• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla Kuzeni

ya arkadaşlar ve konu sahibi arkadaşım
öyle bi yazmışsın ki ben şu manayı çıkardım
aslında büyüyü nişanlıma ben yaptırdım bana daha çok aşık olsun diye
ama büyücünün salaklığından büyü kuzenime tuttu ve nişanlım büyü dolayısıyla kuzeniyle kırıştırıyor

senin yazından ben böyle bi anlam çıkardım hani demişsin ya büyücü eline yüzüne bulaştırdı diye

yazıyı okur okumaz ilk aklıma gelen aralarında bişey olabileceği, seni üzmek istemem ama gazetelerde neler okuyoruz,

katılıyorum sana ve açık açık konuşmalısın hiç mantıklı değil benimde kuzenlerimle aram harikadır ama hiç böyle konuşmayız hacı kanka vs ne bileyim öpmek falan ne alaka

büyüyü tam tutturamamış mı hahahahahaha

hayatımda hiç bu kadar komik bir cümle duymamıştım .

demek ki büyünün bir kısmı tutunca böyle oluyor

Eki Görüntüle 317242

büyü değil hünkar beğendi yapıyor sanki :D

kıvamı tutturamamış

sen bu işlerden anlıyorsun galiba ,avatardan belli zateniçerinin dışarı vurumu psiko bir durum var sende vah vah :50:

bak arkadaşım senin tavırlarına istinaden yazdım ben orayı.ben burayı şu amaçla kullanıyorumbenimde çok kötü günlerim oldu.buradaki arkadaşlar bana çok destek verdi.onların derdi olduğundada tabiki bende yazıcam.insan durumun içindeyken çok sağlıklı düşünemiyor dışardan bakan insanlar daha mantıklı düşünebiliyor.bizde o açıdan sana yazdık ettik hiçbirimiz meraklı değiliz yoksa senin yada elalemin özel hayatına.pembe dizi oynatmıyorum demişsin iyi sen zaten duruma alıştığını yazmışsın biz o insanlara o kadar snirlendik demek ki sende bunlara göz yumabilip sevgilini savunuyosan ve bundan sonraki hayatına böyle devam etmek istiyosan bize zerre kadar zarar gelmez yani şu başlığın altında senin için uğraş vermiştik.bir mesajında da durumu kabullendim alıştım demişsin eyvallah başlığı kapattırabilirsin bence çünkü çözümlenmiş.ve böylece ben ve benim gibiler senin için kafa yormaz dğer arkadaşların dertlerini dinleriz.hade selametle sana mutluluklar.hoşçakal...

Ben fikir almak istedim objektif ,siz şunu yap bunu yap dediniz farklı bir tavır alınca resmen yargılıyorsunuz ,dalga geçiyorsunuz ,eğleniyorsunuz resmen ..

Ne kadar hakimiyet meraklısıymışısınız allah etrafınızdakilere yardım etsin ,ben bunu dedim doğru bu hayatta sadece siyah beyaz yok griler ara renklerde var farkındamısınız .

Çok komiksiniz sadece gülüyorum ...

Herşeyden anlayan bir durumunuz ,herşeye verecek bir cevabınız var sanki biri baş büyücü diğeri baş psikolog ,diğeri sanki nişanlımla yazmış mesajları bu hırsınız neden atmadım yüzüğümü bekliyorum telefonlarını bile açmıyorum cevap vermiyorum bekliyorum sabır diye bişey var herşeyi çözer.

Ben sadece fikir istedim siz olsanız ne yapardınız dedim ,söyleyin ben yapıcam demedim .

Eğer zor durumda değilseniz ve başkalarının fikirlerine ihtiyacınız yoksa buraya gelip bunca insana o kadar kelime döktüremezsiniz!!
Ne kadar ayıp yaptığınız farkında mısınız?
Ben kendi bildiğimi okuyacağım ama siz napardınız? Böyle bir şey olamaz, mümkün değil.
Biz sizin yönlendirebileceğiniz insanlar değiliz.
Zorunuza gidiyorsa yazılanlar sormayacaksınız!!
Ayrıca soru sormak için bir derdim var' a açılmıyor konular.
Gidin geyik bölümüne!

Bu ara da kk da büyüdür bilmem nedir konuları açmak yasak!
Bence büyü nişanlınızda değil sizin çağ dışı kalmış beyninizde.
Bu kadar kolay kabullenmenin sebebi de o kişiye duyulan zorunluluktur.
Eminim ki sizi arayıp hayır diyecek sizde ah evet doğru diyip yolunuza devam edeceksiniz.
Ve pişkin pişkin suçu evli kuzene yıkacaksınız.
Ne insanların sinirlerini bozun, ne de siz uğraşın.
Konunun kapanmasını isteyin lütfen.
İlk başta sizi korumuştum birde.
Yazık, birgün sizde bir kuzen bulur öptürüverirsiniz.
Sonra kocanıza dersiniz bana büyü yaptılar şekerim...
Töbe töbe ne insanlar var.
Sizin taşıdığınız beyni kuşlara taksak uçamazlar...

sen bu işlerden anlıyorsun galiba ,avatardan belli zateniçerinin dışarı vurumu psiko bir durum var sende vah vah :50:

hiç anlamam bu işlerden , çünkü ben büyü diye bir şeye inanmıyorum.

bence sen kendi durumuna vahlan

kafayı falcılara büyücülere takmış , onlardan medet uman bir insanın bu devirde hala yaşıyor olması utanç verici.

