Nişanlımla tartıştım haksız mıyım? :(

aynen yukarı da belirttiğiniz gibi.. hani böle çiftler tartısır ama ortak nokta mutlaka bulur saygı çerçevesinde dimi ? işte bu bizde yok... tartışma olmasın diye

Evet aynen böyle istiyorum ki biraz o da söylesin eniştesi bişy sölüyor hmn tamm diyor snra bana soruyor iyide diyorm öyle değildi snra gidiyo eniştesine olay benm istediğim gibi oluyo karşı tarafa da ben kötü oluyorm bugun patladı dayanamadm senn mantgn yokmu ben hatalıysam bana de karsı taraf hatalıysa mantıklı olanı yap azcık yönlendirilme tasmamızı takatlr dedim adam şuan bana tripli sadece hbr veriyor o zaman bende adamı yönlendireyim gitsin .. madem böyle

Aslına bakarsanız haklısınız ama bence durum sandığınız kadar kötü değil ,çünkü o kadar kötü olsa sana trip dahi atamazdı.Yanlış anlamazsan,düşün bakalım sen acaba normalden daha keskin o ise normalden daha naif olabilir mi ?aslında ikinizde de sorun olmamasına rağmen ,evlilik yaklaştıkça bunları büyütüyor olabilir misin ?Çünkü ben ve eşimde bazı konularda öyleyiz ,ben kindar bir pisliğim zaman zaman, o da anlayışlı tatlı bir minnoş..ama her konuda mükemmel uyum olması gerekmiyor diye düşünüyorum.

selam herkese ;

nişanlım iyidir aslında yani benim söylediklerime çok dikkat eder. Dediklerimi yapar , değer verir , ilgili bana karşı karakteri ile ilgili bir sorunu yok. Nişan süreci boyunca ne istersem o oldu.. Öncelik benm isteklerim oldu . mantıksız bir şey istemedim bu zamana kadar..
sorun şurda ; en ufak tartısmamzda bile sen haklısın tamam hayatım daha dikkat ederim vs vs diyor.. sonnda benm dediğim oluyor evet ama bana garip gelmeye başladı artık az öncede dayanamadım . Dunden beri sana soğuk davranıyorum böyle iyi mi diye yazdım ? hyır tabiki iyi değil yazmış işyerinde musaıt olamıyorum vs vs .. ya dedim yapma işine geldiği gibi davranıyorsun kim ne derse o şuan ben bşy yazmazsaydım aşkım vs yazsaydım soğuk davranısımı sormayacaktın bile merak edip. tamam ilgi var alaka var istediklerimi de yapıyosun ama işine geldiği gibi davranman garip dedim.. ben ses çıkarrısam olaylar o sekılde yönleniyor dedim senn aklında var fikrinde var dedim maşallah hafızanda gayet iyi.. ben söyleyınce unuttum , düşünemedim dedim.. sesin çıksın az dedim.. boynumza tasmayı takıp yönlendirsinler o zaman bende fikirlerimi isteklerimi söylemıyım o zaman dedim susayım.. bu arada onun yaşı 39benm yaşım 33. . .
sürekli senn çizgine göre hareket edemem ki ben dedi ne yapsam olmuyor dedi olmayacak acaba sende biraz akısına mı bıraksan .. kimseye tasma taktırmam dedi kimsenn yönlendirmesine göre hareket etmıyorum dedi hep sana soruyorum dedi.. dana ne yapayım bilemedim dedi..
Konu yine kapandı... ben söylersem konusabiliyoruz..
Onun yerinde olsam sizinle evlenmeyi asla düşünmezdim. Ilk olarak kendi kendinize, ona sorunun ne olduğunu söylemeden soğuk davranıyorsunuz. Eğer yaşınız 12 değilse bu yanlış. Yetişkinler yetişkin gibi davranmalı. Ikincisi adama sorundan hiç bahsetmeyip ne oldu diye sormadığı için kavga çıkarıyorsunuz. Direk ergen muhabbeti. Son olarak o tasma saçmalığı ciddi bir hakaret. Bence bir durup bunlar size yapılsa nasıl tepki verirdiniz düşünün. Dediğim gibi bunlar 12, 13 yaşında normal.

Adamin ustune fazla gitmeyin patlar bir yerde. Bu sefer de cok sinirli cok alingan dersiniz. Ne istiyorsunuz her sey istediginiz gibi oluyormus iste? Hala soguksunuz hala tripler. Kadinlara da yaranilmiyor

Evlilik yoluna çıktığım birine asla tasmayı takarlar demem.
Asla gururuyla oynamam. Ve üstelik 39 yaşında.

Uslubunuz yanlış.

Böyle yaparsanız aranızda ki saygıyı yitirirsiniz.

Adamı zorla huysuz biri yaparsınız.

Ve neden sizin tripli olduğunuzu hissedip sorma zorunluluğu var gibi düşünüyorsunuz. ?

Adam yaşım geçiyor barı bir evlenmiş olayım diye size katlanıyor bence ben olsam hiç çekmem git kendine başka oyuncak bul derdim kimse kusura bakmasın :işsiz:

Konuyu okurken hissettiğim didi Didi didi Didi didi Didi :KK45:
Cevaba gelicek olursam madem hep sizin istediğiniz oluyor demek ki birilerine sesi çıkıyor.
Ne istiyorsunuz anlamadım maco tavırlar falan mı bekliyorsunuz size karşı ?

