Nisanlımla sorunlar.

semakocoglu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
18
0
6
35
Ankara
Arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum gordum kı burada bazı nısanlı arkadaslarımı dınleyıp sorunlarına yardımcı oluyoruz oncelıkle rabbım hepınızden razı olsun benım dugunum bu sene agustosta ben yuksekokulda okuyorum 2 sınafa gectım yasım kucuk degıl 30 a yakınım bu sene dugunum olucak ama benım nısanlımla ve aılesıyle bır suru problemım var oncelıkle daha gecen hafta annesı ve kardesının doldurmasıyla bana telı acıp bır suru hakeret bırde (O ) dedı o kelımenın anlamını hepımız bılıyoruz ben kac gundur dusunuyorum nısanlım 32 yasında cahıl bır ınsan degıl guzel bır kurumda calısıyor bır yandan sevıyorum bır yandan aklıma soyledıklerı gelıyor canım cok sıkılıyor ama bunlar dan oncesı de var sızın dusuncelerınız nedır? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum gordum kı burada bazı nısanlı arkadaslarımı dınleyıp sorunlarına yardımcı oluyoruz oncelıkle rabbım hepınızden razı olsun benım dugunum bu sene agustosta ben yuksekokulda okuyorum 2 sınafa gectım yasım kucuk degıl 30 a yakınım bu sene dugunum olucak ama benım nısanlımla ve aılesıyle bır suru problemım var oncelıkle daha gecen hafta annesı ve kardesının doldurmasıyla bana telı acıp bır suru hakeret bırde (O ) dedı o kelımenın anlamını hepımız bılıyoruz ben kac gundur dusunuyorum nısanlım 32 yasında cahıl bır ınsan degıl guzel bır kurumda calısıyor bır yandan sevıyorum bır yandan aklıma soyledıklerı gelıyor canım cok sıkılıyor ama bunlar dan oncesı de var sızın dusuncelerınız nedır? :(

Adamlar namusuna küfretmiş,siz ne yapayım diyorsunuz.:7:

Biz ne desek boş,zaten evleneceksiniz.:21:

Hayırlı geceler.

Okudum sizin yazıyı. Bir sorum olacak,peki siz düşündünüzmü hiç,ne diye size öyle hitap etmiş ailesi? Ve siz bu hakaret karşısında ne yaptınız? Ne cevap verdiniz? Ya da nişanlınıza danışdınızmı bu konuda?

Aılem zaten kafasında bıtırdı o adamdan sana koca olmaz dıyor annesı dıyor kı sende altan al oglu ıcın ovunuyor neler neler.Bırde kızlar benım gorumcelerım var onlar bu mesajları okuyabılır adımı nasıl degıstırebılırım cok caresızım o yuzden burayı actım

Hayırlı geceler.

Okudum sizin yazıyı. Bir sorum olacak,peki siz düşündünüzmü hiç,ne diye size öyle hitap etmiş ailesi? Ve siz bu hakaret karşısında ne yaptınız? Ne cevap verdiniz? Ya da nişanlınıza danışdınızmı bu konuda?

ınanın daha konusamadık yarın gıdıcegım konusacagım ıste bız yıne nısanlımla kavga ettık bende kızkardesıyle bulustuk kız kardesının ısı var beraber dertlestık sonra sen gel annesıne herseyı soyle annesıde nısanlıma senı kotuluyor dedı o da bana actı agzını yumdu gozunu

Yani nişanlı dediğim insan bana hangi hakla küfür edebilir.
Ne buna müsade ederdim ne de kabullenip bir kenara çekilirdim.Evlenmezdim de bu kadar net yani.
Bence senin yapman gereken de bu canım

Pardon yanlış anlamışım. O kelimeyi söyleyen "nişanlınız" olmuş.
Bence bu saatten sonra ne oturmaya,ne de konuşmaya değmez arkadaş.
Hal ortada. (Ki ben asla ayrılmalara razı olmayan birisi,çok kızgınlık duyuyorum şuan.)

canım Allah yardımcın olsun işin zor gerçekten.çünkü bu kötü bir huy ve huylunun huyundan vazgeçmesi çok zor ben hiç vazgeçenine rastlamadım.bende ilişkilerimde buna dikkat ediyorum rahatsız oluyorum hepsi baştan küfrü sevmiyorlar sonradan bakıyorum aslında hiçte öyle değilmiş.tabi bir süre zaman geçirdikten sonra oluyor bu durum vazgeçmekte o kadar kolay olmuyor.o da huyundan vazgeçmiyor.bence Allah a dua et onun bu huyunun düzelmesi için.kendisiyle de konuş eğer küfretmekten vazgeçmek için çabalamayacaksa ayrıl bence çünkü o yaptığının yanlış olduğunu kabullenmediği sürece ve senin bundan rahatsız olduüğunu bildiğinden hep damarına basacak canını yakmak için.

