Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar... Benm 5 buçuk yıllık bi ilişkim var ve nişanlyz şu an da... Bizim ilişkmz çok güzel gerçekten çok güzel birbrmzi çok güzel tamamlıyoruz... biz bi ara düğün yapacaktk bazı sebeplerden erteledk gelnlğimi bile almştık.. nişanlm şu an güneydoğuda... Ve evliliğe şu an yanaşmıyor. ailemi pek aramıyor hallerini hatrlarını sormuyor babam biraz yadrgıyor.. ona nedenini sorduğumda işlerini bahane edyor.. gerçi bu aralar çok yoğun müfettiş gelmş... ama biraz değişiklkler var.. hayatında başka bi kız mı var beni aldatyor mu desem....??? günün çoğu hep telefonda konuşmakla geçiyor bütün gün ne yaptğnı biliyorum. bi de bana çok düşkün ne kadar tartşsakta bensz yapamaz. ama evllk mevzusu hiç açılmıyo... açtığımda pek net istedğm cevapları alamyorum bu defa tartşyoruz... Dün "eğer evlenmyceksek beni oyalama,insanlar soruyor düğün ne zmn olcak diyor"dediğimde geriliyor... "beni oayalama" dedim o zmn git evlen başkasyla dedi bana... ağlayarak telefonu kapattım sonra aradı istemeden söyledim dedi özür diledi.. ben sensz olamma dedi.. ama kalbm kırıldı... bundan sonra bitti herşey dedim.. bi daha arama beni dedim... dün gece çok üzgün olduğunu belrten bi SMS atmş hiç geri dönmedim. bugün hiç aramadı.... bende zaten aramm.. yarın arar kesin... aklı sıra benim sinirimn geçmesini bekliyo... sizce bu sorunlar neden kaynaklanıyo olablr.. ben napayım böyle biryle...
aranızda geçen sorun her neyse bilmiyorum ama aklı karışmış olmalı
ailene aldığı tavıra anlam veremedim ama evliliği neden istemiyor insanlar evlenmek için nişanlanırlar nihayetinde evliliğe adımdır nişan düğünü düşünmemesi korkutucu bence sen bu konu üzerinde dur seni gerçekten seviyorsa devam eder bu yolda ama sen de tavrını koy canım bensiz yapamıyorsan artık evliliği düşünmelisin yoksa olmam hayatında gibi yaptırımlar uygulamalısın
seni üzmek istemem ama seven insan adım atardı diye düşünüyorum..
al karşına konuş bi sıkıntısı varsa onu öğren ha "bişeyim yok" demeye devam ederse "madem sıkıntın yok beni germeye de hakkın yok" dersin..
bide nasıl olsa senin ondan ayrılamayacağını düşünüyorsa da bu konuda rahat davranıyor olabilir..