• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlısından ayrılanlar...ve sonrası

canım düğünümüze 1.5 ay kala ayrıldım bende nişanlımla...olmuyordu gözüme batan çok şey vardı ama yine de çok zor bi karardı nişanı atmak...çok zor bi süreçti seni çok iyi anlıyorum uzun bi süre atlatamadım bende...3 yıl sonra eşimle tanıştık 1,5 yıl sonra da evlendik..iyiki olmamış ve iyiki eşim çıkmış karşıma ve ben çok şükrettim allahıma onunla olmadığı için...en azından şanslı olduğunu düşün erken görmüşsün bişeyleri..

canım düğünümüze 1.5 ay kala ayrıldım bende nişanlımla...olmuyordu gözüme batan çok şey vardı ama yine de çok zor bi karardı nişanı atmak...çok zor bi süreçti seni çok iyi anlıyorum uzun bi süre atlatamadım bende...3 yıl sonra eşimle tanıştık 1,5 yıl sonra da evlendik..iyiki olmamış ve iyiki eşim çıkmış karşıma ve ben çok şükrettim allahıma onunla olmadığı için...en azından şanslı olduğunu düşün erken görmüşsün bişeyleri..

inşallah canım bu durumdan kurtulmak istiyorum sanki birdaha sevemem güvenemem gibi geliyor..İnşllh Allah karşıma güzel kapılar açar ve bu düşüncelerim son bulur...nişanlanmak insana büyük bir güven veriyor diyosun ki herşeyi aştığın inandığın bir yola baş koyuyorsun seviyor ve seviliyorsun...ama tam bu anda karşındaki insanın gözündeki kendini görüyorsun..Allahım kimseye böyle bir durum yaşatmasın birdaha göstermesin :(

Kizlar ben de nisanlimdan ayrildim 2 ay oldu tam..ama hala onu cok ozluyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum..bir taraftan cok kiziyorum ona ama diger taraftanda affetmeye cok meyilliyim..bir gelse 10 giderim ben..bu sureci nasil atlatacam bilmiyorum..kasim atamalarinda sehir disini vermeyi dusunuyorum bu sekilde belki yeni ortam falan iyi gelir diye dusunuyorum..ama bende artik kimseye guvenemem diyorum erkekler cok acımasız oluyor..

bende 2 saat sonra atacagm nisanı blusucaz hiçbi skntımız yoktu hatta 3 gn oncesine kadar mükemmeldik ama ailesi tam bi felaket.. yüzyüze hiçbişey dedikleri yok tek yaptıkları sözlerinn içine alttan alttan imalar yerleştrmek 1-2 sustu ailem ama artk sonnda dayanamadı.. bende gördüm ki bu adam hçbizaman ailesinn karsısında dik durup beni savunamicak verdm kararımı. ,insallah doğru yapıyorumdur allah pisman etmesin..

canim benim ayni sekilde bende düsündüm ve iki ay önce yüzügmü attim, inan cok kötüyüm
4 gün iyisem 3 gün kötüüym. normalmi bu? Sen atlattinmi tamamen olayi´?

Back
X