Pardon yanlış anlamışım. O kelimeyi söyleyen "nişanlınız" olmuş.
Bence bu saatten sonra ne oturmaya,ne de konuşmaya değmez arkadaş.
Hal ortada. (Ki ben asla ayrılmalara razı olmayan birisi,çok kızgınlık duyuyorum şuan.)
ya cnm oylekı cok bunaldım ta buraya yazmaya kadar geldım ıste bızı herkes gordu ettı valla cıkmazdayım ınankı herkez bılıyor nısanlı oldugumuzu ne bılım 1 sene gectı kafam o kadar doluki

aman yarabbim :26: nişanlıyken bunu diyen evlenince kapının önüne koyar. buna rağmen bu adamla evlenirseniz başınıza geleceklerin tek sorumlusu siz olursunuz. Allahtan kocaman bi uyarı bu bence. bi de çok özel değilse merak ettim neyin karşılığında o hakareti etme cesareti buldu kendinde

ya cnm oylekı cok bunaldım ta buraya yazmaya kadar geldım ıste bızı herkes gordu ettı valla cıkmazdayım ınankı herkez bılıyor nısanlı oldugumuzu ne bılım 1 sene gectı kafam o kadar doluki

Ailen nasıl bakıyor bu duruma? Anladığım kadarıyla,sen dedi kodudan çekiniyorsun.
Öyle bir durum yoksa eğer,annenle ya da kardeşinle falan konuş bu durumu. Çünkü buradan her ne kadar yardım alsan da,işin içinde olmadiğimiz için doğru çözüm alamayacaksın bu soruna.

Allah yardımcın olsun.
Unutma;"yüz ölç,bir biç"

aman yarabbim :26: nişanlıyken bunu diyen evlenince kapının önüne koyar. buna rağmen bu adamla evlenirseniz başınıza geleceklerin tek sorumlusu siz olursunuz. Allahtan kocaman bi uyarı bu bence. bi de çok özel değilse merak ettim neyin karşılığında o hakareti etme cesareti buldu kendinde

sormayın kardesıyle derstlestık daha once onunla olan sorunlarımız anlattım sen neden gıttın derrtlesın benı kotuledın dıye soyledı

ınanın daha konusamadık yarın gıdıcegım konusacagım ıste bız yıne nısanlımla kavga ettık bende kızkardesıyle bulustuk kız kardesının ısı var beraber dertlestık sonra sen gel annesıne herseyı soyle annesıde nısanlıma senı kotuluyor dedı o da bana actı agzını yumdu gozunu

Otuz yasindasiniz ve nisanliniz size (o) söyledikten sonra gidip bide görümceniz ile dertlesiyorsunuz ve bunun üstüne sasiriyorsunuz, görümceniz herseyi kv'deye anlatti diye.

Ya gerçekten bu yasta halen nasil davrancaginizi bilmiyormusunuz? Insan gidip nisanlisi üzerine dertlesirmi görümcesiyle? Insan kendisine (o) kelimisini nasil söyletiyor? Ve siz daha halen soruyorsunuz ne yapmaniz gerektigini diye.

Nisanliniz kaba bir insan ve siz pek akilli degilsiniz, ikinizde evlenmeye hazir degilsiniz.

Aranızda saygı kalmamıs bir kere.Ne kadar acı olursa olsun daha fazla devam etmenin anlamı yok.Zararın neresinden dönersen kardır.İlerde daha zor durumlarda kalabilirsin.

Ailen nasıl bakıyor bu duruma? Anladığım kadarıyla,sen dedi kodudan çekiniyorsun.
Öyle bir durum yoksa eğer,annenle ya da kardeşinle falan konuş bu durumu. Çünkü buradan her ne kadar yardım alsan da,işin içinde olmadiğimiz için doğru çözüm alamayacaksın bu soruna.

Allah yardımcın olsun.
Unutma;"yüz ölç,bir biç"

iste cnm dıyorumya caresısızım dıye ne yapcagımı sasırmıs durumdayım yarın konuscam bakalım neler olucak ne olur dua edın

Bi kere baştan saygı yok. Durum böyle iken ilerde olacakları size söyleyecekleri herşeyi szde tahmin edersiniz heralde. Daha kötü olur ilerde şimdiden böyle ise..

Back
X