Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

ahh cnm çok üzüldüm
bnde uzaktan okuyanlardandım senin durumunu az çok..
rabbim hayrlısı versin inş.
nişanlılık çok zor bi evre gerçekten.
iki taraf içinde
canım çok saol.gerçekten zor bi evre.
aslında güzel olabilirdi ama doğru insanı bulmak önemli

pisigo,

yeni öğrendim canım cok şaşırdım inan senin kadar üzüldüm hepimiz aynı topikde nişanlarımız için geri sayım yaptık, Allah dan hayırlısını dile bitanem , nekadar üzülme desek sana boş ama sakın kendini bırakma ve yıpranmana izin verme hayırlısı canım arkadaşım benim...
canım benim çok salmadım kendimi yataklara düşmedim şükür
ama içim yanıyorki gel bana bi sor.zaman denen ilacın tesirini bekliom.

Aynen böyle psiqocum.belliki aynı duygular yaşanıyor.başka birini sevmek hatta bunu aklından geçirmek bile imkansız.yıllardır yaşadığın inandığın herşey yalanmış sanki sende bi rüyadaymışın gibi uyanıveriyorsun.dünya dönüyor ve sen sana verilen günleri öylece nefes alarak yaşayıp gidiyorsun.
üzülme-bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
tek kanatla uçulmaz zaten.
üzülme-sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil tozu almaktır.
allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır,niye kederlenirsin?
üzülme tas taslıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz.yüzük olmak dileyen tas,yontulmayı ezilmeyi göze almalıdır(mesnevi'den)

psiqo tatlım sen kurslara falan gitsene , aklın dağılsın, başka bi şeye kanalize ol , düşünmessin hem o zaman böyle..
gitar olur ne biliym, çok güzel makyaj kursları olur, yada ingilizce bilmiyorsan ingilizce olur, kpss ye hazırlanıyodun onunla ilgili mesela, meşgale bul kendine tatlım, hatırlarla oyalanma, geriye dönüp bakma ki yaran çabucak iyileşsin

pınarım kpss ye hazırlanmak için işten çıktım.haftasonları dershaneye gidiom zaten.biraz daha alışınca şu duruma ders çalışmamda yoğunlaşır.atlatcam allahın izniyle.aslında dediğin gibi iyi olurdu başka kurslarada gitmek ama ders çalışmamı engellicek bişey yapamam bu sene.

kuzum hergün giriorum topiğe okuorum yazdıklarını.

hergün daha güçlü görüorum yazdıklarını, kendini salmamış olman çok yerinde bi davranış..

herşey yoluna giricek, sadece zaman...

kızlar bugün arkadaşı msj çekmiş bana.
adresimi istiyormuş nişanlım eşyaları göndermek için.
dedim kendi arayıp nie sormuo dedim.biz dedim düşmanmıyızda seni aracı koyuyor dedim.bilmiom dedi.
sinir oldum.ben aradım şimdi nişanlımı açmadı:(

Hmm yaptığı terbiyesizlik...Bunca zamanın hatırına o kadar şey yapmış hiç olmazsa bunu arayıp söyleseymiş kendi..Aceba sesini duymaya gücü ve cesareti mi yok canım yaa.

Son düzenleme:
bilmiyorum ya.canım çok sıkıldı.sesini duymayı bi kere olsun son kez de olsa istedim.aradım ama açmadı.birazdan bi kere daha arim diom:(

canım yerinde olsam napardım bilmiyorum ama dışardan bi göz olarak , seni arayıp kendi konuşmuyosa, sende arayıp sesini duyurma ona derim, sms at, aramayacak kadarda düşman mı olduk gibi ama duyurma sesini , haketmiyorsa duymasın bence.

bence kesinlikle arama psiqom...

sen bikere aradın açmadı, sonuçta eğer duymadıysa aradığını görünce sana geri dönmesi gereken o..

ama bilerek açmadıysada sesini duymamak için, boşver sende onun gibi takıl..

ver arkadaşına adresini gerisini o halletsin..

erkeklerde bu var işte.. şuan senin acı çektiğini bilio bi tlf için can attığını bilio, ama bunu onu hissettime artık, oda neye uğradığını şaşırsın.. seninde bi inadının gururunun olduğunu görsün..

çok haklısınız.başından sonuna kadar bırakın aramayı.dediğiniz gibi arkadaşına adresi verir geçerim.
ama bida zaten duymıcam kızlar sesini.seviyorum ben onu:(sevdiğim adamın sesini son kez duymak istiyorum.biliyorum size aptalca geliyor.haketmiyor.ama sevmişim işte bi kere.

aptalca gelirmi hayatım, hepimizin olmuştur böyle dönemler hayatında, tek ve en büyük fark sizde nişan oldu bizde olmadan ayrılık oldu . zorluğunu hepimiz çok iyi biliyoruz ama sen enine boyuna çok fazla düşündün tarttın ve olmayacak dedin bitirdin,
her sesini duyduğunda için biraz daha fazla acıyacak, en başa dönüp bu geçtiğin yolları tekrar katetmen tekrar içini soğutman gerekecek, kendine eziyet etme ..
Sen bu dünyadaki en değerli şeysin, böyle düşün.. Önce ben de bundan sonra herzaman.. sen iyi olki çevrendeki herkes dolayısıyla hayatında iyi olsun..

canım nasılsın.ben hala aynı bomboş bi hayatın içindeyim sanki.işten geliyorum yemek yiyorum en azından hala yiyebiliyorum:) sonra bazen gülüyorum ama bazen içimi acıtan öle bişiy oluyoki nefes alamıyorum.herkese çatasın geliyo.ailem arkamda destek ama bazen neden sevdiğimi seçmedim die kendime kızarken onun beni aramadığı gerçeğini kabullenmek zorunda kalıyorum.ben aramamak için kendimle savaşırken acaba o neyapıyo die düşünüyorum.ama bana sahip çıkmamasını yediremiyorum okadar zaman birlikteydik neden diyorum hangi neden hangi sorun bizi ayırabilirdi.gülmek istiyorum doyasıya artık.güçlüğ gözükmetende yoruldum.ulan diyorum ben erkek olsam neler yapardım.uzaktan gidip bakardım.arardım sesini duyardım.biti gerçeğini kabullenmek bu kadarmı kolay.insanlara laf anlatmak okadar ağrıma gidiyoki.bi sevgilim bile olcak olsa ilk anlatacağın şey daha önce nişanladım ayrıldım .hemen soru neden ayrıldın die.bunlar bile çokzor.tamam sorun etmicek belki karşımdaki ama zor genede.gerçi artık hayatan zevk almak zorda.

arama sakın psiqom o sana bir adım atmadıkça canını böyle acıttıkça sen niye böyle ince düşünüyorsun sesini duymak istiyorum vs.. uzak tut kendimi biliyorum çok zor yaşadıkların ama erkekler bunu güzel başarabiliyorlar biz kadınlar hemen zaaflarımıza kulak veriyoruz ... bence güçlü ol ki zaten öylesin , eğer biri çabalayacaksa bu sevgi için bu sen olmamalısın çünkü sesi çıkmayan taraf o...

Back
X