- 13 Ağustos 2015
- 35
- 6
- 34
- Konu Sahibi SelenUsagi
Merhaba, yeni nişanlıyım. Yakında düğünümüz var. Nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz. Normalde çok iyi biridir. benim düşüncelerime önem verir iyi davranır. tabiki dengesizlikleri var ama bi şekilde hallediyoruz. herşeyi şimdiye kdr sorunsuz hallettik. ama gelin görün kiii bu hafta berbat geçiyor. nerdeyse ayrılıyoruz. bana söz vermişti bu sene tatil yoktu. erkek arkadaşları ayartmış (hiç birinin sevgilisi ve ya nişanlısı yok veya evli değiller). nişanlımda gitmek istedi. bende söz vermiştik dedim. benim için söz çok önemlidir. bunu geçtik bence bir ilişkide iki kişi arasına 3. kişiler girmemeli. konu aile bile olsa iki kişide birbirine bakmalı. anlaşıyorsa sonuç iyisede birbirine bakmalı kendi için kötüysede kendi arasında anlaşmalı. ama bizim aramıza arkadaşları girdi. nişanlımda buna izin verdi. 2 sene boyunca sabah günaydını gün içinde konuşmasını akşam ii gecelerini aksatmayıp beni düşünen insan gitti başka biri geldi. ve o tatile bana haber bile vermeden çekip gitti. döndüğü günde hiç bişiy olmamış gibi güne günaydın ile başladı. o kadar ağırıma gitti o kadar üzüldüm ki nasıl tepki vereceğimi bilemedim. normal bişeymiş gibi özür diledi bnce haksızsın ama seni üzmek istemiyorum diyerek bir özürdü ama bu. benim içimdende knşmak gelmedi tabi. güvenim yıkıldı bir kere. bu insan beni bir ömür nasıl taşıyacak şimdi? ben bu insana kendimi nasıl emanet edeceğim? yapma diyemem ki artık en ufacık bir şeye yine yapıp sen haksızsın diyebilir. ayrıca iki gün benimle konuşmadıysa bundan sonrada böyle şeyler yapabilir. tabi o günden sonra hiç bişey aynısı olmadı. bana kızmaya bağırmaya başladı. ben souk davrandıkça daha çok üste çıkmaya çalıştı haksızsın bide bana böyle davranıyorsun bile dedi. böyle devam edersen bana yaptığınn on katını yapıcam diyip tehdit bile etti. yetmedi. bn normal knşaym dedim yeter bu kdr anlamıştır belki hatasını die. ama en ufacık bişey de sorun çıkarmaya bağırmaya başladı. ve bugün bana ilk defa küfür etti. ben şimdi onunla konuşmasam bitecek. konuşsam yapılanları haketmediğimi düşünüyorum. zaman versem zaten yeternce verdim uzaklaştıkçada insan soğuyor şimdi ailelerde işin içinde biz nişanlıyız sonuçta ilk sorunda bitti olmak istemiyorum nişan bozmak bile kötü bir psikoloji. benim şimdi ne yapmamı önerirsiniz? sizden yardım bekliyorum... işin içinden çıkamıyorum. hem yapıcı olmak istiyorum, hemde bir bayan olarak kendimi ezdirmek istemiyorum. desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var... şimdiden teşekkürler