• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlisindan ayrilip sonra mutlu olanlar

Saygisizligina kilif uydurmaya calismis resmen uste cikmaya calismis bidee.. Cok kisiliksiz miss canim yaa hiicc uzulme cidden bak sen sukret boyle kas kafali biriyle evlenmedigin icin. herseye bi bahanesi var mubarek evlenmis olsaydin bu sahisla yazik ederdin nisani bozmakla cook iyi yapmissin :KK66:

Bir de sinirimi bozan gicik eden sey hemen eski yabanci sevfilisine kosmasi biliyrum ben bu yaz onunla gecirecek beni hic sevmemis ben guvendim inandim butun kalbimi verdimmmm

Boşandıktan sonra mutlu olanlar varken, nişan atıldıktan sonra mutlu olan neden olmasın ki ?!
Kural mi var bir kere ayrılan bir daha mutlu olamaz diye ?!
Her şey bizler için.
Kimi zaman üzülür, kimi zaman mutlu oluruz.

Su donemi atlatsam baska bisi istemem canim. Onun takmadigini goruyrum ya sinir ediyr

degmez canim, bizide bir ana evladiyiz, elin oglu gelsinde hayatimizi mahvetsin diye mi yasiyoruz, birde eski sevhilisine kostu diyorsun, sana azicik deger veren insan bunu yapmazdi, nekadarsa aklindan cikarip atmaya bak, emin ol ileride seni dha mutlu bir gelecek bekliyor

Canim ne guzel dusuncelsrin var senin ya psikolog gibisin dedigim gibi tek zoruma giden onun rahat olmasi ve hemen baskalarina kosnasi hicc inanmazdim onun boyle olacagina

Bir de sinirimi bozan gicik eden sey hemen eski yabanci sevfilisine kosmasi biliyrum ben bu yaz onunla gecirecek beni hic sevmemis ben guvendim inandim butun kalbimi verdimmmm
Aaaa inanmıyorumm :KK57:
Canım sen nerden buldun bu kişiliksiz adamı yahu ey allahım yarebbim boşver sen kurtulduğuna şükrett..
Adam olmadığı her halinden belliymiş zaten..
Bide evlendiğini düşünsene bu adamlaa aman amannn Allah korumuş seni..
Rabbim bizleri korumak için bazı insaları hayatımızdan çıkarır mış o yüzden hayatımızdan çıkıp gidenlerin peşlerinden koşmamak gerekir.. Hiç takma kafana arkadaşların yok mu senin onlarla vakit geçir.. getirme aklına düşünmemeye çalışş :KK54:

Aaaa inanmıyorumm :KK57:
Canım sen nerden buldun bu kişiliksiz adamı yahu ey allahım yarebbim boşver sen kurtulduğuna şükrett..
Adam olmadığı her halinden belliymiş zaten..
Bide evlendiğini düşünsene bu adamlaa aman amannn Allah korumuş seni..
Rabbim bizleri korumak için bazı insaları hayatımızdan çıkarır mış o yüzden hayatımızdan çıkıp gidenlerin peşlerinden koşmamak gerekir.. Hiç takma kafana arkadaşların yok mu senin onlarla vakit geçir.. getirme aklına düşünmemeye çalışş :KK54:

Sasirdim cwnim o benim bir yil sevgili oldugum adammiydi. Mesela sevgili iken benle bulusmaya can atardi ama nisanlaninca sogudunu eskisi gibi can atmadigiji gordum belki de evlilik ona gore degildi. Ama nebileyim ona cok guvendim. Bu hareketleri gorunce de hem uxuldum hem iyiki dedim.

Sasirdim cwnim o benim bir yil sevgili oldugum adammiydi. Mesela sevgili iken benle bulusmaya can atardi ama nisanlaninca sogudunu eskisi gibi can atmadigiji gordum belki de evlilik ona gore degildi. Ama nebileyim ona cok guvendim. Bu hareketleri gorunce de hem uxuldum hem iyiki dedim.
Aynenn canımm iyikii dee vee şükret önüne bak sen daha aklı başında adam gibi adam çıkar karşına elbett :KK19:

Arkadaslar yeni gordum instegramda profiline bekarlik sultanliktir yazmis. Ay ben ne salakmisim ya koca bir aptalmisim.......

Şöyle düşünürsen mutlu olursun : "Ayy , ya ben bununla evlenseydim , ya bazı şeyleri önceden göremeseydim. Çok şükür. "

Şöyle düşünürsen mutlu olursun : "Ayy , ya ben bununla evlenseydim , ya bazı şeyleri önceden göremeseydim. Çok şükür. "

Oyle canim instegraminin profiline bekarlik sultanliktir yazmis beni hic sevmemis

Kocasından ayrılıp mutlu olanlar bıle var neyını dusunuyorsun..Allah'ın sevdıgı kulusun kı evlenmeden kurtulmussunuz.

kuzeniiiiiim.Nişanlısıyla ayrılmıştı,sonra hayatına baktı.Sonra birine çok aşık oldu.Hiç bi sorun yaşamadılar hiç bir dönemlerinde.Şimdi evliler ve 2 yaşında çocukları var. :KK73:

kuzeniiiiiim.Nişanlısıyla ayrılmıştı,sonra hayatına baktı.Sonra birine çok aşık oldu.Hiç bi sorun yaşamadılar hiç bir dönemlerinde.Şimdi evliler ve 2 yaşında çocukları var. :KK73:

Ay Masallah canim mutlu olsunlar

Back
X