- Konu Sahibi eminedemir88
nişanlım öğretmen adayı ve atanamadı. 1 yılı aşkın süredir nişanlıyız. Nişanlılık süreci yıpratıcıdır bilirsiniz. atanamadığı için düğünümüzü yapamıyoruz. ailesinin durumu pek iyi değil. annem sürekli kaç altın takacaklarmış diye soruyor . açıkçası bende takılmasını istiyorum çünkü birikimimiz yok. nişanlım babam nasıl taksın diyor. atanırsam ben aileme maddi yardım yaparım diyor. benim ailemin hiç beklentileri yok açıkçası ben istemiyorum yardım etmesini. benim ailem bana bir sürü çeyiz yaptı bütün beyaz eşyalarım alındı. onun tararfında hiç hazırlık yok. düğün tarihimiz bile belli değil. Nİşanlı oğulları var hiç birikim yapmamışlar aslında iyi insanlar ama belli noktadan sonra maddiyata dayanıyor. ben çalıştığım için bu zamana kadar ona hep yardımcı oldum. o okurken destekçıtım ona bu saatten sonra biraz da ondan ve ailesinden beklenttilerim var düşündükçe sinirlerim zıplıyor. Atanamadığı için sıkıntı çekeceğimize mi yanayım, parasızlıktan düğünümümüzün olmamasına mı yanayım bilemiyorum kızlar bana dua edin.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.