Nişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...

neden insanların tehlikeye düşmesini sağlamaya çalışıyorsunuz?
tehlikeye düşmesini sağlamak ne demek... tam aksine yanındaki kadın böyle bir adamla birlikte olduğunu bilmeli diye düşünüyorum. Sahi tehlikeye düşsün öldürülsün falan mı istiyorum gerçekten çok komiksiniz

tehlikeye düşmesini sağlamak ne demek... tam aksine yanındaki kadın böyle bir adamla birlikte olduğunu bilmeli diye düşünüyorum. Sahi tehlikeye düşsün öldürülsün falan mı istiyorum gerçekten çok komiksiniz
konu sahibi öncelikle kendini korumalı tehlikeli durumdan .adam takıntılıymış baksanıza telefonunu bile dağıtmış heryere daha bu başlangıç olabilir kimbilir neler yapar nişanlısına olay intikal ederse.ailem de avukat çok.bi sürü vakaa duydummm.tv de de izliyoruz her günn.benim görevim konu sahibini uyarmak .şu an adamın nişanlısı ilgilendirmiyor beni konumuz o kadın değil bilmem anlatabildim mi?

konu sahibi öncelikle kendini korumalı tehlikeli durumdan .adam takıntılıymış baksanıza telefonunu bile dağıtmış heryere daha bu başlangıç olabilir kimbilir neler yapar nişanlısına olay intikal ederse.ailem de avukat çok.bi sürü vakaa duydummm.tv de de izliyoruz her günn.benim görevim konu sahibini uyarmak .şu an adamın nişanlısı ilgilendirmiyor beni konumuz o kadın değil bilmem anlatabildim mi?
Bunu anlatmanın yolu az önceki cevabınız değil !
Konu sahibini uyarmak istiyorsanızda bana değil kendisine yazın lütfen iyi akşamlar

sakın kimsenin gazına gelip adamla ya da nişanlısıyla bağlantıya geçmeyin.başınıza daha büyük dert açmayınnn .gerekirse telefonunuzu değiştirin bu konuyu da unutunnn.
Asla zaten bir anlık bir geldi ama sonra aşırı aşırı saçma olduğunu anladım tövbe billah mesaj falan atmam

Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım bu arada engelledim ve numaramı yaydı 😞 allahtan 4-5 gün sonra sustu telefonlarım
Sakın söyleme.Iyılıkten maraz doğar .Bende ıyılık etmek ıcın soyledım .Once kadın bana kocasının bır dolu pislıgını anlattı .Sonrada dulsun tabi 2. Elsin tabı konuşur dedi .Bunu diyem bide hemcinsimiz.Dulsun 2. Elsin nedir ya.Kocası evlıymış ve benım haberım yoktu .Şaka gıbı bu kadınlar .Mutluluklar dılerım dedım .

Sakın söyleme.Iyılıkten maraz doğar .Bende ıyılık etmek ıcın soyledım .Once kadın bana kocasının bır dolu pislıgını anlattı .Sonrada dulsun tabi 2. Elsin tabı konuşur dedi .Bunu diyem bide hemcinsimiz.Dulsun 2. Elsin nedir ya.Kocası evlıymış ve benım haberım yoktu .Şaka gıbı bu kadınlar .Mutluluklar dılerım dedım .
Demeyi düşünmüyodum bunu duyduktan sonra aman aman yani

Eğer nişanlıaına söylerlesinİz büyük ihtimalle sizin ona sürekli mesaj atıp, elde edemediğiniz için iftira attığınızı söyleyacek.Siz de bu iftiranın siniri ile hem adamla hem ailesi nişanlısı ile gereksiz yere daha fazla muhattap olmak zorunda kalacaksınız. Onlar nişanlı ve mutlu olmaya devam edecekler çünkü nişanlısı adama inanıp huzurunu bozmayacak. Sonuçta siz iyice sinir olmuş ve haksızlığa uğramış hissedeceksiniz. Dallanıp budaklanmadan Allah a havale edip engelleyin girsin

Yok bende sorun var galiba burdaki herkes direk engeli bas yazmis. 1-konu sahibi adam kim?nasil yuzyuze gelmeden numarani bulabiliyor?
2-adam nisanliydi madem sen adamin ismini cismini gormedin madem nerden biliyodunda instgramda bulabildin?
3-numara yaymak cok buyuk suç adam takintili olabilir kendi nisanliyken bunu korkmadan yapabiliyosa sana neler yapmaz.asil sorulmasi gereken sorular bunlar. Nisanlaisindan sanane yazmislar nasil sanane nisanlinisini aldatmaya meyilli bir gerizekali herif var. Konu sahibi konununzda eksiklikler var

Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım bu arada engelledim ve numaramı yaydı 😞 allahtan 4-5 gün sonra sustu telefonlarım
Mesajları ss alıp nişanlısına atacağını söyle. Şaaak diye kurtulursun.

Konunun saçmalığı gözlerimi kanattı.
Hiç tanımadığın biri numara sallıyor sana yazıyor..
Sende resmini soruyorsun
Oda açıklama yapıyor
Sende inanmıyorsun
Stalk yapıyorsun ve nişanlısına söylesem mi diyorsun?
Bir insan tanımadığı numara ile neden tanışır neden sorgular neden stalk yapar neden ayrıntılara girer. Ha birde o kadar önem katmışsın ki burda konu açmışsın.:silah:

Ben zaten engelledim ama bana normal gelmiyor nişanlıyken başka kızlara mesaj atması nişanlıyken böyleyse evliyken aldatmayacağı ne malum uyarmakta fayda var diye düşünmüştüm vazgeçtim asla söylemem
Nişanlı olduğu kadını çok düşünüyorsan neden cevap yazdın resmi sordun ??

Denemis acaba benimle tek seferlik olur mu diye bence, istedigini alamayinca da cirkeflesmek Turk erkeginin mayasinda var. Nisanlisina soyleyin bence sonra da numaranizi degistirin.

Back
X