Nişanlımla düğün tarihi krizi:(((

beyazgul29

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
23
3
34
Nişanlımı ve o iki akrabasını boğasım geliyor şu an.Çok sinirlerim bozuk.Düğün tarihi için ben ekim başını düşünmüştüm.Havalar çok fazla soğumadan olsun diye.Kına gecesi mahallede olacak ayrıca dışarıda fotoğraf çekimi olmasını istiyorum.Bu sebeplerden düşündüm.O da neymiş Rize'de dayısının oğlu varmış eşiyle, öğretmenlik yapıyorlar.İlla 29 Ekime denk getirin o zaman tatilimiz uzun olacak bizde gelelim demişler.Bu da kalkmış o hafta yapcaz illa diyor.Çok önemliler sanki.Hem gelmek isteyen gelir sonuçta haftasonu olacak cumadan yola çıksalar cumartesi sabah çok rahat burada olurlar.Sırf o 2 kişi için 3 hafta sarkacak.Annemlerde ekim başı diyorlar.Tatsızlık olacak diye korkuyorum.Ben bi çok tepki veriyorum kızlar mantıksız mı sizcede.Hadi kardeşi, ablası vs. olsa amenna...

Çok saçma geldi bana, benim de sevgili kuzenim kına gecemi 1 hafta ertelememi istemişti, kendisi için daha uygun olurmuş :)
Var böyle düşüncesiz insanlar.. Aileyle ilgili bir durum olsa tabi ki değişir tarih, salon gibi şeyler ama dayısının oğlu gelecek diye 3 hafta düğün ertelemek bana çok mantıklı gelmedi.
Sakin ol, nisanlinla konuş bu durumu, ne düşündüğünü söyle. Dediğin gibi düğün hafta sonu, çok isteyen zaten gelir

Oh, keyife bak. Bi sor onlara, baska istekleri varmiymis... :KK14:

Elbette senin istedigin tarih önemli. Ve dedigin, gibi, hava sogumadan önce olmasi dahi iyi. Havalar kötü olunca bu sefer hem dügüne ulasim daha zor olur, hem dis çikim olmaz.

Ha bu arada, lütfen kina gecesi olacaksa, mahale ortasinda yapmayin. Burda birçok konu açildi mahale dügünleri üzerine. Sinavi olan var, hasta olana, bebegi olan, uyumak istiyen,... Yani madem kina gecesi istiyorsunuz, o zaman ona göre paranizi harcayin. Kusura bakmada, sirf sizin kinaniz oluyor diye, baskalarini rahatsiz etmeye hakkiniz yok.

29 Ekim Perşembe cuma zaten izin almak zorunda kalacaklar

Öyle tatil arasında izin alanlar sevilmez Ekim'de temize alıp izni gelsinler sizin istediğiniz tarihe

Gelemezlerse de canları sağ olsun

Kavga edip inada bindirme canim isi. Daha buyuk mutsuzluklar getirir bu. Ya cekimi flnda gectim ben sensiz bi evde 3hafta daha gecirmek istemiyorum ayri kaldigimiz her gun bnm icin zarar fln deyip gururunu oksa (ki sevdigin adam sonucta zaten oyledir) bunu yerinde ve guzel yaparsan kendiliginden erkene ceker. Azcik politika:KK66:

Çok şükür sorun bende değilmiş.Kötü olan ben oldum da söz vermişlermiş öyle diyolar bi de annesiyle:KK61:

Kavga edip inada bindirme canim isi. Daha buyuk mutsuzluklar getirir bu. Ya cekimi flnda gectim ben sensiz bi evde 3hafta daha gecirmek istemiyorum ayri kaldigimiz her gun bnm icin zarar fln deyip gururunu oksa (ki sevdigin adam sonucta zaten oyledir) bunu yerinde ve guzel yaparsan kendiliginden erkene ceker. Azcik politika:KK66:
Öyle yapmayı denedim başta ama sabrımı zorluyor sona normale dönüyorum içimdeki canavar çıkıyor:KK22:

Yok yok valla ben inandim artik..
Bu erkeklerin hepsi cocuk beyinli.

Bize daha cok var da laf arasinda konusmustuk..
Ben sonbaharda olsun istiyorum dedim..
Yok eylul geldi mi olmazmis akrabasi gelemeyecekmis(is guc basliyomus istanbulda yasiyan cokmus) YARİMM sene daha bekleyip anca obur sene en erken mayis-haziran gibi olabilirmiss..
Olduuu pasamm baskaaa.
Zaten 7 senenin sonunda evlencez Allahin izniyle bir de az beklemisiz gibi akraba keyfine beni dahada bekletecek..
Öhhh çürüdüm lannn!!!

Yok yok valla ben inandim artik..
Bu erkeklerin hepsi cocuk beyinli.

Bize daha cok var da laf arasinda konusmustuk..
Ben sonbaharda olsun istiyorum dedim..
Yok eylul geldi mi olmazmis akrabasi gelemeyecekmis(is guc basliyomus istanbulda yasiyan cokmus) YARİMM sene daha bekleyip anca obur sene en erken mayis-haziran gibi olabilirmiss..
Olduuu pasamm baskaaa.
Zaten 7 senenin sonunda evlencez Allahin izniyle bir de az beklemisiz gibi akraba keyfine beni dahada bekletecek..
Öhhh çürüdüm lannn!!!
Bizde 8 sene oldu onlara kalsa mayıs haziran dediler annem babam tavrını koydu en geç ekim gibi olacak dediler.Kuzu kuzu tamam dediler.Şimdide başı-sonu muhabbeti çıktı.

Çok şükür sorun bende değilmiş.Kötü olan ben oldum da söz vermişlermiş öyle diyolar bi de annesiyle:KK61:
Geline sormadan dugun tarihini degistirip ustune soz vermeleri onlarin ayibi canim..
Baktin guzellikle olmuyor annenlerde bizde bizim akrabalara soz verdik diyiversin.

Erkekler hic onemsemiyorlar yaa..
Benimkide dugun hakkinda ayy gelip gececek iste sen cok ayrintili dusunuyorsun diyor..
Be sevgili benim kadar heveslenmiyon torendi organizasyondu vs vs bari benim hevesimi kirma..

Bizde 8 sene oldu onlara kalsa mayıs haziran dediler annem babam tavrını koydu en geç ekim gibi olacak dediler.Kuzu kuzu tamam dediler.Şimdide başı-sonu muhabbeti çıktı.
İyi bari benimkide zamani gelince hala diretirse(ki ikna olmusa benziyor sonbahar dugunune) aileyi araya sokmam lazim demek ki:))

X