- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Gecekondu değil apartmanda değil altı boş mağaza üstü ev olan ev ve yada sadece zeminkatta olan ev müstakil evdirMüstakil dediği gecekondu mu ?
Ben çalışmayı çok istedim hatta yalvardım musade et aileme destek olmak istiyorum çakışmak çalışmak istiyorum dedim kabul etmedi evimiz için apartmanda oturmak istedigimi biliyorsun bari ona destek olayım dedim kabul etmedi kiz meslek çıkışlıyım diplodiplomam ve ustalık belgem var şimdi de işin verirse usta öğreticilik belgesi alacağım sadece ustalık belgemle bile halk eğitim de dikiş öğretmenliği yapabiliyorum ama kabul etmiyor bak en düşük askeri ücret olsa bile en azından yardımım dokunur dedim dinlemediçalışıp eşine destek olabilirsin bence de. her şeyi çocukların omuzuna yıkıp sonra beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok. iyi bi evde oturmak istiyorsan durumunuz el vermiyorsa ya destek olacaksın ya da köstek olmayacaksın.
Çalışmama o kadar ısrar ettiğim halde bir türlü işin vermiyor üstte de yazdım halk eğitimde hocalık yapma hakkım var bunu kabul etmiyor sen yeterki evde dur kapıyı kilitle benim aklım rahat olsun ben senden başka birşey istemiyorum sen çalışırsan sürekli seni düşünerek ben kendi işimleilgilenemem diyorHerkes maddi durumuna gore hareket eder. Nisanlinizin maddi durumu buna elveriyorsa yapacak birsey yok.
Ikinci bir alternatif ustede soylenmis sizde calisacaksiniz. O zaman apartman dairesi kirasi cok gelmeyebilir esinize ama cocuk olunca bakacak kimseniz yoksa isten cikmak zorunda kalirsiniz o da sorun olur. Butun bunlari hesaplayin derim. Ayaginizi yorganina gore uzatmaktan baska careniz yok.
Evet cinselliğide düşünüyorum çünkü herşeyi düşünerek planlamak gerekiyor planlamak kelimesinde ki kullanma amacım yanlış anlamayın müstakil ev mi daha iyi kullanışlı yoksa apartmanmi durumunu düşünerek sizlere sorarak bilgi olmak mesela müstakil evdede herşey yinede iyi mi masa koysaniz düzenli mi soba yakarken eşyalara sıkıntılı oluyor mu kısacası yeni evliler kalorifersiz müstakil evde rahatlarmi bunları öğrenip bilgi edinerek herşeyi ayarlayıp yola çıkmak istiyorum bende.Libido düşürücü şeyler tüketip aşkım birşeyler yaşamayalım deme ihtimalinizi ortadan kaldırıp sizden soğumasına engel olun. Şap bunun için kullanılıyor diyorlar bilmiyorum. Konularınızın içeriğinde hep bi cinsellik maşallah.
Bulaşık yıkarken üşürüm/yemek yaparken hastalanırım demiyorsunuz da odalar arası cinselliği düşünüyorsunuz valla bravo :)))
(Acaba bende mi problem var ya, hormonlarımı ölçtürücem)
Çalışmama o kadar ısrar ettiğim halde bir türlü işin vermiyor üstte de yazdım halk eğitimde hocalık yapma hakkım var bunu kabul etmiyor sen yeterki evde dur kapıyı kilitle benim aklım rahat olsun ben senden başka birşey istemiyorum sen çalışırsan sürekli seni düşünerek ben kendi işimleilgilenemem diyor
Çalışmama o kadar ısrar ettiğim halde bir türlü işin vermiyor üstte de yazdım halk eğitimde hocalık yapma hakkım var bunu kabul etmiyor sen yeterki evde dur kapıyı kilitle benim aklım rahat olsun ben senden başka birşey istemiyorum sen çalışırsan sürekli seni düşünerek ben kendi işimleilgilenemem diyor
Bu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışteAman seni kurtlar kapmasin
Evimiz huzurlu olsun aklım rahat olsun diyorSen evde otur benim donlarımı yıka yemeğimi yap istiyor.
Evimiz huzurlu olsun aklım rahat olsun diyor
Evimiz huzurlu olsun aklım rahat olsun diyor
Sen ölmüşsun aglayanin yok. Çok zavallisinBu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışte
Bu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışte
Bu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?