- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahaTercih edilmediğiniz için kıskanmışsınız. Kadını düşünseydiniz en başından söylersiniz. Siz sadece intikam almak istiyorsunuz
Senin karışmak isteme nedenin "kız da bilsin yazık ona" şeklinde değil. Kendi hırsını almak için. Baya baya içten içe ayrılır diye beklemişsin. Adam belli ki güvensiz. Kendini kurtardığına şükret otur.Kızlar bana devamlı yazan bir adam var benden 7-8 yaş büyük ve bana yazmaya başladığında tesadüfen sevgilisiyle olan fotoğraflarını gördüm sorduğumda nasıl buldun nerden gördün muhabbeti yaptı yok senle yasak aşk olalım şöyle olalım böyle olalım muhabbeti yaptı öğrenmeden önce bayağı konuşmuştuk ve dün evlenme teklifi etmiş fotoğrafını pp yapmış nişanlısıdumura uğradım şuan tabikide konuşmuyoruz ilişkimi kestim ama göz göre göre daha şimdiden çapkınlık yapan bir adam ve kızın haberi yok
karışsammı karışmasammı gerçekten bilemedim Anlatsammı acaba kıza ama ara bozmak ta istemiyorum durum benden gitti zaten konuşmuyoruz ama kendimi kadının yerine koyuyorum ve üzücü bir durum
![]()
Bela almayacağım çünkü atmayı düşünmüyorumBaşına bela alacak, haberi yok.
Ben bu üyeyi hatırladımBaşına bela alacak, haberi yok.
Hırs almak istesem konuşmaya devam ederdimSenin karışmak isteme nedenin "kız da bilsin yazık ona" şeklinde değil. Kendi hırsını almak için. Baya baya içten içe ayrılır diye beklemişsin. Adam belli ki güvensiz. Kendini kurtardığına şükret otur.
Ben bu üyeyi hatırladım![]()
Bir kişi daha yazmış bu yorumuBen bu üyeyi hatırladım![]()
Kendi hayrınıza olur.Bela almayacağım çünkü atmayı düşünmüyorum
e biyerde de kadınlık gururu var konuşmaya devam edemezdin, hırsın içinde şuanda seni ona zarar vermeye yönlendiriyor.Hırs almak istesem konuşmaya devam ederdim
Aynı şeyi düşünmüşüz ama benim aklıma panikiz geldi nedenseAha bu işteNişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...
Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla...www.kadinlarkulubu.com
Aha bu işteNişanlısı var ve sürekli mesaj atıyor ...
Kızlar daha önce hiç yüz yüze gelmedim bu adamla tanımıyorum whatsaptsn sürekli mesaj atıyor senden hoşlanıyorum seni istiyorum gibi ... ve bana ilk yazdığında pp sinde nişanlısıyla fotoğrafı vardı ben sorunca hemen kaldırıp tartıştık nişan attık dedi sonra instagramını buldum nişanlısuyla...www.kadinlarkulubu.com
valla hiç de gitmemiş. adam size yasak aşk yaşayalım demiş o zaman dumura uğramamışsınız da evlenme teklifi ettiğini öğrendinizde uğramışsınız.durum benden gitti
Olmadıı işte bak anlıyoruz, kendini geliştir öyle gel.Bir kişi daha yazmış bu yorumu
Başka işi yok herhalde ne yapsın. harikasın
![]()