• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Temizlikte önemli düzgün kız.mi kaldı evlenilcek düzgün erkekte yok
Sizin düzgünlugunuzun ölçütü nedir ? Nisanlinizla aynı kafa yapısına sahipsiniz mutluluklar . Ayrılıp başkalarının hayatını yakmayın

Evet aynen çok değişik geldi bana yani aklım almadı açıkçası.
Babasız olmasına laf eden bir dingil sanki allahtan değilmiş gibi sanki kendileri ölmeyecekmiş gibi ve buna rağmen devam eden bir kadın.
Ha bir de kendine o kadar değer vermiyor ki ben temizim ama diyor onu da bir marifet olarak görüyor..
Evlenince onu da verecek böylece kendince değeri sıfırlanacak çünkü en önemli şeyini verecek kendince..
Kendine güven sıfır..
Kendine sevgi sıfır..
Nişan atmak zormuş kafa da çalışmıyor biliyorum banlanıcam ama razıyım uzun zamandır bir kadının kendine değer vermemesine bu kadar sinir olmamıştım çünkü.
Ya zaten nişanlısı ile aynı kafa. Birbirlerinden farklı bile değiller. O yüzden evlensinler bence başkasının başını yakmasınlar

Nişanliniz düzgün mü sizce?
Düzgün değil bugün yine opsayt biseyini yakaladım.dun mezarlığa beraber gidelim dedi gitmeden önce arabada yer yokmuş dedi tamam dedim bide annemle mezarlığa gittik karşılaştık 2 araba gelmişler şok oldum

Bu devrin insanı kötü.diyorum
Temizim dediniz , iyi biriyim demediniz. Bir de tüm insalar neden kötü olsun iyilik yapan insan da var kötülük yapan insan da var . Herkes kötü de bir siz mi iyisiniz. Sizin bu kadar iyi olduğunuzun ispatı nedir .

Back
X