ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ailem mi yoksa nişanlım mı..

hayırlısı olsun daha nısanlıyken ayagına cakmak fırlatan evlenınce sıddette uygulayabılırdı.insallah bundan sonrası için çok iyi biriyle evlenirsin.

kesinlikle sana katılıyorum bi yöndende yapması iyi oldu yoksa hala ikilemde kalıcaktım en azından artık bişeylerin bilincindeyim

arkadaşlar gerçekten çok haklıymışsınız bugün onunla çözüm yolu aramak için son kez konuşmaya gittim yakın arkadaşlarımızda yemekteydik konu bize geldi konuşmaya başladık yalan yanlış konuşmaya başladı annesine toz kondurmadı suçun annesinde olduğunu bile bile sinirlendim tam kalkıcaktımki elindeki çakmağı ayağıma fırlattı çakmak ayağımda parçalandı ve canım çok yandı gerçekten sevseydi bana bunu yapmazdı artık eminim en doğrusu bitmesiymiş ayağım davul gibi şişti ama en azından vicdan azabım kalktı

zararın neresinden dönersen kar derler hakkında hayırlısı olsun cnm işn Allah daha iyilerini çıkarır karşına

kesinlikle olmaması gereken bir evlilik ilerde daha çok üzülürsün yol yakınken vazgeç vazgeçmek zor gelebilir ama ilerde nefrete dönüşen birilşki olmasından iyidir değilmi kalbinin onayladığnı mantıgında onaylamalı yoksa hüsran olur kardeşim allh yardımcın olsun

canim bencede en dogru karari vermissin.anneye asiri duskun erkekler yani anneciler deismez.eltin oyle demis ama bak gordugun gibi hic deismemis ve hala toz kondurmuyo annesine.kopruyu gecene kadar bile bekleyemedi gordugun gibi.bu adamdan ne koy olur ne kasaba yazik etme kendine...

Aslında birdaha görüşmek için bile gitmesen olurdu.Sana zamanında ne kadar iyi olursa olsun,ne kadar severse sevsin sonuçta kötü gününde yapıtğıyla değerlendireceksin.Baban ne kadar ciddi bir hastalık geçirmiş.Siz o zamanda nasıl düğün yapıp eğlenecektiniz.Ya da baban kendi canıyla uğraşırken senin paranı mı düşünecekti.Ama onlar paranı düşünüyormuş ki lafını ettiler.
Her şerde bir hayır vardır.Ardına bile bakma.O düşünsün.

Back
X