Nişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...

yyyysss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
142
46
13
Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım bu arada engelledim ve numaramı yaydı 😞 allahtan 4-5 gün sonra sustu telefonlarım

Son düzenleme:
Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım
Yüz yüze gelmeden nasıl bir cesaretle numaranı bulup da dadandı? Her yerden engelle. Çirkinleşirse savcılığa ver

Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım
Engelle gitsin bacım sapık daha da musallat olmasın

Kıza söyle desem belki tepki verecek kanıtlarınla gidebilirsin ama şu dönemde kadın kadına neler diyor belli olmaz o yüzden engelle gitsin yine de kanıtın elinde olsun gün gelir lazım olur

eee engelleyin gitsinnnnn sizene yüzyüze gelmediğiniz adamın nişanlısından özel hayatındannnnnn

Yuzyuze gelemdiginiz, hayatinizda gormediginiz adami basitçe engellemek yerine intagramda stalk yapmak, nişanlisina ulaşmak filan ne gerek var????
Bencede gerek yok söylemeyide düşünmüyorum açıkçası ama sormak istedim 😕

kıza anlatacak bir şey yok tanımadığın birinin sıze bu şekilde yaklaşımı varsa direk engelleyin gitsin

Kıza söyle desem belki tepki verecek kanıtlarınla gidebilirsin ama şu dönemde kadın kadına neler diyor belli olmaz o yüzden engelle gitsin yine de kanıtın elinde olsun gün gelir lazım olur
Söylemiycem zaten düşündümde hiç gerek yok engelledim ve numaramı yaydı 😕

eee engelleyin gitsinnnnn sizene yüzyüze gelmediğiniz adamın nişanlısından özel hayatındannnnnn
Ben zaten engelledim ama bana normal gelmiyor nişanlıyken başka kızlara mesaj atması nişanlıyken böyleyse evliyken aldatmayacağı ne malum uyarmakta fayda var diye düşünmüştüm vazgeçtim asla söylemem

Benim yüzünden nişan bile olsa bitsin istemem açıkçası 🙆🏻‍♀️ Yazmayı düşünmüyorum artık
Ben böyle durumlarda sessiz kalmayı doğru bulmuyorum, hele birde numaranızı yaymış, oh ne ala, kendileri istediğini yapsın ama nişanlısı karısı hiçbişeyi bilmesin

Ben zaten engelledim ama bana normal gelmiyor nişanlıyken başka kızlara mesaj atması nişanlıyken böyleyse evliyken aldatmayacağı ne malum uyarmakta fayda var diye düşünmüştüm vazgeçtim asla söylemem
başınıza iyice bela olurr adli bir vaka olabilirsinizzz .uzak durunnnnn

Ben olsam etiketlesiyse kıza yazardım 😡
adam belki psikolojik sorunlu belki sabıkalı .neden insanların tehlikeye düşmesini sağlamaya çalışıyorsunuz?bir sürü kadın öldürülüyor her gün bu ülkede sıradan sebeplerleee.konu sahibi telefon nonuzu da değiştirinnn hiç muhatap olmayınn unutturun kendiniziii

Back
X