- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
Sigortasına başlasın sizin için değil kendisi için. Ne demek nikah olunca yaptırırım alem nişanlınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saçma baba niye malını devretsinki..Mal varlığını nisanlima verecek diye biliyorum çünkü büyük oğlu polis ikinci oglu nişanlım ve üçüncü oğlu da yeni liseyi bitirdi polis olan zaten kendini kurtarmış ona vermeye gerek yok diye düşündüm küçük kardeşi ise o kadar mal varlığını küçük çocuğa emanet edecektir diye düşünmüyorum ve nisanlima gelince altlarındaki araba nişanlım kayınpederin yanında destek olarak araba alındı ve babası yılbaşında yani ocak ayında emekli olacak diyordu böyle yani
Hanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim
Ben 21 yaşındayım nişanlım 25 yaşındaYa iste calismak dedigi 21 yasindaki nisanlisi babasinin yaninda takiliyordur.
Sağol canım teşekkürlerBence nikahı düğünle aynı gün yapın
Çok doğru yazmışsın sagol canım teşekkür ederimBöyle böyle yakın kendinizi....
Şimdi çalışmıyorsun, çalışmana nişanlın olacak adam izin vermediği gibi bir de çocuk gibi babama söylerim diyor...Babasının yanında çalışan kendi işi olmayan bir adam üstelik nişanlın, babasının mal varlığını çocuklarından birisine devretmesi ileride başınızı belaya sokar, bu düpedüz mal kaçırmaktır ve diğer kardeşler haklarını söke söke alırlar....
Nişanlının düğünü ertelemesi hakkında bile endişelerin var ve garantiye almak için erkenden nikah kıymak istiyorsun ...Kafanda hala soru işaretleri olan adamla....
Sana nikahtan sonra sigorta yapacağım diyor, buna bile inanmıyorsun ama erkenden evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi.....
Kız kardeşim olsaydın seni evi kitler bu adamla evlendirmezdim. Aklını başına topla, güvenmediğin bir adamla, üstelik senin çalışmana izin vermeyip seni, senin kişiliğini, senin tercihlerini yok sayan bu adamla evlenmek için ne bu acele...Hayat boyu ezilmek için mi?
çok saçma baba niye malını devretsinki..
Polis eşiyim ve abi için söylediğiniz düşüncenize çok sinir oldum. İster küçük olsun ister büyük tüm kardeşlerin baba malında eşit hakkı vardır aksini düşünen uygulayan mal kaçırmiş olur. Bilmem farkındamısınız ama Adalet diye bir kavram var . Durumum iyide olsa ne kendi babamın malindan olan hakkımı kardeşime veririm nede kayınpederimden kalan maldan vazgeçerim... Ki vazgeçmedimde zaten...
Niye sigortalari yok anlamadim sebep nedir?Hanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim
Bak bak eski konular da birbirinden enteresan(!)Hem nişanlılık çok güzelmiş neden evleniliyo ay ben eski konulara bir bakayım
nişanlının sağlık sigortasından yararlanmak için nikah yaptırmayı düşünüyorsun doğru mu anladım?şuan nasıl tedavi oluyorsun babanın üzerine mi?kıyılacak nikah düğün tarihini öne çekmez bence şuana kadar nasıl tedavi oluyorsan öyle olHanımlar nişanlımla nikah yaptırmayı düşünüyoruz ama şuan bile ellerimde ki bir durumdan dolayı ayda iki kere hastaneye gidip sürekli ilaç yazılıyor nisanlima sigortan yok aşkım nikah kıyıldığı zaman çok fazla ücret ödenir sigartani yaptırıp öyle nikah kıydıysak dedim nişanlım ise nikâhımız ne zaman kiyilirsa bir gun sonra hemen sigortami yaptırmaya gidecem dedi yaptırmaz diye düşünüyorum çünkü babası mal varlığını üstüne devrettiği zaman o zaman zaten sigortası yapılacak diye babası üstüne devredene kadar sigorta yapturmicam dedi ve nisanlimgil 3 erkek kardeş yani mal varlığını kesin nisanlima devredecek diye birşey de yok eğer olursa diğer kardeşleri hemen babasını caydırır diye düşünüyorum ben nasıl ikna edebilirim de biran önce sigortasını baslattirmaliyim