Nişanlımla hergün görüşmemiz...

arzu88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
90
0
16
37
İstanbul
İyi geceler hanımlar... Benim size sormam gereken bişey var, beni nişanlımla ilgili açtığım konulardan az çok hatırlayanınız vardır... Direk konuya gireceğim; ben hergün evde olduğum için ve görüştüğüm hiçbi arkadaşım olmadığı için nişanlım benim "herşeyim" oldu artık. Bi kız arkadaşa anlatılacak şeyleri bile nişanlıma anlatıyorum. Artık ona o kadar alıştım ki ondan başka kimseyle görüşmediğim için o işten gelir gelmez direk görüşmek istiyorum, haftanın hergünü görüşüyoruz... İşten gelir gelmez beni eve çağırıyor, yorgun olduğu için dışarı çıkmaya mecali olmuyor çünkü... Nişanlım ayrı evde yaşasa hadi yine bi nevi derim ama evde kayınvalidem de oluyor.... Kayınvalidemle aram çok iyidir, o konuda hiçbi sorun yok beni arar kendisi çağırır gel diye... Bunca yıldır bir defa olsun birbirimize karşı en ufak bi ters hareketimiz olmamıştır. Ama hergün hergün onlara da gidince ister istemez kadın rahatsız olacak diye korkuyorum. Hem o rahatsız olacak hem de nişanlım benden sıkılacak diye korkuyorum...Bu ara kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam size...

Sizce erkek belli bi müddet sonra bu durumdan sıkılır mı? Sanki bu ara bana karşı tavırları soğuk gibi nişanlımın... Acaba hergün hergün görüşmekten bunaldı mı? Bunu ona soruyorum saçmalama ben senin yanındayken mutlu oluyorum diyor fakat bana pek öyle gelmiyor... Ne yapmam gerek sizce? Bugün bilerek buluşma lafını çıkarmadım ağzımdan, baktım o da hiç görüşelim demedi... Onu da anlıyorum çok yoğun çalışıyor eve gelip biran evvel uyumak istiyor fakat bende görüştüğüm kimse olmadığı için bütün gün çok sıkılıyorum ve onu çok özlüyorum... Sürekli görüşmek istiyorum elimde değil.. Onu bunaltacağım diye çok korkuyorum fakat kendimi kontrol altına alamıyorum.. :14:

Son düzenleme:
Bence her gün görüşmek iyi değil yani birbirinizi özlemeniz lazım ben hep böyle düşünürüm sevgilimle şuanda 2 günde bir görüşüyoruz ama ben bunda bile araya özlem girmesini istiyorum çünkü aramızda özlem olunca sevgimizin güçlendiğini hissediyorum.

Bence sen şu sıralar fazla hassas düşünüyorsun.Hergün görüşmenizden nişanlının senden soğumasını hiç sanmıyorum,evli çiftler ne yapsın değil mi?
Bence başka bi neden vardır,yani yorgundur fazlasıyla,senide kırmak istememiştir.Kötüyü çağırma hemen:)

bence de hergün görüşmek iyi değil. zamanla bu durum seni bile sıkar. evli insanların bile kndileriyle başbaşa kalması gerektiğini düşünüyorum. bence en azından gün aşırı görüşün. kendine bi uğraş bul. sadece o değil sen bile sıkılabilirsin bu durumdan. evli olsanız sonuçta kendi eviniz olur rahat edersiniz. ama şu durumda nişnlınız da sizde çok rahat edemiyosunuzdur.

Peki sizce kayınvalidem? Beni hergün arar, oraya ne zaman gitsem hep güleryüzle karşılar ama yine de her insanın yalnız kalmaya ihtiyacı var, ben onların a'dan z'ye aile yaşantılarında olsun başka şeylerde olsun herşeylerini bilirim. Sizce bu durum onları rahatsız ediyor mudur dersiniz? Yani kadının bana gelme diyecek hali yok ya da ben oraya gittiğimde surat asacak hali yok, zaten bi tanısanız melek gibi biri o yüzden benim sürekli oraya gitmemden rahatsız olup olmadığını hiçbi şekilde tavırlarından anlayamıyorum. Kısacası ne yapmam gerektiğini şaşırdım acaba bi süre hiç gitmesem mi? Onları bunaltmak istemiyorum...

Son düzenleme:
ben kimsenin senden rahatsız olduğunu ya da olacağını sanmıyorum. sonuçta nişanlısınız ve bence seni yabancı olarak görmüyorlardır artık o evde. şimdiye kadar nasılsan öyle devam et bence..

ben kimsenin senden rahatsız olduğunu ya da olacağını sanmıyorum. sonuçta nişanlısınız ve bence seni yabancı olarak görmüyorlardır artık o evde. şimdiye kadar nasılsan öyle devam et bence..

Son zamanlarda üst üste hergün hergün gittiğim için kendimi kötü hissettim sanırım... Belki de haklısın büyütülecek bişey yoktur ama yine de ne bileyim işte korkuyorum bi sorun çıkmasından... Çok stres yaptım... :14:

Bence kayınvaliden bundan rahatsızlık duyacak bi insana benzemiyor. Nişanlın da artık gitmene alışmış olmalıki eski heyecanını yitirmiş ama bu sorun değil aranızdaki ilişki tabi zamanla heyecandan çok alışkanlığa dönüşcek. Gene de ben senin için söylüyorum kendini ona çok bağlamamaya çalış. Başka uğraşların işin olsun. Yoksa yaptığı her hareketi çok takarsın. Kendin üzülürsün.

