Nişanlısına Söylemelimiyim 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tercih edilmediğiniz için kıskanmışsınız. Kadını düşünseydiniz en başından söylersiniz. Siz sadece intikam almak istiyorsunuz
Haha 😂 güldüm bu yoruma intikam alma gibi bir isteğim olsaydı devam ederdim konuşmaya ilişkimi kesmezdim zaten . Zaten öğrendiğim gibi bitirdiğimide belirttim . Kıskansam size sormam zaten direkt gösteririm mesajları

Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısı 😤 dumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok 😕 karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum 😕
Senin karışmak isteme nedenin "kız da bilsin yazık ona" şeklinde değil. Kendi hırsını almak için. Baya baya içten içe ayrılır diye beklemişsin. Adam belli ki güvensiz. Kendini kurtardığına şükret otur.

Senin karışmak isteme nedenin "kız da bilsin yazık ona" şeklinde değil. Kendi hırsını almak için. Baya baya içten içe ayrılır diye beklemişsin. Adam belli ki güvensiz. Kendini kurtardığına şükret otur.
Hırs almak istesem konuşmaya devam ederdim

Bosveer. Elin adami manyak midir takintili midir bilemezsiniz. Size bulasmasin. Bu tiynette adam elbet bugun yarin bi vukuat daha yapar acik verir.

Aha bu işte
Aynı şeyi düşünmüşüz ama benim aklıma panikiz geldi nedense

Yazışmaya başladığımızda öğrendim sevgilisi olduğunu diyorsunuz sonra da baya konuşmamız oldu diyorsunuz ee o kadar konuşmuşsunuz nişanlı adamla da evlilik teklifini mi sindremediniz de söyleyeyim kıza diyorsunuz zaten nişanlılarmış evlilik teklifini anlamadım ama adam tekliften önce sizden ayrılmış..söylesen ne olacak illa bir yalan bulur ilk öğrendiğinde engelleseydiniz

Genelde böyle durumlarda bir şekilde söyleyen suçlu çıkartılır, kıskanmıştır denir, asıl o asılmıştır ama karşılık alamamıştır denir, aman aramız bozulmasın denir, yeniden bal şeker olunur.
Birkaç yıl sonra haklıymış denir, boşanılır ve konu kapanır. Ben daha aksinin yaşandığını hiç görmedim.

Aha bu işte
:oha: . harikasın🤩

durum benden gitti
valla hiç de gitmemiş. adam size yasak aşk yaşayalım demiş o zaman dumura uğramamışsınız da evlenme teklifi ettiğini öğrendinizde uğramışsınız.

nişanlısı olduğunu öğrenir öğrenmez bitirmeniz lazımdı,ne diye 1 hafta daha konuştunuz ve dumura uğradınız?? ne diye fotoğrafları nereden buldun muhabbeti yapıp yasak aşk yaşayalım demesine izin verdiniz??

dediğim gibi öğrenir öğrenmez kestirip atmanız lazımdı. kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X