Nişanlisi aldatıyormuş

Hayır kızı haklı bulmuyoruz. Ailesinin kabul etmesi, arkasında durması kimseyi ilgilendirmez diyoruz. Konu sahibesi, hemen eve almalarını hazmedemiyorum en azından bir kaç gün bekleselerdi diyor, biz de size ne diyoruz. Nikahlı eş değil resmiyet bir şey yok yorgan gitmiş kavga bitmiş. Hala kanıt peşindeler, cep telefonu şifreleri bulunmuş yüzleşilmiş beraber olduğu erkeğe kadar sorguya çekilmiş. Evli değiller ortak çocukları yok, nişan yüzüğünü çıkardın mı sokaktaki herhangi birisin.

Yapılması gereken oğlanın ayrılması bitirmesi. İstediği kadar kızsın hakaret etsin kıza ona takılmıyoruz. Ama istenen; kızın sokağa atılması, anasının babasının reddetmesi. Annnesi arkasında durmuş kızının. Buna kim itiraz edebilir ki?
Bütün yorumlar için genellemedim. Bazı yorumlarda bariz kızı kayırma var. Yoksa kızın ailesini takdir ettim diye en başta ben yazdım zaten. Tabi ki evlatlarını atamazlar.

Bi anne vardı yabancı, çocuk yaştaki oğlu kardeşini öldürmüştü, sosyopat mı neydi, o acısına rağmen oğlunu sevdiğini ondan vazgeçmediğini söylüyordu. Yani öyle evlat bu nasıl atabilirler ki. Emin olun sizden daha çok üzülmüş utanmışlardır ama sahip çıkmak zorundalar ben takdir ettim. Siz oğlunuza destek olun bırakın elin kızı ne hali varsa görsün, verilmiş sadakası varmış oğlunuzun.
Bu ilk mesajım
Hayır kızı haklı bulmuyoruz. Ailesinin kabul etmesi, arkasında durması kimseyi ilgilendirmez diyoruz. Konu sahibesi, hemen eve almalarını hazmedemiyorum en azından bir kaç gün bekleselerdi diyor, biz de size ne diyoruz. Nikahlı eş değil resmiyet bir şey yok yorgan gitmiş kavga bitmiş. Hala kanıt peşindeler, cep telefonu şifreleri bulunmuş yüzleşilmiş beraber olduğu erkeğe kadar sorguya çekilmiş. Evli değiller ortak çocukları yok, nişan yüzüğünü çıkardın mı sokaktaki herhangi birisin.

Yapılması gereken oğlanın ayrılması bitirmesi. İstediği kadar kızsın hakaret etsin kıza ona takılmıyoruz. Ama istenen; kızın sokağa atılması, anasının babasının reddetmesi. Annnesi arkasında durmuş kızının. Buna kim itiraz edebilir ki?
Ben de aynı şekilde kızın ailesinin ona destek çıkmasına hak verdim.
Ama bazı yorumlarda kız kandırılmıştır, evli olduğunu bilmiyordur, nişanlısı elimde vidyo var diye tehdit etmiştir ondan ayrılmamıştır, ayrılamadı için aldatmıştır gibi baya ilginç yorumlar okudum. Sanki herhangi Bi sebep evli 3 çocuklu adamla birlikte olmayı geçerli kılıyor gibi. Sapla saman karışmış yani.

Merhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
oğlunuz kızı bırakmamış,kız ne yapsaydı sevmediği bir insanlamı geçirseydi ömrünü,aynı hatayı bende yaptım çünki oradan biliyorum,bende eşimle birlikteyken ayrılmak istedim ailem inanılmaz baskı yaptı,nişan bozulmaz dedi,eşim ev tutmuştu eşya alınmıştı,hatta düğün günü bile taksiye binip eve dònecektim annem evlatlıktan redederim sakın gelme dedi,ama isteksiz olunca insanın gözüne hiç görünmüyor inanın,evlendik zamanla bir eksiklik oluştu aramızda cocuğumuz oldu ama biz uzaklaştık artık o da beni sevmiyor bende onu sevmiyorum 8 senedir aynı evin içinde farklı odalarda hayatımız bitap,o hala ayrılmıyor resmi olarak ben hala ayrılmaya çalışıyorum aileler engel oluyor o engel oluyor o da mutsuz bende öyle,sizin oglunuzada olacağı buydu,olmasımı daha iyi sizce,yoksa bir kaç aylık hayal kırıklığı sonrası mutlu olacağı biriyle evlenmesimi,siz karar verin...

Back
X