• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla napicammmmmmm yardimmmm

Benim dediklerimi yap dunnyanin en mutlu cifti oluruz diyr sadece onun desiklwrini yapmami istyr
Yani seni kuklasi yapmaya calisiyor.Sakin sakin bu isin sonu mutsuzluk adam makulseyler istese amenna yap tabi ama yapyiklari hic yenilir yutulurseyler degil boyle mutlulukta olmaz ....

Şimdi ayrılmazsan ilerde daha çok kırılıp üzülürsün. Şimdi iki üç ay üzülmek, ilerde yıllarca azap çekmekten daha iyidir. Düşün evlisin, sana nişanlıyken çatal fırlatmak isteyen adam o sıralarda kim bilir neler yapar sana. Mantıklı düşün!!!!!!

Halbuki onu demesi cok agrima gitti eltim yanunda kalk diyorum bak kalk firlatirim su catalli Bak firlatirim dedi

Merhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da

Bitirmezsende omur boyu yasayacaklarini unutamayacaksin kaç kurtar kendini daha şimdiden boyleyse çok kotu bir dahaki konunuda ben ne yaptım çok pismanim diye acarsin ama çok geç olur önüne daha ne kismetler çıkarda niye bunu cekmisim diye çok kizarsin kendine hemen bitir

Yani seni kuklasi yapmaya calisiyor.Sakin sakin bu isin sonu mutsuzluk adam makulseyler istese amenna yap tabi ama yapyiklari hic yenilir yutulurseyler degil boyle mutlulukta olmaz ....

Bir de ben annesiyle oturmayi kabul ettigim halde sanki ben annesini istemiyrum saniyr bu yuxden sirf birkere gel al yuzugu ddi

Canim sanslisin ki yuzunu simdiden gostrrmis ya simdi oynasydi evlendikten sonra ciksrsaydi maskesini ozaman dahada zor olurdu kendine yazik etme anaciginada laf soylettirme .
Bir de ben annesiyle oturmayi kabul ettigim halde sanki ben annesini istemiyrum saniyr bu yuxden sirf birkere gel al yuzugu ddi
n

Koca bulursun ama aile bulamassın nişanlıyken bunları yapanı evlenince düşünemedim ben olsam bi dakka durmam ayrılırım

Merhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da

Aklını peynir ekmekle yemediysen ne bekliyorsun?

bikere ikidebir ayrılalım diyen adamdan sana koca olmaz al yüzüğünü git nedemek ortada bir şeref hasiyet sözkonusu o şerefini hiçe sayıp herdefasında yüzüğünü al git ve herkesin içinde güya ona göre erkeklik taslayarak çatalı fırlatırım diyen adam yarın birgün bu eziklik psikolojisiyle seni dövmeyede kalkar büyük bir saygısızlık ne olursa olsun ayrılmalısın sebebini sorarsa sana karşı yaptığı hareketler ve konuşmalarını söylersin asla ikna olup yüzüne bakma saygının olmadığı yerde sevgide biter bide en nefret edici olan şey ailene dil uzatması bunu diyen yarın birgün küfürde eder kaldıramazsın çok üzülürsün aklını başına al ayrıl o adamdan erkek kimliğini henüz üzerine oturtamamış çünkü

Ohooo sen ipleri vermişsin eline, adam canı nereye isterse oraya sürüyor seni at gibi! Sen sırf evlenmek için nasıl bir psikoloji içine girdin ki bu karaktersiz herife yalvarıp ayrılmayalım diyebiliyorsun? Sen bu dünyada kendi değerini bilmezsen, değer verme işini başkalarına bırakırsan çatal da fırlatırlar tabakta. Cidden aklını başına al. Bir daha hiç bir biçimde görüşme bu kendini nimet sanan dengesiz ve karaktersizle. Zaten bu kadar kötü,kaba,saygısız davranan bir erkeğe nasıl sevgi duyabilirsin nasıl hala birlikte olmak isteyebilirsin bunu da anlayamadım.

Senin anan yok mu, baban yok mu, ablan yok mu akıl verecek, niye kimse sesini çıkartmıyor, sen sahipsiz misin, öyle mi sanıyor o sünepe! Sende mi deniyor gücünü, egosunu!

Sen onun gibi binlercesini bulursun hiç merak etme, mesela bunun gibi olanını değil adam olanını bulabilmekte. Eh sende biraz aklını başına alacaksın seçmesini bileceksin.

KK olarak genel karar, kaçman yönünde.O çocuğa burdan kız, mız yok. Ta okaaaa!

Ohooo sen ipleri vermişsin eline, adam canı nereye isterse oraya sürüyor seni at gibi! Sen sırf evlenmek için nasıl bir psikoloji içine girdin ki bu karaktersiz herife yalvarıp ayrılmayalım diyebiliyorsun? Sen bu dünyada kendi değerini bilmezsen, değer verme işini başkalarına bırakırsan çatal da fırlatırlar tabakta. Cidden aklını başına al. Bir daha hiç bir biçimde görüşme bu kendini nimet sanan dengesiz ve karaktersizle. Zaten bu kadar kötü,kaba,saygısız davranan bir erkeğe nasıl sevgi duyabilirsin nasıl hala birlikte olmak isteyebilirsin bunu da anlayamadım.

Senin anan yok mu, baban yok mu, ablan yok mu akıl verecek, niye kimse sesini çıkartmıyor, sen sahipsiz misin, öyle mi sanıyor o sünepe! Sende mi deniyor gücünü, egosunu!

Sen onun gibi binlercesini bulursun hiç merak etme, mesela bunun gibi olanını değil adam olanını bulabilmekte. Eh sende biraz aklını başına alacaksın seçmesini bileceksin.

KK olarak genel karar, kaçman yönünde.O çocuğa burdan kız, mız yok. Ta okaaaa!

Canim.benim aileme anlatamiyrum ki anlatsam birdakka izin vermezler

Aldatan o.
Yuzugunu at diyen yine o.
Seni eltinin yaninda kucuk dusuren yine o.
Ve af dileyen yine sensin.
Bi iste bi terslik yokmu?

nikinde yazana binayen, senin fikrin değil aklın firarda bence.
Kaynanayla oturmak başlıca boşanma ve mutsuzluk sebebiyken,birde üstüne aldatılma ve hakaret var.Evlenirsen çok dayağını yersin,garanti.
Hala ne yapacağım diyorsun,Allahım ayrılacaksın tabii ki.Geleceğin çok iç karartıcı gözüküyor.

O olaydan sonra aldatmadi yani yakalamadum da guvenszlik var ama iste uzuyrda beni haklisiniz

Ama evlenirsen aldatacak yani,bunu biliyorsun değil mi!?
Konu açıpta birde savunuyorsun,o olaydan sonra birdaha yapmamış,bence sen yakalayamamışındır henüz ya da öteki kız bunun manyak olduğunu anlamıştır,o bırakmıştır seninkini

Back
X