Bence kayınvaliden bundan rahatsızlık duyacak bi insana benzemiyor. Nişanlın da artık gitmene alışmış olmalıki eski heyecanını yitirmiş ama bu sorun değil aranızdaki ilişki tabi zamanla heyecandan çok alışkanlığa dönüşcek. Gene de ben senin için söylüyorum kendini ona çok bağlamamaya çalış. Başka uğraşların işin olsun. Yoksa yaptığı her hareketi çok takarsın. Kendin üzülürsün.

Şuan hiçbir işle meşgul olmadığım için ona o kadar bağlandım ki, sürekli evdeyim ve sürekli sıkılıyorum. Sıkıldıkça onu arıyorum, sıkıldıkça mesaj atıyorum, sıkıldığım için o işten gelir gelmez saat kaç olursa olsun onu görmeye gidiyorum. Artık ister istemez bi çekingenlik geldi üstüme...

Şuan hiçbir işle meşgul olmadığım için ona o kadar bağlandım ki, sürekli evdeyim ve sürekli sıkılıyorum. Sıkıldıkça onu arıyorum, sıkıldıkça mesaj atıyorum, sıkıldığım için o işten gelir gelmez saat kaç olursa olsun onu görmeye gidiyorum. Artık ister istemez bi çekingenlik geldi üstüme...

O hali biliyorum. Çok uyuşuk oluyo insan ve hiçbişe yapasın da gelmiyo. O halinden resmen memnun oluyosun ama gerçekten silkelenmeye ihtiyacın var. Düğünün ne zaman bilmiyırum. Yakınlardaysa eğer düğünün ardından kendini ya bi kursa at ya da iş bul çalış derim. Bide arkadaşım yok demişsin yaşıtın olmasına gerek yok annenin bi arkadaşı komşusu vs gibi insanlarla da görüşmeye başlayabilirsin.

O hali biliyorum. Çok uyuşuk oluyo insan ve hiçbişe yapasın da gelmiyo. O halinden resmen memnun oluyosun ama gerçekten silkelenmeye ihtiyacın var. Düğünün ne zaman bilmiyırum. Yakınlardaysa eğer düğünün ardından kendini ya bi kursa at ya da iş bul çalış derim. Bide arkadaşım yok demişsin yaşıtın olmasına gerek yok annenin bi arkadaşı komşusu vs gibi insanlarla da görüşmeye başlayabilirsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim missa, söylediklerini uygulayacağım..

Ben cok yanlis diye düsünüyorum
her insanin isten geldikten sonra dinlenmeye, biraz yanliz kalmaya ihtiyaci olabilir.
hergün hergün görüsmen dogru degil
ayrica her saniye sIkildica mesaj atman, sIkildikca aramanda iyi degil diye düsünüyorum.
Suan disini sIkiyor ama birgün patliyabilir, benden söylemesi :S
Sonucta sende calissan, senide dakka basi arasa etse sende bigünden sonra rahatsiz olursun,

ayrica kayinvalidene gelince, tamam cok iyi bir insan, sana rahatsiz oldugunu belli etmiyor ama
emin ol rahatsiz oluyordur, cünkü her insanin evde isi olur gücü olur, müsait olmadigi zamanlar olur

bence yaptigin dogru degil biraz kendini geri cekmelisin
simdi demiyorum sana 1 hafta gitme, sonra yine hergün git diye
haftada 1-2 kere gitsen yeterde artar bile
kendine baska isler bul, yemek yapmayi ögren vs nebileyim gez toz :) ama nisanlin olmadan
hem daha iyi olur inan bana

Ben cok yanlis diye düsünüyorum
her insanin isten geldikten sonra dinlenmeye, biraz yanliz kalmaya ihtiyaci olabilir.
hergün hergün görüsmen dogru degil
ayrica her saniye sIkildica mesaj atman, sIkildikca aramanda iyi degil diye düsünüyorum.
Suan disini sIkiyor ama birgün patliyabilir, benden söylemesi :S
Sonucta sende calissan, senide dakka basi arasa etse sende bigünden sonra rahatsiz olursun,

ayrica kayinvalidene gelince, tamam cok iyi bir insan, sana rahatsiz oldugunu belli etmiyor ama
emin ol rahatsiz oluyordur, cünkü her insanin evde isi olur gücü olur, müsait olmadigi zamanlar olur

bence yaptigin dogru degil biraz kendini geri cekmelisin
simdi demiyorum sana 1 hafta gitme, sonra yine hergün git diye
haftada 1-2 kere gitsen yeterde artar bile
kendine baska isler bul, yemek yapmayi ögren vs nebileyim gez toz :) ama nisanlin olmadan
hem daha iyi olur inan bana

Çok ama çok teşekkür ederim....

sıkılma konusunda bir yorum yapamıycam ama kendini nişanlına adayıp hayatının tek odak noktası o olması hiç iyi birşey değil senin açından, yeri geldiğinde nişanlınsız da bir hayatının olabileceğini beynine yerleştirmelisin, geleceğin ne getirceğini bilemeyiz İnşallah olmaz fakat olası bir ayrılıkta bu süreyi atlatman daha zor olacaktır,şimdi olmasa da ileride birbirinizden kısa süreli de olsa bunaldığınız anlar olabilir. o yüzden herkesin kendine ara sıra zaman ayırması gerektiğini düşünüyorum. birde hergün giditorum demişsin ya şimdi iyi hoş da evlendikten sonra da hergün ikigündebir gitmeye devam edebilecekmisin, edemezsen kv nin hoşuna gitmeyebilir , o yüzden alıştırmamak en güzeli bence.

Back
X