nisanliniz kayaga gitsin mi?

polyanaak

WHATSAPP YAZIŞMALARI
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
13
3
34
Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?

Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
sen ne dersen de ne yaparsan yap o gider bence bu yüzden karşı çıkmak anlamsız. Erkeklerde değişik huylar mevcut ben gelemiyorum nişanlım izin vermiyo diyemezler. gitmeni istemiyorum ama gideceksende dikkat et lütfen beni merakta bırakma derdim ben

Ya esimin arkadasinin nisanlisi vardi bizde esimle caddebostandaydik aksam cocukta orda oturuyor inan nisanlisi kizar diye yanimiza gelemedi yicez sanki
Evli olunca zaten heryere birlikte gidiliyor genelde niye nisanliyi bu kadar sıkıstırıyorsunuz ben evli degilken arkadaslariyla takilmasina en ufak laf etmiyordum ama evlendik simdide kendi beni almadan biyeri gitmiyor zaten birlikte takılıyoruz hep kacırcak degiller ya o aksam o kiza amma sinir olmustum evli ciftiz yanimiza yarim saat gelse nolur gelmese nolur ne sorunlu insanlar var :KK70: herkes nisanlisinin pesinde zaten sokaga ciksa kapcaklar

benim eşimde biz nişanlıyken arkadaşlarıyla tatile çıkmışı bir hafta
çok ama çok onun yrinde olmak istemiştim,çünkü ben çalışırken o tatil yapıyordu
onun dışında bence hiç bir sakınca yok sonuçta siz daha evli değilsiniz
sana gel dese gidebilecek durumdamısın,eğer öyleyse çok kıskanıyosan sende git.
Ama bence birbirinizden hariç yaşam alanları oluşturun kendinize bu kadar kasmayın alt tarafı 2 gün:KK4:

Ne var bunda? Gidebilir, mutlu olurum onun adına.

Ama nişanlılar, sevgililer eşler bulunmaz hin kumaşıydı değil mi? Siz yanında yokken hatta elini bıraktığınız anda başka kadınlar etrafını sarabilir. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşamak yormuyor mu?

yani o anki duruma baglı durduk yere cıkarttıysa bunu hayrola derim ama boyle seylere hevesli bir insansa cokda karsı cıkmam

Ne var bunda? Gidebilir, mutlu olurum onun adına.

Ama nişanlılar, sevgililer eşler bulunmaz hin kumaşıydı değil mi? Siz yanında yokken hatta elini bıraktığınız anda başka kadınlar etrafını sarabilir. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşamak yormuyor mu?
Kızma ablası, yeniler onlar daha.
Aşk işte, ne hallere sokuyor insanı :KK68:...

Ya esimin arkadasinin nisanlisi vardi bizde esimle caddebostandaydik aksam cocukta orda oturuyor inan nisanlisi kizar diye yanimiza gelemedi yicez sanki
Evli olunca zaten heryere birlikte gidiliyor genelde niye nisanliyi bu kadar sıkıstırıyorsunuz ben evli degilken arkadaslariyla takilmasina en ufak laf etmiyordum ama evlendik simdide kendi beni almadan biyeri gitmiyor zaten birlikte takılıyoruz hep kacırcak degiller ya o aksam o kiza amma sinir olmustum evli ciftiz yanimiza yarim saat gelse nolur gelmese nolur ne sorunlu insanlar var :KK70: herkes nisanlisinin pesinde zaten sokaga ciksa kapcaklar
:KK9::KK9:

Kızma ablası, yeniler onlar daha.
Aşk işte, ne hallere sokuyor insanı :KK68:...
Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.
Huleyn sanki nişanlı dünyanın en yakışıklı adamı, bir de kayak takımlarını giyince reklamlardaki adamlar gibi olacak. Kızlar gözlerini ayıramayacak, mıknatısa koşan demir tozları gibi çekilecekler adama doğru.

Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.
Huleyn sanki nişanlı dünyanın en yakışıklı adamı, bir de kayak takımlarını giyince reklamlardaki adamlar gibi olacak. Kızlar gözlerini ayıramayacak, mıknatısa koşan demir tozları gibi çekilecekler adama doğru.
:KK45: ben güzeli neyleyim güzel benim olmadıkça balım. Herkesin ki kendine güzel :KK19:...

Kavgaya gitsin mi anladım :confused:ne olacak canım neden gitmesin ki,ssorun güven mi

vallaha kaymayı biliyorsa uğur olsun da...
bir şeyler yapmak için benim iznimi bekleyen adamla işim olmaz. ne ben annesiyim, ne de o çocuk, ortada izinlik bir durum olmaz.
ha dediğiniz, ya 3 erkek tek başlarına oralarda ne işleri var ise, manyetik "cıs"lar geliştirilmiş sizden başka hangi kadına baksa beynine beynine basıyor elektriği, sen sağ ben selamet.

X