin sonunda artik ciddiyete varmak icin aileler arasinda soz taktik. Yalniz gecmiste yapilan bir hata yuzunden cok buyuk sorunlar yasiyorum.:KK61:
Olayi ozetlemek gerekirse, bir gun sevgilimin telefonunda bir kizla konusmasini yakaladim ve asiri derecede sinirlendim kavga ettiksonra eve geldim ona olan hirsimdan bende gittim baskasiyla konustum. Sadece 2 3 gun. Sonra yaptigima pisman oldum konustugum kisiyi engelledim ve numarami degistirdim . nisanlanmadan once olmustu bu olay. Sonra nisanlim numarayi telefonumu kurcalarken biyerlerden buldu ve o kisiyle benim agzimdan mesajlasti mesajlari okutmadi ama yalan yanls seyler oldugu belli. Konustuktan sonra bana annemin yaninda tokat atti hakaretler etti. Biliyorum hirsindanofkesinden yapti. Ama annem seni kesinlikle ona vermem diyor yuzugu cikarttirdi onunla evlenemezsin diyor. Ne yapmaliyim lutfen akil verin arkadaslar..:KK61::KK61:
Siz hatalısınız ama nişanlınız maganda.

Dinime küfreden Müslüman olsa, sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık.

O yüzügü atacaksin elbette. Yoksa tokat atmak öyle normal mi sence? Bu adam daha önce baska kizlar ile konusmus, kim bilir gizli halen konusabilir. Keske seni aldattiginda baksa çoçuk ile konusma yerine derhal iliskiyi bitirseydin.

Bence onun yaptığını yaparak, onunla aynı seviyeye inmeniz hata olmuş.
Hadi bunları geçtimde bana tokat atan birinin yanında bir an bile durmazdım. Evlendikten sonra hiç sinirlenmeyecek mi bu adam? Anneniz haklı.

Annenizi dinleyin ve o yüzüğü çıkarın.

annen haklı
zaten yadptıgınızda evlenecek olgunlukta olmadıgınız fıkrını sergılıyor
sımdıden boyle yaparsanız evlenınce sınırlenecegınız cok sey olcak allah muhafaza

Sizin yaptığınız hata tabiki ama bu nişanlınızın size şiddet uygulamasını gerektirmez.
Ne olursa olsun olaylar şiddetle çözülmez.
Buna ek olarak, başka kızla konuşmasını yakaladıktan sonra nişanlanmanız ayrı tuhaf zaten.

Sizde hata var ama anneniz haklı bende benim gözümün önünde benim kızıma tokat atan bir adamla evlenmesini istemem nisanliyken tokat atan evlenince neler yapar.

İşte insan bi şey yaparken iyice düşünmeli. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Nişanlın da sen de çok hatalısınız.
Hele tokat atması affedilecek bişey değil. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık.

Ikiniz de evlenmek icin yeterince olgun degilsiniz. Ayrintiya da bakacak olursak o sizi aldatmis, siz onu aldatmissiniz, o size tokat atmis... Bunlarin her biri tek tek ayrilma sebebi bence.

X