- Konu Sahibi fikrim firarda
Geçen her gün ziyan. Daha neyi bekliyorsunuz ki ayrılmak için. Daha ne yapabilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana soracak olursan başımdan hiç böyle birşey geçmedi fakat 4 yıllık bir ilişkim olmuştu bana sesini yükseltmesine dahi izin vermezdim .Yükselttiği an onun anasından emdiği sütü burnundan getirir sürüm sürüm süründürürdüm. 4.yılda görecektiniz kendisi süt dökmüş bir kedi gibi oldu ama ben daha fazla yapamadım. Ki sen evlenmeyi düşünüyorsun bu adamla bence katlanılası değil. Ben bu tür durumlarda kalbimi değil aklımı dinlerim. Kalp dursa da beyin yaşamaya devam edebilir fakat beyin durdu mu vücudun her bir zerresi çalışmayı bırakır. Beyin önemli bence.Canim sana soraeim nisanlilik boyle midir her erkek boyle midir
Ya şunu merak ediyorum mesela terbiyesiz küfür eden bi adam dayak filan da var. Bu adamın ileride birini mutlu etmesi hiç mümkün değil di mi ? Zamanla değişme filan gibi şeyler olur mu ?Adamlarin yaptigi igrenclige, her b.ka katlanarak cennete falan mi gideceginizi zannediyorsunuz anlamadimki.
Çöpte mi buldu anneniz sizi? Evlenmezsen ac, acikta mi kalacaksiniz?
Nedir yani ne?
Bu kadar bagimli olmayi gerektirecek sebep ne? Hakaret,küfür, terbiyesizlik ne ararsan var..
Evlenince sana yasatacaklarini biz burdan görüyorken, senin gozlerin aklin nerde?
Ruyasinda ak sakalli dede görüp hidayete ermesi lazim :)Ya şunu merak ediyorum mesela terbiyesiz küfür eden bi adam dayak filan da var. Bu adamın ileride birini mutlu etmesi hiç mümkün değil di mi ? Zamanla değişme filan gibi şeyler olur mu ?
Konu Sahibi ben değilim :)) fikriniz merak ettim yorumlarınızı çoğu zaman çok beğeniyorum. Yarın musait olduğum bir vakitte bi soru daha sormak istiyorum =))Ruyasinda ak sakalli dede görüp hidayete ermesi lazim :)
Eski esim psikolojik rahatsızlıklari olan biriy(mis)
Miş diyorum cunku ben de evlendikten sonra ogrendim. Ailesi herkesten saklamis onca sene evin icinde terör estirdigini. Cevresi de onu mukemmel bir kisisel gelisim uzmani olarak biliyordu. Dışarıda kimseye yapamadigini evde kardesine ve annesine yapiyormus. Tabi sonra da bana yaptı.
Ben kendini mekemmel derecede kamufle eden biriyle evlendim ve bosandim.
Ama burda ve bir cok konuda kendini kamufle etme ihtiyaci hissetmeyen adamlarin neler yaptığı halde terk edilmediklerini gorunce cildiriyorum.
Ne guzel Allah size sonradan olacaklari acikacik gosteriyor. Daha ne istiyorsunuz?
Biliyorum ben de size yazdim zaten :))Konu Sahibi ben değilim :)) fikriniz merak ettim yorumlarınızı çoğu zaman çok beğeniyorum. Yarın musait olduğum bir vakitte bi soru daha sormak istiyorum =))
nişanlınla ne mi yapacaksın güzel bir yol vereceksin s.tr git diceksin akşam akşam sinirim bozuldu ! şöyle erkeklerin bir yerini kaldırmayın yahu . Sen ona 'giden yolunu kalan yerini bilir' de ben kalıyorum sen gidiyorsun de yolunu ver gitsin . Eminim çok güzelsindir daha iyilerine layıksın her kadın gibi . Dünyaya bir daha gelmicez o yüzden sakın böyle bir hata yapma evlenme onunla.
adamin senin gözünün önünde baskasiyla asna fisne yapmadigi kalmis... onu da yapsa, affedecek bir neden bulacaksin!!!
kizim aklini basina topla, silkelen kendine gel... adam sadece sana hakaret etmiyor, kisiligine, gururuna, sahsiyetine, varligina vs.... + ailene hakaret ediyor...
sana hiçbir sekilde saygi duymuyor, hiçbir düsünceni desteklemiyor... sen 'a' dedikçe, o 'b' diyor... sende bunu göre göre nisanlim demeye devam ediyorsun..
dünyada tek erkek o degil (ben kendime inanamiyorum, bunu diyen ben miyim??)
at nisani, böylesi insanlara selam sabah vermekte saçma... yol ver en kisa sürede buna...
Sepetle gitsinMerhaba arkadaslar sizden bir de ben fikir isteyeyim. Ben akilsiz kaldim. Sorun su. Ben nisanlimla bir bucuk yillik sevgilik ardindan nisanlandim. Aslinda sevgiliklte ben daha ikk aylarimizda onun iki bayanla mesajini yakaladim biri resmini gondermis kalp yapmis biru de tanisma amaxli neyse af ettim Hersey cok guzel derken bizim sorunlar bas gosterdi. Soyle ki ben annesiyle oturacagim kabul etmistim. Benim ki son donemlerde anne diye tutturdu saygisizligimda olmadigi halde anneme gitmiyrsjn ben git ddigimde gideceksin falan... Sonra beninki benim ailemi istemedigini bazi ters davranislarindan his ediyrum. Birde isinsu boyutu var kizdiginda al yuzugunu git diyor ben ise yalvariyorum bitmesin diye barisyrz. Hakarette ediyor salak.. Gerizekali gibi.. Alti aydir nisanliyiz neredeyse hep tartisma.. Sonra beni asil uzen olsy bana eltimin yaninda su catali firlatirim dedi eltim guldu ben bozuldum insan kiyar mi boyle baskasi yaninda diyw. Sonra anneme cahil bile dedi senin annen bilgili duruyr ama cahil dedi. Sonra ben dugunu hafta sonu istedim o hafta ici iki milyar fark oynuyr hafta ici olacak dedi ben direttim basta hafta sonu diye o zaman zengin birini bul ayril kizim dedi onu da kabul ettim Yani anlatsam cok var bunun gibi napiyim ben bitse daha mi iyi akil verinn nolluurr. Biterse naill unutacagik diye korkuyrum da
Adam bas bas bağırıyor benimle evlenirsen mutsuz olacaksın diye sen de hala unutamam de kendini böyle perişan et. Hele bir de annesiyle oturmayi kabul etmissin baştan hata ile baslamissin.
Nesini unutamayacaksınız hakaretlerini mi?
Merak etmeyin en kötü ihtimalle böyle birini daha bulursunuz.
Sepetle gitsin
Erkek mi yok dunyada
Ne merakli bu genclik hemen evlenmeye kendini ezdirmeye