- Konu Sahibi delimaviii
Bu adam seni çok yoracak bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle ben de en çok orada tap noktayı gördüm.Çünkü vazgeçtim almıyorum demesi sinirinin arkasına sığınmış gibi gösterip durumdan sıyrılma cümlesi.Sıkıntı bence de hayırlısı herkes için..Ben alcaktım diyip almadığınızı öğrendiğinde almıyorum vazgeçtim demesi varya... yani daha önceki vaat verip almamalarından bile beter. Sizinki kuruntu diil yalnız onu da düzeltmiş olalım.
Size katılamıyorum maalesef.sizin eşiniz zamanında olması gerektiği kadarını zaten yapmış,bugün hangi evli çifte sorsanız ortalama olarak çoğunun eşi artık o sevgililikteki kadar çiçek hediye almıyor.Ama sonuç olarak oturmuş bir ilişki artık o.Fakat buradaki durum çok başka benceKendimden örnek vereyim eşimle sevgili iken, nisanliyken ve evligimizin ilk bir yılında inanılmaz jestleri vardı hediyeler çiçekler oo neler neler.simdi ise özel gunler ve çok çok özel durumlar olmadıkça malesef almaz oldu.belki gerçekten durumu yoktur. Ya da senin nisanlinda tam tersini yapar insanlar değişir canım karsilikli tutumlarimiz birbirimizin davranışlarını etkiler.gercekten nisanlinizla birbirinizi sevip sayiyorsaniz,sadece Zamana ihtiyaciniz var.
Haklisiniz. Cidden haklisiniz.Merhaba arkadaşlar yeni nişanlandım sayılır güzel giden br ilişkimiz var aileler arası ilişki de normal.
nasıl anlatsam bilmiyorum ama beni kıran üzün durumlar var nişanlım cimri bir insan değil ben de öyle hediye alayım heap ödeyim gezeyim tozayım çok severim tabii hayat hep güllük gülüstanlık değil.
sevgili olduğumuz süre içinde nişanlım sadece bir kere bana hediye aldı nişandan sonrada hiç bir şey almadı. Hediye derken yanlış anlaşılmasın maddi değerli şeyler değil asla beklentim.
ben çalışan bir kadının evimiz için kendi üzerime düşen herşeyi nerdeyse aldım ama o işlerin bu ara sıkıntılı olduğunu söyleyip şu ana kadar hiçbir şey almadı beyaz eşya vs beğendiğimiz halde hala beklmede tamam bekleyelim ama neden heveslendirip hevesimi kırıyor anlamadım.
nişandan önce bir sürü attı tuttu yok senin hesabına para atıcam evimiz için tok sana özel bi hediye yaptırıcam yok telefonunu değiştiricem ya madem yapmıcan neden konuşuyosun en çok buna sinir oluyorum.
en son sinirlendiğim nokta da beğendiğim bişey vardı kendim için 4-5 bin tl civarında bu indirimde fiyatı biraz düşmüştü almadım ama aldım dedim bir sürü laf söyledi niye almışım vs. Sonra da ben alıcaktım sana dedi. Tabii ben almadığımı söylediğimde vazgeçtim almıyorum diyo. o kadar sinir oldumki anlatamam. Zaten bütün paramı eve harcamışım öyle bişey alacak durumum yok ama değmezmiş.
Ne nişanda ne de daha öncesi hiç kaprisim abartı isteğim olmadı. Bu durum beni çok yıpratıyor.
not. İmla dil bilgisi hataları için çok üzgünüm kendimi toparlayamadım yazarken