• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla tartıştım ayrılmalı mıyım yaptığı kabul edilebilir mi

Nişanlıyken yüzüğüne hemen alışan adam görmedim. Erkekler yüzük olayına sonradan adapte oluyor. Ama sizin sorununuz sanki farklı. Siz güvenmiyorsunuz oda evlılığe adapte olma modunda zorlanıyor gibi. Annesını katmayın hıç bi tartışmanıza bence

Merhabalar nişanlım bana yalan söyledi evdeyim diyip dışarda olduğunu yakaladım baya trip attım küstüm kavga ettik neyse annesine söyledim bu durumu annesi de alttan al bişey yapmıyor arkadaşlarıyla dışarda kızım büyütmeyin vs dedi neyse benden özür diledi kapattık konuyu daha sonra bi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi ortam iyi değil tipler vs diye bende gitmedim bana düğünden fotoğraf at vs dedim attı ve yüzüğü yoktu bunu sorduğumda da yüzük parmağımda vs diyip attığı fotoğrafları sildi sizce ne yapmaya çalışıyor güvenim kalmadı kendini haklı çıkarmak istiyor dürüstçe söylese yüzüğü evde unuttum diye bişey demem zaten ama neden yalan söyleyip attığı fotoğrafları siliyor
Birincisi siz çocukmusunuz niye kv adayınıza şikayet ediyorsunuz? Ne diyecekti ortalığımı yıkacaktı

İkincisi ciddi güven sorunu yaşarsınız. Çok mu kısıtlayıcısınız ?

bu konuyu geçtim sizi kısıtladığını yazmışsınız yorumlarda .

Ben Benı kısıtlayan biriyle asla evlenmezdim kendi ipini koparmıs gibi gezecek ama bana kısıtlamalar getırecek yemez vallahi

Nişanlıyken yüzüğüne hemen alışan adam görmedim. Erkekler yüzük olayına sonradan adapte oluyor. Ama sizin sorununuz sanki farklı. Siz güvenmiyorsunuz oda evlılığe adapte olma modunda zorlanıyor gibi. Annesını katmayın hıç bi tartışmanıza bence
Bi senedir nişanlıyız alışamadı mı hala ve evdeyim diyip dışarı çıkması peki yalanını yakalayınca üste çıkmaya çalışması peki neden böyle yapıyor

Birincisi siz çocukmusunuz niye kv adayınıza şikayet ediyorsunuz? Ne diyecekti ortalığımı yıkacaktı

İkincisi ciddi güven sorunu yaşarsınız. Çok mu kısıtlayıcısınız ?
Ben kısıtlamıyorum tam tersi o bana yapıyor ve yalan söylüyor evdeyim diyip arkadaşlarıyla dışarda fink atıyor ben niye kandırılıyorum

Yukarda yorumlarda gördüm sizi de kısıtlıyormuş. Bir söz vardır bilmem bilir misiniz. “Kişi kendinden bilir işi” demek ki kendisi dışarı çıktığında vs kabul edilmeyecek hareketleri sergiliyor ki sizi de kendisi gibi sanıp kısıtlıyor. Yapılacak şey çok net bu durumda siz yapacak mısınız ondan haber verin?
Bende sizin gibi düşünüyorum ve anlamıyorum neden evdeyim diyip arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor neden yüzük taktım diyip yüzüğü takmıyor ve sürekli yalana başvuruyor hatasını da kabul etmiyor hiç bi şekilde hevesim kalmadı evliliğe düğünde bekar arkadaşlarıyla takıldı kızlara baktı bana bunu düşündürdü

Annesine söyledim ki anlasınlar ciddi olduğumu güvenimin kırıldığını bilsinler istedim ama işte
Laf söz uzayacak aman oğlum dışarda arkadaşlarıyla oturdu die nişan attı bla bla bla
Yani ne gerek kendınızı bu konuma koymaya . Ver oğlana yüzüğünü gönder gitsin seni arayıp sorana da yalancı dedin mi kızım şöyle kızım böyle dil dökerlerdi en azından postalardın

Merhabalar nişanlım bana yalan söyledi evdeyim diyip dışarda olduğunu yakaladım baya trip attım küstüm kavga ettik neyse annesine söyledim bu durumu annesi de alttan al bişey yapmıyor arkadaşlarıyla dışarda kızım büyütmeyin vs dedi neyse benden özür diledi kapattık konuyu daha sonra bi arkadaşının düğününe gitti beni götürmedi ortam iyi değil tipler vs diye bende gitmedim bana düğünden fotoğraf at vs dedim attı ve yüzüğü yoktu bunu sorduğumda da yüzük parmağımda vs diyip attığı fotoğrafları sildi sizce ne yapmaya çalışıyor güvenim kalmadı kendini haklı çıkarmak istiyor dürüstçe söylese yüzüğü evde unuttum diye bişey demem zaten ama neden yalan söyleyip attığı fotoğrafları siliyor
Şüphe ettiğim her şeyden soğurum.Bi halt karıştırıyor.

Nişanlınız size güvenmiyor çünkü kendisi güvenilmez biri. Bulduğu her fırsatta başkalarıyla flört edecek hatta belki daha da ileri gidecek. Yakalanmayacak. Yakalandığı zamanlarda “Bir anlıktı, hataydı. Sen kendini elin o…pularıyla bir mi tutuyorsun?” diyecek. “Sen bana surat astın, ondan böyle bir şey yaptım.” diyecek. Her durum için sizi suçlayacak. Önce öz güveninizi, sonra yaşama sevincinizi tüketecek. Kaçın.

Her şey çok açık adam yolunda
Yüzüksüz geziyor muhtemelen defalarca aldattı. Aldatmadıysa da o çapulcuya daha bakan olmamıştır

Durum bu kabul edip etmemek sana kalmış

Ama önceden yalanlarını ortaya çıkarıp onemsemediğiniz ( içki içmesi ) için bunlar ufak kaliyor. İlk yalanını sindirdiyseniz normalleştirdiniz. bunlara takılmayın. Sorun orda.

Back
X