Merhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum