Nişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...

Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım bu arada engelledim ve numaramı yaydı 😞 allahtan 4-5 gün sonra sustu telefonlarım
Numarani nasil yayar ya sikayetci ol hem ondan hemde gelen aramalardan bak bakalim bir daha yapabiliyor mu ,yerim onun takintisini korkmaktan biktik artik ya

Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla fotosu var 😕 ne yapsam kıza anlatsammı her şeyi yoksa susmalımıyım bu arada engelledim ve numaramı yaydı 😞 allahtan 4-5 gün sonra sustu telefonlarım
Bnce kiza anlatmalisin hayati mahfolucak evleninxe bu adam baskasiyla evlenince yine ayni seyleri ypicak anlat ki kiz kurtulsun o pislikten

neden sessiz kalıyorsunuz hiç tanımadığınız bir adam tarafından taciz edilmeye ? lütfen en yakın karakola giderek şikayette bulunun. böyle ruh hastaları bugün mesaj atar yarın yolunuzu keser, olayın nişanlısına söyleyip söylememe kısmındasınız siz önce kendinizi düşünün, kesinlikle çok hafife alıyorsunuz.

Nişanlı olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki adam evlidir. Ayrıca numaramı ben vermedim diyorsunuz. Siz vermediyseniz bu adam numaranızı nereden bulup size mesaj attı. Bana eksik anlatıyorsunuz gibi geldi.

Bence söyle kızın da hayatı kararmasın. Buna benzer bir şey yaşadım ve anlattım. Ayrıldılar. İyi de oldu. Aynısını benim nişanlım yapsa öğrenmek isterdim. Neden salak yerine konulayım ki

Tamam da adam sizin tanımadığınız bir adamsa numaranızı nerden buldu ??? Ben orayı çözemedim.Kaldı ki adamı tanımyorsanız ismini cismini ne biliyorsunuz ?? Bence ortada anlatmadığınız bir ayrıntı var.

Konunun saçmalığı gözlerimi kanattı.
Hiç tanımadığın biri numara sallıyor sana yazıyor..
Sende resmini soruyorsun
Oda açıklama yapıyor
Sende inanmıyorsun
Stalk yapıyorsun ve nişanlısına söylesem mi diyorsun?
Bir insan tanımadığı numara ile neden tanışır neden sorgular neden stalk yapar neden ayrıntılara girer. Ha birde o kadar önem katmışsın ki burda konu açmışsın.:silah:
Numaramı nereden bulsu bilmiyorum , adı watsapta zaten yazıyor hakkında kısmına bakınca ben nişan fotoğrafını görünce watsap pp sinde nişanlı olduğunu ve yaptığının yanlış olduğunu söyledim tanıştığımı nereden çıkardın bu arada 😕

Nişanlı olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki adam evlidir. Ayrıca numaramı ben vermedim diyorsunuz. Siz vermediyseniz bu adam numaranızı nereden bulup size mesaj attı. Bana eksik anlatıyorsunuz gibi geldi.
Nişan fotoğrafı var evli olduğunu düşünmüyorum

Tamam da adam sizin tanımadığınız bir adamsa numaranızı nerden buldu ??? Ben orayı çözemedim.Kaldı ki adamı tanımyorsanız ismini cismini ne biliyorsunuz ?? Bence ortada anlatmadığınız bir ayrıntı var.
İsmi whatsapta zaten yazıyor whatsap durumunun altında numaramı nereden buldu gerçekten bilmiyorum anlatmadığım ne gibi bir ayrıntı olabilir numaramı kendim versem yazarım zaten değişen bir şey olmaz

Numaramı nereden bulsu bilmiyorum , adı watsapta zaten yazıyor hakkında kısmına bakınca ben nişan fotoğrafını görünce watsap pp sinde nişanlı olduğunu ve yaptığının yanlış olduğunu söyledim tanıştığımı nereden çıkardın bu arada 😕
Tanımadığın bir insan için neden bu kadar dertlenip kafandan atamadın o kısmı anlayamadım ??

Tanımadığın bir insan için neden bu kadar dertlenip kafandan atamadın o kısmı anlayamadım ??
Dertlenmedim sadece aynı şeyi benim nişanlım bana yapsa ben bunu öğrenmek istermiydim diye düşündüm ve kararsız kalıp buraya sordum mantıklı düşününcede beni ilgilendirmez tek yazdığı ben değilimdir zaten diyip vazgeçtim 👋🏻

Valla direkt engelleyin

Back
X