ınsanlar su hayatda nelerle ugrasıyor gozunuzu seveyım bıraz rahat bırakın nısanlınızı boyle omur gecmez
ınsanlar evlenmeyı yanlıs anlıyorlar galıba

Maşallah herkeste aynı fikir de :/
Sanıırım haklısınız da :(
En iyisi adamdan özür dilemek , gönlünü almaya çalışayım bari :/

Maşallah herkeste aynı fikir de :/
Sanıırım haklısınız da :KK43:
En iyisi adamdan özür dilemek , gönlünü almaya çalışayım bari :/
Benim bile burdan "Yeter ulann!!" diyesim geldi, adam dememiș😁. Șimdi bir yandan diğer yana savrulup dengesiz davranmayın. Bir daha yanlıș buldugunuz davranıșı sergilemeyin yeter.

Adam konussa kabahat sussa kabahat.Ne guzel sana sorup danisip uapiyor.Diger turlu olsa bu saferde bana sormuyor danismiyor kafasina gore yapiyor diyeceksiniz.Her istediginizde oluyormus daha ne istiyorsunuz fazla abartiyorsun

Yaşınızı yazmasanız 19-20 olduğunuzu düşünürdüm.
Ortada bir sorun var bence ama bunu ifade ediş şekliniz çok sıkıntılı.

Derdiniz adamın her şeye "he" demesi sanırım. Ben de her şeye "sen bilirsin" diyen birini istemem.
Ama siz evlilik yoluna girmişsiniz. Adam bu saatten sonra karakterini değiştirecek değil. Nişan aşamasına gelene kadar bunu fark etmeliydiniz.
-Sanmıyorum ama- bu yaştan sonra karakterini değiştirecek olsa bile şu tepkinizden zerre bir şey anlamadığına eminim. Çünkü çok anlamsız.
Eminim şu an aklındaki tek şey: Ne diyor ya bu :KK57:

selam herkese ;

nişanlım iyidir aslında yani benim söylediklerime çok dikkat eder. Dediklerimi yapar , değer verir , ilgili bana karşı karakteri ile ilgili bir sorunu yok. Nişan süreci boyunca ne istersem o oldu.. Öncelik benm isteklerim oldu . mantıksız bir şey istemedim bu zamana kadar..
sorun şurda ; en ufak tartısmamzda bile sen haklısın tamam hayatım daha dikkat ederim vs vs diyor.. sonnda benm dediğim oluyor evet ama bana garip gelmeye başladı artık az öncede dayanamadım . Dunden beri sana soğuk davranıyorum böyle iyi mi diye yazdım ? hyır tabiki iyi değil yazmış işyerinde musaıt olamıyorum vs vs .. ya dedim yapma işine geldiği gibi davranıyorsun kim ne derse o şuan ben bşy yazmazsaydım aşkım vs yazsaydım soğuk davranısımı sormayacaktın bile merak edip. tamam ilgi var alaka var istediklerimi de yapıyosun ama işine geldiği gibi davranman garip dedim.. ben ses çıkarrısam olaylar o sekılde yönleniyor dedim senn aklında var fikrinde var dedim maşallah hafızanda gayet iyi.. ben söyleyınce unuttum , düşünemedim dedim.. sesin çıksın az dedim.. boynumza tasmayı takıp yönlendirsinler o zaman bende fikirlerimi isteklerimi söylemıyım o zaman dedim susayım.. bu arada onun yaşı 39benm yaşım 33. . .
sürekli senn çizgine göre hareket edemem ki ben dedi ne yapsam olmuyor dedi olmayacak acaba sende biraz akısına mı bıraksan .. kimseye tasma taktırmam dedi kimsenn yönlendirmesine göre hareket etmıyorum dedi hep sana soruyorum dedi.. dana ne yapayım bilemedim dedi..
Konu yine kapandı... ben söylersem konusabiliyoruz..
Allah nişanlınızı kurtarsın. Bana birisi tasmalı lafı etse bir daha muhattap bile olmam da neyse

Bi tek ben mi kızı haklı gördümo_O
Partnerin her şeyi kabul etse insan sıkılır yahu

Ben anladım seni her şeyi güzeliyle yaşamak istiyorsun. Yani nişanlınla her hangi bir konu hakkında tartışamıyorsunuz. Buna sadece istekler değil normal muhabbetlerde dahil anladığım kadarıyla. Hani bir konu üzerinde farklı fikirleri savunmak

Kadınlar biraz da şeydir yönlendirilmeyi, kesin dille istediğini yaptıran erkekleri (taşfırın) sever. Mesela oraya gidilmicek diyorsam gidilmicek diyen biri. Çünkü insan o zaman demek ki beni önemsiyor diye düşünür. Karışılmadı mı da umursamıyor diye düşünüyor insan. Yani ben öyleyim
Tezatlık da hayatın renklerinden

Kadınlar biraz da şeydir yönlendirilmeyi, kesin dille istediğini yaptıran erkekleri (taşfırın) sever. Mesela oraya gidilmicek diyorsam gidilmicek diyen biri. Çünkü insan o zaman demek ki beni önemsiyor diye düşünür. Karışılmadı mı da umursamıyor diye düşünüyor insan. Yani ben öyleyim
Tezatlık da hayatın renklerinden
ülkemizde kadınlara șiddet neden çok var diye soruyoruz ya, iște tam olarak kadınlarımızda olan sizin BU zihniyetiniz ana etken. Maço olsun, dedigi dedik olsun, gerekirse yumrugunu masaya vursun. heyyyyt bee agam pașam! Sonra o yumruk kafana geldiginde "kötü erkekler"

Back
X