Nişanlısından ayrılıp başkası ile evlenenler lütfen yardım ..

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Arkadaşlar merhaba . Kaç ay evvel nisanlimdan ayrıldım . Maalesef toplumsal baskılar hala devam ediyor . Yok neden ayrildin? İşi vardı? Yakışıklı idi ? Sorun ne falan filan ? Zaten zorlu bir süreçten geçiyorum . Bunlar da üzerine tuz biber oluyor . Sizlere sorum tekrardan birini sevebildiniz mi ? Evlenebildiniz mi ? Eşiniz eskiden nişanlı olduğunuzu vurgulayıp canınızı sıkıyor mu ? Her şeye karsi güvensiz , karamsar bakar oldum

En yakın arkadasım nişan attı.. Üstelik erkek tarafı istemediği için attılar....bir sürü sey yasadı canım dostum... Çok zor süreçlerdi.
Ben sizi çok iyi anlıyorum.

Ama
Arkadasım evlendi 1sene olacak temmuz ayında.
Hiç sıkıntı yapmadı simdiki kcoası ve ailesi...
En güzel ve en hayırlı zamanda size de nasip olacaktır. Eminim.
Öyle milletin yok suydu yok buydu demesine kulak asmayın.

Ben degıl ama yakın arkadaşım nişan attı çok agladı. Ben bundan sonra evlenemem diyordu ben kızıyordum saçmalama diye.

Şimdi evli iyiki o kisı olmamış Allah beni kurtardı diyor. esiyle severek evlendi çocuğu var. unutuldu gitti tarihe karıstı nişan olayı.

Ne güzel çok sevindim umarım benim de öyle olur

Darısı başıma

Aman, kusurunu görüp de evlensemiydiniz yani? O zaman da boşanmak daha zor. Millete bakmayın işleri güçleri yok laf olsun gıybet olsun diye soruyorlar. İstemedim atdım bu kadar basit. Siz bu sorunu kendi içinizde bir eksiklik olarak görmezseniz hiç kimse bir şey diyemez. Etrafımda da nişanı atıp sonra çok mutlu evlilikler yaşayan arkadaş akrabalarım var. Evli olup da keşke zamanında nişan atsaydım diyenler de çok o yüzden yolun neresinden dönseniz kardır diyorum

Yaw su elalem bi birakin. Olabilir. Anlasamadin bitmis. Kimene ya. Sen mutlu olmana bak. Yeni sevgilin dirdir mi ediyor nisan attin diye onada tekmeyi at.

Çok teşekkür ederim

nişan atmakta ne var kuzum allah büyük dertlerden korusun zaten sana gelen iyi yada kötünü kabul edip gelmeli

Boşverin hiç takmayın kafaniza. Bende nisanlimdan ayrıldım yalan soyluyordu cunku iyi ki de evlenmemişim onunla. Suanda eşimle öyle super giden bi evliligim olmasa da ginede şükür. Hiç şimdiye kadar konusunu dahi açmadı öyle geçmişi konuşmayı sevmez. Milleti de takmayın bi kere bi düğüne gitmiştik eski nişanlım başka şehirli idi eşime sormuşlar sen oralı mısın diye oda yok demis seslenmemis insani sinir ederler ama işte yapacak bisey yok

Rahat batıyor canım bana size hiç olmuyor mu? Deyin. Yani evlilikler iş ve yakışıklılık ve güzellik ile yürümüyor sadece. Demek ki onların dışarıdan baktığı sığ görüşün dışında bir şey varmış. Ne insanlar var ya...

zaten geçmişte nişanlandın diye laf eden adamdan olmaz canım

Nişanlanıp ayrılmakta doğal süreç çok var nişan atıp evlenen sevgili olup nasıl ayrılıyorsa bu da aynı sadece iş resmiyete dökülmüş hepsi bu evlenirsiniz yani dert edecek bir durum değil Allah karşınızda iyi insan çıkarsın

Ben nişan attıktan 1 yıl sonra nişanlanıp, 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra da evlendim. Eski nişanlıma çok aşıktım, ama kabus gibi bir ailesi vardı ve o beni asla koruyamadıgi için çok kötü şeyler yaşayarak ayrıldık. Eşime kör kütük aşık olarak evlenmedim ama çok sevdim. Hem kalbim hem aklım tamam dediği için güvenerek yola çıktım. Tam bir yol arkadaşı, ve onun bu hallerini gördükçe sevgim 4 yılda daha da arttı. Şuan sağlık problemi yaşıyorum ve bana öyle guzel destek oluyor ki sevgim nerdeyse aşka döndü bu süreçte. Sevgi, aşk desteklenmedikçe, beslenmedikçe bitmeye mahkum bana göre. Evlilik bambaşka bir süreç. Ne sadece aşk, ne mantıkla olmaz. Bende evlilik kelimesi bile duymak istemiyordum ama hayat sürprizlerle dolu umutsuz olmayın, dua edip Allahtan isteyin :)

Benimde başımdan bi nişan olayı geçti. Sonra ayrıldık. 1 hafta sonra eşim beni istemeye geldi. Kabul ettim 6 senelik evliyim. şimdi çok mutluyum. 2 tanede kızım var çok şükür. Hatta eşimde 1 evlilik yapmış bir kaç ay evli kaldıktan sonra ayrılmışlar. Şimdi diyoki iyiki o kişiden ayrılmışım. İyiki sen karşıma çıkmışsın. Umutsuz olma. Herkes yaşayabilir bunları. Umarım seni çok sevecek ve seninde seveceğin biri çıkar karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…