ben kimsenin senden rahatsız olduğunu ya da olacağını sanmıyorum. sonuçta nişanlısınız ve bence seni yabancı olarak görmüyorlardır artık o evde. şimdiye kadar nasılsan öyle devam et bence..
Bence kayınvaliden bundan rahatsızlık duyacak bi insana benzemiyor. Nişanlın da artık gitmene alışmış olmalıki eski heyecanını yitirmiş ama bu sorun değil aranızdaki ilişki tabi zamanla heyecandan çok alışkanlığa dönüşcek. Gene de ben senin için söylüyorum kendini ona çok bağlamamaya çalış. Başka uğraşların işin olsun. Yoksa yaptığı her hareketi çok takarsın. Kendin üzülürsün.
Şuan hiçbir işle meşgul olmadığım için ona o kadar bağlandım ki, sürekli evdeyim ve sürekli sıkılıyorum. Sıkıldıkça onu arıyorum, sıkıldıkça mesaj atıyorum, sıkıldığım için o işten gelir gelmez saat kaç olursa olsun onu görmeye gidiyorum. Artık ister istemez bi çekingenlik geldi üstüme...
O hali biliyorum. Çok uyuşuk oluyo insan ve hiçbişe yapasın da gelmiyo. O halinden resmen memnun oluyosun ama gerçekten silkelenmeye ihtiyacın var. Düğünün ne zaman bilmiyırum. Yakınlardaysa eğer düğünün ardından kendini ya bi kursa at ya da iş bul çalış derim. Bide arkadaşım yok demişsin yaşıtın olmasına gerek yok annenin bi arkadaşı komşusu vs gibi insanlarla da görüşmeye başlayabilirsin.
Ben cok yanlis diye düsünüyorum
her insanin isten geldikten sonra dinlenmeye, biraz yanliz kalmaya ihtiyaci olabilir.
hergün hergün görüsmen dogru degil
ayrica her saniye sIkildica mesaj atman, sIkildikca aramanda iyi degil diye düsünüyorum.
Suan disini sIkiyor ama birgün patliyabilir, benden söylemesi :S
Sonucta sende calissan, senide dakka basi arasa etse sende bigünden sonra rahatsiz olursun,
ayrica kayinvalidene gelince, tamam cok iyi bir insan, sana rahatsiz oldugunu belli etmiyor ama
emin ol rahatsiz oluyordur, cünkü her insanin evde isi olur gücü olur, müsait olmadigi zamanlar olur
bence yaptigin dogru degil biraz kendini geri cekmelisin
simdi demiyorum sana 1 hafta gitme, sonra yine hergün git diye
haftada 1-2 kere gitsen yeterde artar bile
kendine baska isler bul, yemek yapmayi ögren vs nebileyim gez toz :) ama nisanlin olmadan
hem daha iyi olur inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?