kimsenin hassasiyetine karismak haddime degil ancak size iyi niyetle su tavsiyede bulunmadan duramayacagim: ibadetler ve inanc kul ile allah arasindadir. Sizin ibadetinize saygili ise yeterlidir. Onun da namaz kilmasini beklemek sizin sorununuz degilidir. Kilarsa da kendiyle yaratici arasinda kilmazsa da. Ha yok ben buna cok onem veriyorum, illa ibadetleri tam adam istiyorum diyorsanız da emin olun bulursunuz. Kimse dort dortluk değildir, onlarin da baska kusurlari vardir. Oyleyse siz kendi onceliginizi belirlemelisiniz. Ama nolur kimseyi degistirme fikriyle yola cikmayin. Hem size hem ona yazik olur. Esim benim inancima ben onunkine saygiliyiz, bir gun olsun bu konuda sorun yasamadik. Ama ikimizde herseyi kabullendik. Kimse kimseyi degistirmeye ugrasmadi. Biz birbirimizi temel ahlaki ilkelerde ortaklasarak begendik, sevdik. Esimin karakteri, durustlugu, sevgisi onemliydi benim icin. Neye inandigi kendi problemi, bana ne kari ne zarari var. Soyle dusunun biriyle evleniyorsunuz ve sizden inancinizin tersi yönünde davranmanizi istiyor, sizi surekli daha farkli giyinmek, davranmak konusunda uyariyor. Nasil hissederdiniz? Lütfen siz de bir baskasina bunu yapmayin.