• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi

Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
of bu erkeklere niye böyle ya. tam evlenme arefesinde aileleri gözünde mükemmel..
evlendikten sonra neler yaşayacağını düşünmek dahi istemiyorum...
yaşının küçük olduğunu hissettim... önüne çok daha iyi insanlar çıkar...

Rezalet bir insan ve aile. Koşarak kaç bununla evlenmek gibi bir hata sakın yapma

of bu erkeklere niye böyle ya. tam evlenme arefesinde aileleri gözünde mükemmel..
evlendikten sonra neler yaşayacağını düşünmek dahi istemiyorum...
yaşının küçük olduğunu hissettim... önüne çok daha iyi insanlar çıkar...
Yaşım 30 ikinci nisanim

Aklın varsa bunların ne anlama geldiğini görür anlar ve önlemini alırsın. Daha imza atılmamış annem de annem. Yalnız kalsın ne var. Ay bence çok yanlış bir seçim yapmışsın. Bangır bangır geliyor gelmekte olan. Eltini vs çağırmadın diye tavır yapacak adamı kapıdan geçirmem.
Benide kimse çağırması ben bişey demedim gelmiş bunu sorguluyor

Sirf bunun icin ayrilmasan ilerde yasadigin herseyi hak etmis olursun. Sahsen (benim babam da rahmetli) birak evlenmeyi gömerdim. Saygisiz pislik..zaten en cok birseyden konusanlar en cok kendilerinde bulundurmaz. Ahlak ve saygi gibi

Benide kimse çağırması ben bişey demedim gelmiş bunu sorguluyor
Canım bak yaşın kaç bilmiyorum ama sevgi bir yere kadar önce saygı olacak. Başkaları yüzünden ve çok önemsiz şeyler yüzünden seni kıran yarın öbürgün seni hiç önemsemez. Beklersin yıllarca gelsin de gönlümü alsın diye. Babanın olayına hiç girmiyorum. Eğer böyle bir şüphen varsa kaç kurtar kendini. Sana seni ezecek adam değil, el üstünde turacak adam lazım.

Aklın varsa bunların ne anlama geldiğini görür anlar ve önlemini alırsın. Daha imza atılmamış annem de annem. Yalnız kalsın ne var. Ay bence çok yanlış bir seçim yapmışsın. Bangır bangır geliyor gelmekte olan. Eltini vs çağırmadın diye tavır yapacak adamı kapıdan geçirmem.
Anneme anlatmicaktim ısrar edince anlattim.cok kızdı akşam gelsin konuşalım diyor

Ay muhabbete bak annesi yalnız kalmış…Bu konuyu size söyleyen nişanlınız evlendiğinizde neler yapmaz…
Annem olanları duygu çok kızdı akşam gelsin konuscm sahipsiz değilsin diyir

Canım bak yaşın kaç bilmiyorum ama sevgi bir yere kadar önce saygı olacak. Başkaları yüzünden ve çok önemsiz şeyler yüzünden seni kıran yarın öbürgün seni hiç önemsemez. Beklersin yıllarca gelsin de gönlümü alsın diye. Babanın olayına hiç girmiyorum. Eğer böyle bir şüphen varsa kaç kurtar kendini. Sana seni ezecek adam değil, el üstünde turacak adam lazım.
İkinci nişanım diye hemen bitirmek.istemiyorum ama gözden gecircem

Daha önce nişan attınız diye böyle bir hödük, sevgisiz, saygısız biriyle evlenmeniz için senet mi imzaladınız ?
Eşimden önce bende söz attım, kuzenim 4 defa nişan attı şu an evli gayet mutlu.
Bunlar bahane değil. Cesaretiniz olsun. En önemlisi kendinize, ailenize, ölmüş babanıza saygınız olsun. Nişan atınca kıyamet kopmaz ama evlenirseniz bu adamla dünyadaki cehenneminize kendiniz bile isteye gitmiş olursunuz.

Hemen bitirme güzel ölç biç tart, mantığınla hareket et

Mantigi ile hareket etse düsünecek birsey yok. Ailede baba veya erkek kardesi yoksa damatlar ailenin erkek tarafi oluyor. Bu herif birak bunlara sahip cikmayi simdiden "terbiye" etme derdinde. Tabi ki kendi ailesini üstün tutarak.sirf ikinci nisani diye uzatiyor.

Back