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç anlamam bu işlerden , çünkü ben büyü diye bir şeye inanmıyorum.

bence sen kendi durumuna vahlan

kafayı falcılara büyücülere takmış , onlardan medet uman bir insanın bu devirde hala yaşıyor olması utanç verici.
hayatında hıc black metal album kapagı gormemıs garıbım

tum hayatı arabesk baksana

teşekkürler sevgi meleği.arkadaşım benim yerimede cevap vermişsin.başlık sahibi arkadaş bu benim son mesajım.madem bu kadar rahatsın sende onlar kadar geniş ve rahatsın demek ki.öpmüş yumuşak yerlerinden yok falcı büyücü öff nedir bu ya...ben kendi adıma utandım böyle bir myhabbete cvp vererek zamn harcadığım için.

Son düzenleme:
teşekkürler sevgi meleği.arkadaşım benim yerimede cevap vermişsin.başlık sahibi arkadaş bu benim son mesajım.madem bu kadar rahatsın sende onlar kadar geniş ve rahatsın demek ki.öpmüş yumuşak yerlerinden yok falcı büyücü öff nedir bu ya...ben kendi adıma utandım böyle bir myhabbete cvp vererek zamn harcadığım için.

Bende aynı şekilde ilk baştan yazık kız şokta diyordum ama artık inanmıyorum.
Karşı tarafı dinlemek lazım bir de.
Büyü ve falla konu sahibi çok yakından alakalı çünkü...

Hemen örneklendiriyorum

-nişanlı kadının nişanlı erkeği ; Nişanlıcığım bana büyü yaptı kuzenim, beyle ikide bir yumuşak yerlerini öpesim geliyor kadının bana neler oluyor bilemiyorum !

-Nişanlı erkeğin nişanlı gadını ; Nişanlıcığım ben seni sarıp sarmalarım kıyamam, yedirmem seni ona hem o kadın sana büyü yapmış beni sert onu yumuşak bulman bu sebebten, sen çok iyi birisin nişanlıcığım eminim sana büyü yapılmasa idi sen insan üstü cuzi iradenle asla o kadını yumuşak bulmayıp beni vernele yatırılmış çamaşır kadar yumuşah bulacaadın.

-Kuzen ; tühh laa büyüyü tam tutturamamışım, herif gaydı gitti elimizden..

-kuzenin goncası ; Bizim garıya da büyü yapmışlar leeeyn !

Ve bu ilişkide tek masum olan şey var o da bu olayların bizzat şahidi olan FACEBOOK ! :9:

çok güldüm yaaaa :1: :1: :1: :1:

ama şöyle birşeyde var
belki kuzen adamı tamamen almak istememiştir, sadece yumuşak yerlerini öptürmek için kullanmak istemiştir, bi cinsel obje gibi olamazmı? :1:

bence şu anda ayıp ediyorsun...
burda herkes sana yardımcı olmaya çalıştı, ama sen küsüyorsun

arkadaşın dediği doğru, yemek mi bu ki tuttursun veya tutturmasın

Ohooo konu sahibesi kendini falcıların konusuna kilitledi hanımlar, bu konudan ekmek çıkmaz daha ben size diyim :)

Ben bir de benim herife yaptırayım bu büyüden..zira tek korkum yumuşakçalarada (sümüklü böcük türünden heyvanat alemi ) aynı muameleyi gösterebilme ihtimali..Ya ters teperde tam tutturamazsa ? düşünsenize yolda giderken önümüze çıkan yumuşak bir hayvanın karşı konulamaz yerlerine saldırıp kaldığını ! ben elaleme ne derim :) hatta evladıma ne derim..

Son düzenleme:
Ohooo konu sahibesi kendini falcıların konusuna kilitledi hanımlar, bu konudan ekmek çıkmaz daha ben size diyim :)

Ben bir de benim herife yaptırayım bu büyüden..zira tek korkum yumuşakçalarada (sümüklü böcük türünden heyvanat alemi ) aynı muameleyi gösterebilme ihtimali..Ya ters teperde tam tutturamazsa ? düşünsenize yolda giderken önümüze çıkan yumuşak bir hayvanın karşı konulamaz yerlerine saldırıp kaldığını ! ben elaleme ne derim :) hatta evladıma ne derim..

bi yumurta kırarsın tam kıvamında olur canem :27:

Back
X