Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne dersen de ne yaparsan yap o gider bence bu yüzden karşı çıkmak anlamsız. Erkeklerde değişik huylar mevcut ben gelemiyorum nişanlım izin vermiyo diyemezler. gitmeni istemiyorum ama gideceksende dikkat et lütfen beni merakta bırakma derdim benNisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
aynen kesinlikleKaymak istiyorsa benimle kaysın (bende nişanlıyım)
benim eşimde biz nişanlıyken arkadaşlarıyla tatile çıkmışı bir haftaNisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
Doğal karşılarım...Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
Ne var bunda? Gidebilir, mutlu olurum onun adına.Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
Kızma ablası, yeniler onlar daha.Ne var bunda? Gidebilir, mutlu olurum onun adına.
Ama nişanlılar, sevgililer eşler bulunmaz hin kumaşıydı değil mi? Siz yanında yokken hatta elini bıraktığınız anda başka kadınlar etrafını sarabilir. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşamak yormuyor mu?
Ya esimin arkadasinin nisanlisi vardi bizde esimle caddebostandaydik aksam cocukta orda oturuyor inan nisanlisi kizar diye yanimiza gelemedi yicez sanki
Evli olunca zaten heryere birlikte gidiliyor genelde niye nisanliyi bu kadar sıkıstırıyorsunuz ben evli degilken arkadaslariyla takilmasina en ufak laf etmiyordum ama evlendik simdide kendi beni almadan biyeri gitmiyor zaten birlikte takılıyoruz hep kacırcak degiller ya o aksam o kiza amma sinir olmustum evli ciftiz yanimiza yarim saat gelse nolur gelmese nolur ne sorunlu insanlar var herkes nisanlisinin pesinde zaten sokaga ciksa kapcaklar
Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.Kızma ablası, yeniler onlar daha.
Aşk işte, ne hallere sokuyor insanı ...
ben güzeli neyleyim güzel benim olmadıkça balım. Herkesin ki kendine güzel ...Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.
Huleyn sanki nişanlı dünyanın en yakışıklı adamı, bir de kayak takımlarını giyince reklamlardaki adamlar gibi olacak. Kızlar gözlerini ayıramayacak, mıknatısa koşan demir tozları gibi çekilecekler adama doğru.