Nisanlımla sorunlar.

30 lu yaşlar olgunluk çağlarıdır, nasıl kendini çaresiz hissedebiliyorsun

Ekmek, su değil bu adam

Namusuna laf eden adamın kendi namusundan vardır bir sıkıntısı

Asla affedilecek, hazmedilecek bir laf değil

Bugün bu lafı eden yarın neler yapabilir, yol yakınken dön ardına da bakma hiç, bir şey kaybetmiş olmayacaksın

Bende 2 gun once konustum cok pısman oldugunu bır daha asla boyle seyler soylemıycegıne hatta kendıne dıkkat edecegını soyledı.Ben ayrılmaya kalktım oda bır daha senın gıbı bır es bulamıycagını soyledı aılemın doldurusuna geldım dedı onlar cok nankorluk yaptılar ben aklım basıma geldı dedı.

Bende 2 gun once konustum cok pısman oldugunu bır daha asla boyle seyler soylemıycegıne hatta kendıne dıkkat edecegını soyledı.Ben ayrılmaya kalktım oda bır daha senın gıbı bır es bulamıycagını soyledı aılemın doldurusuna geldım dedı onlar cok nankorluk yaptılar ben aklım basıma geldı dedı.

İnandın mı .....

senin gibi bir eş bulamaz tabii..
iyisin ,hoşsun,sessizsin
ailesi ne derse alttan alıyorsun,yetmiyor nişanlın ne derse alttan alıyorsun.
hatta küfür ediyor acaba mı diyorsun..

adam 32 yaşında .. bu yaşta aklı başına yeni geliyorsa gitmesi de yakındır.:31:

Diyorum ya benımde canıma tak ettı sorun bende degıl aılesı de akıllı degıl zaten herseyı goze aldım bır daha olursa affetmem gercekten ne olursa olsun.Hayatta kım olursa olsun degmıyor o kadar emek harcıyorsun goruyorsun gozunde hıc cok tsk ederım yorumun ıcın...:54:

Diyorum ya benımde canıma tak ettı sorun bende degıl aılesı de akıllı degıl zaten herseyı goze aldım bır daha olursa affetmem gercekten ne olursa olsun.Hayatta kım olursa olsun degmıyor o kadar emek harcıyorsun goruyorsun gozunde hıc cok tsk ederım yorumun ıcın...:54:
yani size o... demesini affettiniz mi ?

bence bir kavga anında sizde ona ş..siz ,p.... deyin görün bakalım o ne yapacak?

sonra burda konuşuruz.:19::ssz:

düşünme becerisini bırakıp dolduruşa gelen, bir de öyle küfür eden adamdan hayır gelmez. evlenirseniz %50' den fazla ihtimal mutsuz olursunuz bence. yine de siz bilirsiniz tabi ki...

Back
X