Merhaba arkadaslar. Biz nisanlimla 2 yil once tanisdik. Sonra o Rusyaya gitdi. Ordan konusyorduk skayp telefonla. Bir iki kez gelmisdi. Her sey cok iyiydi bana karsi cok yakindi cok seviyordu. Onun yanimda olmamasindan baska beni rahatsiz eden hic birsey yokdu. 2-3 ay oldu buraya geldi nisanlandik. Beni cok seviyor biliyorum ama onceki sevgiyi alamiyorum sanki. Bana hep biraz zaman ver hersey iyi olucak diyor. Haftada bir ancak goruse biliyoruz bazen 2 haftada bir. 3den 12ye kadar isde oluyor ve telefon kullanmaya izin vermiyorlar isinden dolayi. Biz ancak ise gedene kadar konusa biliyoruz oda hic yarim saat bitmiyo. Saat 1de evden cikiyo ama bire kadar goruselim falan diyebilir ama demiyo. Ancak haftada bir ne zaman evde olur onda bulusuyoruz. Bulusunca hersey cok iyi bana oyle bakiyoki hic bir sey konusmasa bile sevdiyini anliyorum. Ama bana yeterince zaman ayirmadigini dusunuyorum. Biz sevgili oldugumuzdan beri genellikle o beni arar mesaj atar bulusalim der. Simdi bende ona gel bulusalim demiyorum ondan bekliyorum. Alisik olmadigim icin sanki ben ona bulusalim desem o zorla gelicekmis gibi geliyor bana. O Rusyada olunca biz herseyden konusurduk saatlerce mesajlasirdik. Evlilik cocuga kadar gidiyordu sohbetimiz. Ama simdi oyle deyil. Buraya gelince onceleri mutsuzdu is bulamiyordu yeni duzene alisamiyordu. Onu anliyordum hic bir sey demiyordum ama simdi isde buldu sanki yine onceki gibi digiliz. Hem artik nisanlandik ama ben kendimi nisanli gibi hissedemiyorum. Napicagimi bilmiyorum. Ben nisanli zamanimi iyi gecirmek istiyorum ama onun hep isi var. Ne yapmam gerekir bilemiyorum